- 9 Mart 2021
- 566
- 816
- 53
- 29
- Konu Sahibi Asimelek182
-
Teşekkür ederim böyle böyle tecrübeleneceğim sanırımBir hafta adetiniz gecikmiş, normal şartlarda 10 güne kadar varsa çıkması lazım. Geç döllenme falan var ise de doktora giderseniz kan testi veya ultrason ile doktorunuz bu konuda sizi aydınlatacaktır.
Çıkmadı bekliyorumCıktı mı sonucunuz
o kadar az kanamaya adet olmuşsunuz diyemiyorum bence üstüne görme olmuşsunuz gibi görünüyor ama kesin sonuç için kan testi şart :)Birde kanamanın çok öncesinde kasik ağrılarım vardı göbeğim bile agriyordu kanama varken bel ağrım vardı
Kan sonucum çıktı hamilelik yoko kadar az kanamaya adet olmuşsunuz diyemiyorum bence üstüne görme olmuşsunuz gibi görünüyor ama kesin sonuç için kan testi şart :)
Sizin kan testi kaç çıktı beta hcgBen 12 Eylül'de kanama geçirdim ondan sonra erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı diyorum ki kimyasal filan olsa kanamadan sonra çizgi çıkmaz erelde neden çizgi çıktı hamilemiyim değilmiyim testte bir sorun olabilir mi yoksa hamile olabilir miyim silik çıkınca ümitleniyorum ama yarın kan vercem bir taraftan da korkuyorum
Test bozuk. Tekrarlayın. Dikey bir çizgi olması lazım. Dağılmamalı.Öncelikle merhabalar adetime 9 gün varken gebelik testi yaptım adet döngüm 30 gün ilk iliskimden hesaplayarak 14. Gün gebelik testini yaptım kaset testti ve silik bir çizgi çıktı adet belirtim yok normalde her ay göğüs hassasiyetim olurdu kasık ağrısı olurdu yumurtlama belirtim vardı bu ay daha yumurtlama olmadı 21 Eylül de rahim filmi çektirdim çok şükür tuplerim açık çıktı her hangi bi sorun yok rahim filminden sonra gebelik şansı artıyor diye biliyorum doktorum da öyle dedi ama her hangi bi gebelik belirtik yok ama kaset testte hafif pembemsi silik çizgi gördüm sizlerin de düşüncesini almak isterim şimdiden teşekkürler
Beklemiş testiniz galiba idrarınız orda kurumuş onun verdiği çizgiye benziyor tekrarlayın testiÖncelikle merhabalar adetime 9 gün varken gebelik testi yaptım adet döngüm 30 gün ilk iliskimden hesaplayarak 14. Gün gebelik testini yaptım kaset testti ve silik bir çizgi çıktı adet belirtim yok normalde her ay göğüs hassasiyetim olurdu kasık ağrısı olurdu yumurtlama belirtim vardı bu ay daha yumurtlama olmadı 21 Eylül de rahim filmi çektirdim çok şükür tuplerim açık çıktı her hangi bi sorun yok rahim filminden sonra gebelik şansı artıyor diye biliyorum doktorum da öyle dedi ama her hangi bi gebelik belirtik yok ama kaset testte hafif pembemsi silik çizgi gördüm sizlerin de düşüncesini almak isterim şimdiden teşekkürler
Merhaba canım ben de 1eylülde hsg çekilmiştim. Adet tarihi düzensiz ama yine de gecikme yaşadım. Doktoruma gittim aslında hsg de çekildin dedi(hsg çekildikten sonra ihtimal artıyor der gibi). Stres yaptın sen tabi dedi o akşam adetim söküldü. Dediğin gibi o belirtileri ben de yaşamıştım kan ben idrarda negatif çıktı hep. Vücudumuzu gebe olduğumuza inandırıp ya da vücudumuzu daha çok dinleyip belirti arıyoruz ister istemez stres derken döngüyü etkileyebiliyoruz. Ama can-ı gönülden diliyorum ki inşallh senin yaşadığın belirtiler olumlu sonuçlanırBende eylülün 4nde hcg filmi çekildim, sonrasında olmam gereken reglim 1 hafta gecikti, göğüs hassasiyeti kasık ağrısı mide yanması baş ağrısı vs birkaç belirgin belirtiyi de yaşıyorum. Bugün 3 erken gebelik testi aldım ama 3te 3 negatif çıktı anlamadımTecrübeli arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorumMerhaba canım ben de 1eylülde hsg çekilmiştim. Adet tarihi düzensiz ama yine de gecikme yaşadım. Doktoruma gittim aslında hsg de çekildin dedi(hsg çekildikten sonra ihtimal artıyor der gibi). Stres yaptın sen tabi dedi o akşam adetim söküldü. Dediğin gibi o belirtileri ben de yaşamıştım kan ben idrarda negatif çıktı hep. Vücudumuzu gebe olduğumuza inandırıp ya da vücudumuzu daha çok dinleyip belirti arıyoruz ister istemez stres derken döngüyü etkileyebiliyoruz. Ama can-ı gönülden diliyorum ki inşallh senin yaşadığın belirtiler olumlu sonuçlanır
Bana da vermişti canım ama bi kaç gün daha bekle kendiliğinden olursun dedi. O akşamı oldum zaten. O ilaç çünkü 6-7 gün içerisinde olduruyormuş adet. Yani kendiliğinden olacağı varsa da ileri atacakmış. Daha önce hiç kullanmadım ve alayım evde dursun dedim düşük önleyici etkisi de varmış ama yine kullanmak nasip olmadıGüzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorumBugün doktor randevum vardı sizin söylediğiniz gibi stresten olmamışsındır dedi söktürücü yazdı reglimin 2.yada3. günü görüneceğim tekrar. Beynim bana gebe belirtileri verip oynadı benimle şaka bir yana güzel haberler alırız inşallah
Öyle yapacağım bendeBana da vermişti canım ama bi kaç gün daha bekle kendiliğinden olursun dedi. O akşamı oldum zaten. O ilaç çünkü 6-7 gün içerisinde olduruyormuş adet. Yani kendiliğinden olacağı varsa da ileri atacakmış. Daha önce hiç kullanmadım ve alayım evde dursun dedim düşük önleyici etkisi de varmış ama yine kullanmak nasip olmadıbi kaç gün daha bekle istersen canım sökülür adetin
Yok tatlım maalesefÖyle yapacağım bendehamilelik var mı sizde
Güzel haberi alırız inşallah en kısa zamandaYok tatlım maalesef
Hayırlısıyla belki önce sizin haberiniz gelirGüzel haberi alırız inşallah en kısa zamanda
İkimizde alalım bu güzel haberi tez vakitte inşallahHayırlısıyla belki önce sizin haberiniz gelir
İnşallah canım benimİkimizde alalım bu güzel haberi tez vakitte inşallah
Aa ne kullanıyorsunİnşallah canım benimama benim bu ay adetim çok garipti. İlaç da kullanıyorum ondan mı bilemedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?