- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi Tugcettemel
Çocuk derslerine çalış ..
git , ötede oyna ..
Fake sayısı artıyor. .
git , ötede oyna ..
Fake sayısı artıyor. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende doğum şekillerini sorarken öğrenmiştim ki bi nevi bağırsak boşaltma şekliBiyoloji , matematik sorsan bu kadar bilmez her sekil iliskiyi biliyo masallah. Ben cahil kaldim ama bende sorayim ablalarim larvan seti nedir.
Buldum bulduuum. Sevgilisine kiyamayip oral yapan bu fedakar asik anala dogru gidiyor dogru muLavman seti bildiğim kadarıyla, bağırsak temizlemek için kullanılan bir ilaç türü olmalı. Yani totoyu boşaltmak için kullanılıyor. Konuyla alakasını çöz bakalım, hadi sana güveniyorum.![]()
Olay anala gidiyormus anladim benBende doğum şekillerini sorarken öğrenmiştim ki bi nevi bağırsak boşaltma şekli
Ama o zaman bile tırsmıştım yani
Neyse ki sezeryan oldum gerek kalmadı
Ölçebilen her naneyi yiyebilir benceBide ölçtün mü![]()
Bravo canımBuldum bulduuum. Sevgilisine kiyamayip oral yapan bu fedakar asik anala dogru gidiyor dogru mu.
Hem ergen hemde erkek ağızlıÖlçebilen her naneyi yiyebilir bence
Korkuyorum utanıyorum filan hikaye
Ergenin teki sallamış ama desteksiz olmuş
Aynen haBravo canım
Yalnız fena bir başlık olurdu bu tanımın![]()
Hehehehe. Ama harbi ne tiksinç bir ilişki şekli ya. Sana lavman seti aldım aşkım.Aynen ha. Sevgilisine lavman seti alan dusunceli erkek. True love
. Bu da olabilirmis sanki.
AhahahhhHehehehe. Ama harbi ne tiksinç bir ilişki şekli ya. Sana lavman seti aldım aşkım.Teşekkürler aşkım, çok incesin şey pardon çok bişeysin
![]()
Lavanta mı muhahaLavanta seti ne ya tencere seti gibi