• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum yardım edin

MaysaveBulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2020
395
493
53
Arkadaşlar merhaba önceki konumda "artan vaka açılan okuldu" korktuğum başıma geldi işte 2 yıldır korunduk ama ne fayda
Çocuğumun sınıfında 3 gün önce bir çocuk pozitif olmuş bizim dün haberimiz oldu onu da çocuğum öğle yemeğine gelince anne ateşimizi ölçüyorlar sürekli 3 arkadaşımın ki yüksek cıktı dedi ben hemen okulu müdür-ü aradım doğruladı velileri cagirdik evlerine gönderdik ateşi olan çocukları dedi tabi ben öğleden sonra okula göndermedim ve bugün sabah çocuğum ateşler içinde uyandı😭 aşırı derecede kusuyor balgamli şekilde ben riskli gruptayim 2.dozumu yeni olmuştum napicam çocuğu bu sekilde olup bulaşmayan var mi şuan bizde belirti yok odasini ayirdik ama bilmiyorum deneyim yaşayanlar yazabilir mi?

bu kadar panik size koronadan daha fazla zarar verir yalnız. bi doktora gidin test yaptırın, hem de muayene olun. hepimiz olucaz bu gidişle kaçar yol yok. aşı da olmuşsunuz, gerekirse ilaç alıp iyi beslenerek atlatmaya çalışacaksınız. geçmiş olsun. ama normal hastalık da olabilir bu ara salgın varmış

Malesef size bulaşma ihtimali cok yüksek bi anne olarak herseyiyle ilgilenmek zorundasiniz kustugunu temizlerkrn vs olabilir bnim kizimda ayni bu şekildeydi bnde hasta oldum sonra fark ettim koku almiyorum oyle fark ettim covid oldugumu . Cok gecmis olsun 😔

bu kadar panik size koronadan daha fazla zarar verir yalnız. bi doktora gidin test yaptırın, hem de muayene olun. hepimiz olucaz bu gidişle kaçar yol yok. aşı da olmuşsunuz, gerekirse ilaç alıp iyi beslenerek atlatmaya çalışacaksınız. geçmiş olsun. ama normal hastalık da olabilir bu ara salgın varmış
Gittim dr.a Çocuklara bir tedavi başlayamadigimiz için teste almıyoruz sizde de belirti başlarsa testi o zaman yaparım dedi korkumda riskli grupta olduğum için

Panik ve korku en büyük düşman. Riskli grupta olsanız dahi asi olmuşsunuz elinizden geleni yapmissiniz Allahin izniyle hafif gecer insallah . Yüksek ihtimal bulaş olmuştur size de ama tavsiyem hemen şuan itibariyle ester formda 1000 mg C vitamini takviyesine başlamanız.

Hangi risk grupdasiniz bilmiyorum, ama bende risk gruplara sayiliyorum. Immun sistemimden dolayi. Bana ilk asimdan iki hafta sonra bulasti. Sükür ayakta atlattim sayilir. Siz ikinci asinizi olmussunuz. Antikorlariniz vardir. Bu kadar panik yapmayin. Biliyorum insan ilk bir korkuyor. Bizim ailede tek bir ogluma bulasmadi tüm sürecte. Cok gecmis olsun. Insallah cabuk atlatir. Okulda neden hemen herkese haber vermiyor hic anlamiyorum. Tekrar gecmis olsun

Hangi risk grupdasiniz bilmiyorum, ama bende risk gruplara sayiliyorum. Immun sistemimden dolayi. Bana ilk asimdan iki hafta sonra bulasti. Sükür ayakta atlattim sayilir. Siz ikinci asinizi olmussunuz. Antikorlariniz vardir. Bu kadar panik yapmayin. Biliyorum insan ilk bir korkuyor. Bizim ailede tek bir ogluma bulasmadi tüm sürecte. Cok gecmis olsun. Insallah cabuk atlatir. Okulda neden hemen herkese haber vermiyor hic anlamiyorum. Tekrar gecmis olsun
Çok teşekkür ederim pozitif vaka çıkalı 3 gün olmuş bizim haberimiz yeni oldu onuda çocuğumun anlattıklarından öğrendim haber verselerdi göndermezdim

Gittim dr.a Çocuklara bir tedavi başlayamadigimiz için teste almıyoruz sizde de belirti başlarsa testi o zaman yaparım dedi korkumda riskli grupta olduğum için
Çocuğum temaslı derseniz hemen yaparlar test . Oğlum 1 e gidiyor önce öğretmende sonra 2 çocukda çıktı pozitif. Çocukların anne babasında çıkmadı. Ama söylediğiniz belirtiler covitden çok rotaya benziyor benimde küçük bebeğim de oldu doktor çok büyük salgin var dedi.

Arkadaşlar merhaba önceki konumda "artan vaka açılan okuldu" korktuğum başıma geldi işte 2 yıldır korunduk ama ne fayda
Çocuğumun sınıfında 3 gün önce bir çocuk pozitif olmuş bizim dün haberimiz oldu onu da çocuğum öğle yemeğine gelince anne ateşimizi ölçüyorlar sürekli 3 arkadaşımın ki yüksek cıktı dedi ben hemen okulu müdür-ü aradım doğruladı velileri cagirdik evlerine gönderdik ateşi olan çocukları dedi tabi ben öğleden sonra okula göndermedim ve bugün sabah çocuğum ateşler içinde uyandı😭 aşırı derecede kusuyor balgamli şekilde ben riskli gruptayim 2.dozumu yeni olmuştum napicam çocuğu bu sekilde olup bulaşmayan var mi şuan bizde belirti yok odasini ayirdik ama bilmiyorum deneyim yaşayanlar yazabilir mi?
Test yaptırsanız daha net sonuç almazmısınız?

Çok teşekkür ederim pozitif vaka çıkalı 3 gün olmuş bizim haberimiz yeni oldu onuda çocuğumun anlattıklarından öğrendim haber verselerdi göndermezdim

Bu kabul edilebilir birsey degil bana göre. Herkesin kendine göre önlem aldigi var sonucta. Mesela ben okulda veya kreste vaka oldugunu bilsem baskalarin yanina kesinlikle gitmem test felan beklerim

Bu ara rota, ishal de salgın. Ateşi ondan da olabilir. Covid olsa da yapacak bir durum yok, test yaptırın. Bağışıklığınızı yükseltecek gıdalar tüketin. C vitamini takviyesi özellikle çok önemli.

Bir de panik yapmayın.

Aşımı olduktan çok kısa süre sonra ben de covid oldum. Alerjik bir takım rahatsızlıklarım var solunum yollarım epeyce hassas yani. Hem de hamileyim. Çok şükür bir şekilde atlattık.

Eğer hastalık size geldiyse doktorların önerisine göre hareket edersiniz.

Bu arada vaka tektir sınıfta yoksa karantinada olurdu tüm sınıf.

Geçen sene ilk hastalık çıktığında aşağı komşumuz hastalandı. Ki apartmanda sadece iki aile vardık bütün kapıya, merdiven kenarlarına temasımız var idi. Ama bize bulaşmadı.
Geçtiğimiz haftalarda ise ne aile de ne iş yerinde olmamasına rağmen eşimle ikimiz hastalandık.

Back
X