- 25 Ağustos 2018
- 162
- -13
- 98
- 37
- Konu Sahibi Asimelek182
-
En son 19 unda kan verdim umud işte test yaptım böyle çıktı tekrar vereyim dedim ama bu teste gore umut var miBu zamana kadar nasıl gitmeden durdunuz ? Ya da 2.testi almadan ? Gitmeden öğrenemezsin onu
12 sinde idrarda pozitif çıkıp, 19 unda kanda negatif çıktıysa malesef ki yoktur. İdrarda çıkanın kanda çıkmama ihtimali yok malesef kiEn son 19 unda kan verdim umud işte test yaptım böyle çıktı tekrar vereyim dedim ama bu teste gore umut var mi
Yanlış anladınız 19 unda kan verdikten sonra 28 inde yaptım bu testi12 sinde idrarda pozitif çıkıp, 19 unda kanda negatif çıktıysa malesef ki yoktur. İdrarda çıkanın kanda çıkmama ihtimali yok malesef ki
19 uda zaten kanama bittiği gibi birseydi bir hafta sonra yaptığım erken gebelikte bu resimde ki çıktı ondan öncede daha siligi cikmisti12 sinde idrarda pozitif çıkıp, 19 unda kanda negatif çıktıysa malesef ki yoktur. İdrarda çıkanın kanda çıkmama ihtimali yok malesef ki
Gidebildin mi doktora ?19 uda zaten kanama bittiği gibi birseydi bir hafta sonra yaptığım erken gebelikte bu resimde ki çıktı ondan öncede daha siligi cikmisti
Gittim kan verdim ne çıkar dersiniz bu teste gore ihtimal var mı silik çizgide gebelik diyorlar kanamadan sonra çıkması garip değil miGidebildin mi doktora ?
Gebelik var bence yumurtlama kanaması yaşamış olabilrsin bundan daha silik çizgiyle öğrendim benGittim kan verdim ne çıkar dersiniz bu teste gore ihtimal var mı silik çizgide gebelik diyorlar kanamadan sonra çıkması garip değil mi
Kanama nasıl miydi pedler dolusu değildi iki pedi yarım yamulak batırdı peçeteyi batırıyor du üç gün ama bir normalden uzun sürdü iyice bitmesi pihti filan hiç olmadı öyle adet gibi çok akan bir kanama degildikanama nasıl bir kanamaydı normal adet kanaması gibi pedler dolusu olmaması gerekli diye biliyorum en fazla bir iki pedlik. test de pozitife çok benziyor başka test yaptınız mı?
Birde kanamanın çok öncesinde kasik ağrılarım vardı göbeğim bile agriyordu kanama varken bel ağrım vardıKanama nasıl miydi pedler dolusu değildi iki pedi yarım yamulak batırdı peçeteyi batırıyor du üç gün ama bir normalden uzun sürdü iyice bitmesi pihti filan hiç olmadı öyle adet gibi çok akan bir kanama degildi
Cıktı mı sonucunuzBirde kanamanın çok öncesinde kasik ağrılarım vardı göbeğim bile agriyordu kanama varken bel ağrım vardı
Test alırsanız 3 tane sabah ilk idrarla 1 gün yapın. Diğerlerini de aynı gün içinde değil 2 gün sonra veya ertesi sabahında yapın. Aynı günde negatif çıkınca tekrar 2 test yapmaya gerek olmaz. Belki geç döllenme olabilir ya da adetiniz başka bir sebepten gecikmiş olabilir. 10 gün gecikmeyle de adet olmazsanız bir kan testi yaptırın bence.Bende eylülün 4nde hcg filmi çekildim, sonrasında olmam gereken reglim 1 hafta gecikti, göğüs hassasiyeti kasık ağrısı mide yanması baş ağrısı vs birkaç belirgin belirtiyi de yaşıyorum. Bugün 3 erken gebelik testi aldım ama 3te 3 negatif çıktı anlamadımTecrübeli arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim
Tecrübesiz olduğum bir konuTest alırsanız 3 tane sabah ilk idrarla 1 gün yapın. Diğerlerini de aynı gün içinde değil 2 gün sonra veya ertesi sabahında yapın. Aynı günde negatif çıkınca tekrar 2 test yapmaya gerek olmaz. Belki geç döllenme olabilir ya da adetiniz başka bir sebepten gecikmiş olabilir. 10 gün gecikmeyle de adet olmazsanız bir kan testi yaptırın bence.
Bir hafta adetiniz gecikmiş, normal şartlarda 10 güne kadar varsa çıkması lazım. Geç döllenme falan var ise de doktora giderseniz kan testi veya ultrason ile doktorunuz bu konuda sizi aydınlatacaktır.Tecrübesiz olduğum bir konubu hafta doktoruma görünmeyi düşünüyorum, peki eğer gebelik varsa ne zaman testte belli olur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?