- 3 Haziran 2016
- 971
- 261
- 33
- 29
- Konu Sahibi loveyourselff
Arkadaslar 20 yasindayim,bu sene cok zor bir sene gecirdim okul sorunlarim vardi anneannem kötü bir hastalık gecirdi onun ameliyatı hastane falan derken ben de cok yıprandim.Zaten ben de olan bir kaygı sorunu vardi o daha da artti.En ufacik bir belirtimde doktorlara gidip bir sürü tahlil yaptirdim ve bir sey cikmadi ama bu sefer durum farkli.İlk boyun agrisiyla basladi sonra basa yayıldı.Sonra yüzümde uyuşma gibi bir his olustu daha cok orda bir sey varmıs gibi ve geziyormus gibi.Simdi de o taraftaki bacagımda oluyor o his.Ve yürürken arada farkettim ki bükülüyor dizim sonra ben düzeltiyorum su an da o dizimde sertlik hissediyorum.En basta sırf bas agrim oldugu zamanlarda doktora gitmistim doktor stres bas agrisi ve migren olabilir demisti ve emar istemisti ama emara giremiyorum diye yaptiramadim.Simdi bas agrim gecti neredeyse nadiren oluyor.Ama ben ms miyim veya tümör mü var diye icim icimi yiyor.Doktora gittigimde bana kötü bir sonuc söyleyecek diye sürekli agliyorum ve cok korkuyorum sürekli erteliyorum.Cok kötüyüm