Çok korkuyorum ya kanda cikmazsa

Asimelek182

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
162
-13
98
37
Ben 12 Eylül'de kanama geçirdim ondan sonra erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı diyorum ki kimyasal filan olsa kanamadan sonra çizgi çıkmaz erelde neden çizgi çıktı hamilemiyim değilmiyim testte bir sorun olabilir mi yoksa hamile olabilir miyim silik çıkınca ümitleniyorum ama yarın kan vercem bir taraftan da korkuyorum

Eklentiler

• IMG_20230929_170626.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 141
  • IMG_20230930_132826.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 116
Son düzenleme:
En son 19 unda kan verdim umud işte test yaptım böyle çıktı tekrar vereyim dedim ama bu teste gore umut var mi
12 sinde idrarda pozitif çıkıp, 19 unda kanda negatif çıktıysa malesef ki yoktur. İdrarda çıkanın kanda çıkmama ihtimali yok malesef ki

12 sinde idrarda pozitif çıkıp, 19 unda kanda negatif çıktıysa malesef ki yoktur. İdrarda çıkanın kanda çıkmama ihtimali yok malesef ki
19 uda zaten kanama bittiği gibi birseydi bir hafta sonra yaptığım erken gebelikte bu resimde ki çıktı ondan öncede daha siligi cikmisti

kanama nasıl bir kanamaydı normal adet kanaması gibi pedler dolusu olmaması gerekli diye biliyorum en fazla bir iki pedlik. test de pozitife çok benziyor başka test yaptınız mı?

kanama nasıl bir kanamaydı normal adet kanaması gibi pedler dolusu olmaması gerekli diye biliyorum en fazla bir iki pedlik. test de pozitife çok benziyor başka test yaptınız mı?
Kanama nasıl miydi pedler dolusu değildi iki pedi yarım yamulak batırdı peçeteyi batırıyor du üç gün ama bir normalden uzun sürdü iyice bitmesi pihti filan hiç olmadı öyle adet gibi çok akan bir kanama degildi

Birde kanamanın çok öncesinde kasik ağrılarım vardı göbeğim bile agriyordu kanama varken bel ağrım vardı

Benim de böyle çıkmıştı 3 gün adet oldum 5.gun bulantım vardı öylesine test yaptım böyle silik çizgi çıkmıştı ama malesef dış gebelik mis inşaallah sizinki değildir kesinlikle doktora gidin

Bende eylülün 4nde hcg filmi çekildim, sonrasında olmam gereken reglim 1 hafta gecikti, göğüs hassasiyeti kasık ağrısı mide yanması baş ağrısı vs birkaç belirgin belirtiyi de yaşıyorum. Bugün 3 erken gebelik testi aldım ama 3te 3 negatif çıktı anlamadım Tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim

Test alırsanız 3 tane sabah ilk idrarla 1 gün yapın. Diğerlerini de aynı gün içinde değil 2 gün sonra veya ertesi sabahında yapın. Aynı günde negatif çıkınca tekrar 2 test yapmaya gerek olmaz. Belki geç döllenme olabilir ya da adetiniz başka bir sebepten gecikmiş olabilir. 10 gün gecikmeyle de adet olmazsanız bir kan testi yaptırın bence.

Tecrübesiz olduğum bir konu bu hafta doktoruma görünmeyi düşünüyorum, peki eğer gebelik varsa ne zaman testte belli olur ?

Tecrübesiz olduğum bir konu bu hafta doktoruma görünmeyi düşünüyorum, peki eğer gebelik varsa ne zaman testte belli olur ?
Bir hafta adetiniz gecikmiş, normal şartlarda 10 güne kadar varsa çıkması lazım. Geç döllenme falan var ise de doktora giderseniz kan testi veya ultrason ile doktorunuz bu konuda sizi aydınlatacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…