Çok korkuyorum nolur sizin fikrinize ihtiyacım var

Slowcat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2013
1.050
374
83
arkadaşlar merhaba bende burnumu yaptırmak istiyorum.ama çok korkuyorum.arkadaşım bahsetti burnunu yaptıran bi Ada'm ölmüş iyice korkuttu.ben olsam kesin oda olur ama ameliyatı izledim korktum çok resim yüklicem sizde fikri verirmisiniz herkes çok bişey yok diyor ya sizce ?

Son düzenleme:
Allah korusun demeyin öyle şeyler ! Eğer gerçekten burnunuz kötü değilse yaptırmayın ama yok böyle burun mu olur diyorsanız doktorunuzu iyi seçin. Bazen aileler ameliyat korkusundan yok yok burnun iyidir de diyebiliyorlar. Son karar sizin.

Burda önemli olan bence tecrübeli doktora ameliyat olman. Doktorun iyi olduktan sonra sorun oılmaz. Arzu edersen sana gerçekten iyi bir doktor önerebilirim.

Valla bende tam araştırıyorum karşıma bişey çıkıyo korkuyorum

Doktor isimlerini bizimlede paylaşırsanız sevinirim.doktor seçmek çok zor

Benim esim estetik kliniginde calisiyor istersen gorusturebilirim bence sana dogru olan yolu gosterecektir

Ben Dr.Savaş Sarı'yla tanıştım. Cok başarılı ve herkes şiddetle tavsiye ediyor. Eğer korkulariniz da varsa kesinlikle muayene olun derim. Çünkü çok ilgili ve çok detayli aciklama yapıyor sahsen ben cok korkak bir insanım ben bile yaptirmaya karar verdim Atasehir de muayenehanesi var ama anladığım kadariyla iki yakada da ameliyat yapıyor.

Bu arada bence estetikciye degil asıl isi bilen operatör bir kbb uzmanina gitmelisin. Etrafimda ne kadar estetik hekimine burun yaptiran arkadaşım varsa nefes almakta güçlük cekiyorlar. Benim mantigima gore KBB doktorunun önceliği burnun gorevini eksiksiz yapması yani rahat nefes almasiyken estetik hekimi adi ustunde estetik durusuna oncelik verir gibime geliyor. Ama tabii her KBB doktoru da estetik bir burun yapabilir diye bir sey yok. Savaş Beyi o yuzden onerdim cunku o KBB doktoru ama burun estetigi üzerine ihtisas yapmış.

Çok teşekkür ederim resminiz varmı ve ücreti nedir internetten numarasına bakıcam

canım bende korkuyordum ama iyi doktor iyi doktoru seçersen korkularının boşa olduğunu görüceksin dr bülen cihantimur müthiş bir ekip cnm resmen vip hizmet alıyorsunuz.. vereceğim numara size bu konuda yardımcı olucaktır 0542 450 66 33 en azından bir görüş derim bana dua ediceksin:)

Kbb başkasına ameliyat olmayın arkadaşlar zaten kbbcilarda artık estetikle ilgili araştırın estetiğinide beğendiginiz bi kbbci bulun yoksa sonuç nefes alamama vb. Bütün içi sorunlarla karşılaşırsınız

Korkacak hiç birşey yok. Hiç birşey hissetmiyorsun ameliyata. Uyanınca da serum veriyorlar yine birşey hissetmiyorsun. Sonra ağrı kesici veriyorlar diğer günler için. Korkacak birşey yok.

Çok isterim sevinirim ben istanbulda oturuyorum
Doktor Baki Çokneşeli bu işin en iyilerinden. Şişli’de Özel Kadıoğlu Hastanesinde. Hemen Cevahirin sokağında.

Aa bilmiyordum çok teşekkür ederim araştırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…