- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.597
- 208
- 29
- Konu Sahibi MaysaveBulut
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin kızınıza çok üzüldüm. Dua gurubunda ya şafi başlayalım ister misiniz. Dualarım sizinle bu arada.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsal kusma sagini var ozel hastaneler devlet hastanesi gibi banada bulasti serum
Taktiramadim ozelde olmama ragmen igne yaotirdim bir iki gune gecti ogluma bulasti onunki gecmedi yani sakin olun illa korona diye bisey yok olsa bile cocuklar kolay atlatiyor sizde asi olmussunuz saten bukadar panik ol ma yin
3. kez bir üyeye yazıyorum konu sahibi yoğun olduğu için.çocuğa corona teşhisi konmuş zaten.anne babada negatif çıkmış ama çıkabilir de halaa.çocuğa bakıyorlar çünküİsal kusma sagini var ozel hastaneler devlet hastanesi gibi banada bulasti serum
Taktiramadim ozelde olmama ragmen igne yaotirdim bir iki gune gecti ogluma bulasti onunki gecmedi yani sakin olun illa korona diye bisey yok olsa bile cocuklar kolay atlatiyor sizde asi olmussunuz saten bukadar panik ol ma yin
Cocuk Pozitif cikti toparlanmaya calisiyor.
5 cocuk pozitifmis 1 i yogun bakimdaymis
He gormedim onu insallah bulasmaz ayni evde benim ailemde bulasmadan atlatan cok oldu odadan hic cikmadilar vs belki korktugu gibi olmaz yani3. kez bir üyeye yazıyorum konu sahibi yoğun olduğu için.çocuğa corona teşhisi konmuş zaten.anne babada negatif çıkmış ama çıkabilir de halaa.çocuğa bakıyorlar çünkü
Test yapıyorlar canım ama ilaç vermiyorlar. Benim yeğenimde 8 yaşında, burun akıntısıyla götürdük. Hemen test yapalım dediler ve pozitif çıktı. Fakat çocuk olduğu için covid ilacı vermediler, doktor antibiyotik falan yazdı. Çok şükür yeni bitti karantinası.Gittim dr.a Çocuklara bir tedavi başlayamadigimiz için teste almıyoruz sizde de belirti başlarsa testi o zaman yaparım dedi korkumda riskli grupta olduğum için
Anlamadığım nokta pozitif vaka olduğunu test yapmadan nerden biliyorlarmış? Dedinizya çocuklara test yapılmıyor diye onun için soruyorum? Belki başka bi virüs ishaldn bahsediyorsunuz bu ara ishal salgını var.
Çok teşekkür ederim pozitif vaka çıkalı 3 gün olmuş bizim haberimiz yeni oldu onuda çocuğumun anlattıklarından öğrendim haber verselerdi göndermezdim
Bizim okulda her sınıfta birden fazla çocuğun velisi karantinadaydı. Çocuğu göndermiyorlar sadece. Kapatılan sınıf olmadı. Dün girdiğim sınıfta 4-5 öğrencim öksürüp hapşırıyordu.İki pozitif vaka olsa sınıfı karantinaya alırlardı. Almadıklarına göre o çocuklardan en az biri pozitif değil.
ben de merak ettim durumunuMaysaveBulut bir sürü kişi kızınızın durumunu sormuş. Foruma girip çıkıyorsunuz. Zahmet edip iki kelime yazmak zor mu geliyor?
atlatır umarım bir iki güne tamamen.bayağı zaman geçti sizde de belirti olmalıydı bulaş olsaydı.çift maskeye devam edin çocuğun yanında .tekrar çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar kusura bakmayın yazamadım merak edenler olmuş çok teşekkür ederim. 3.ya da 4.gündü sanırım üzüntü ve şoktan benim.tansiyonum fırladı epey inmedi dil altı felan verdiler acilde
17 /11 leri gördüm hâlâ yükseliyor
Kızım şuan iyi karantinasi bitmedi çünkü mutasyonlu virüs.mus
Ağır atlattı 2 gün hastanede kaldı yemek hiç yemedi, kustu çok zayıfladı şuan vitamin ilaçları falan takviye ediyoruz ama neşesi yerine geldioyun oynuyor okula gitmek istiyormuş
ben kucağımda taşıdım, ambulansda kucağıma oturttular hastanede kovid servisinde 2 gün geçirdim, evde günlerdir bakıyorum inanılmaz ama ne eşime ne bana bulaşmadı delta olmasına rağmen.
aile hekimi, dr.lar, 184 den arayanlar deltanın bulaşmama ihtimali imkansız bekleyin semptom çıkar dediler ama bugün 12.gün allahın bi lutfu bence..