- 3 Nisan 2014
- 36.201
- 147.655
- 798
- Konu Sahibi MaysaveBulut
ilkokullarda mide gribi diye bir salgın var şu anda ateş ve kusma belirtileri.
doktora götürün çocuğu.
doktora götürün çocuğu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
32 kişilik sınıfa öğretmen dahil 23 pozitif varInşallah degildir ama sınıfında 2 pozitif var şuan temaslı oluyor direk
Dun geceden beri kusuyor oglum ishal yok keyfi yerinde en son sabah 3 de kustu daha kusmadi cok hafif atesi var daha 4 yas olacak.ilkokullarda mide gribi diye bir salgın var şu anda ateş ve kusma belirtileri.
doktora götürün çocuğu.
Dun geceden beri kusuyor oglum ishal yok keyfi yerinde en son sabah 3 de kustu daha kusmadi cok hafif atesi var daha 4 yas olacak.
Bende salgin var diye biliyorum hic malum hastalik aklima bile gelmedi
Birden fazla pozitif vaka olsa sınıfı karantinaya alırlar 14 gün ama çocuklara kolay kolay test yapılmadığı için bilemiyoruz tabii sayı kaçtır. Ama şu an görünen 1. Onun için belki değildir. Siz vitamin ve verdiyse ilaç kullanın kendinizi koruyunYani sınıfında birden fazla pozitif vaka olmasa mide bağırsak hastalığı diyecegim ama değil yüksek ihtimal
Evet annem de dünden beri ishal. Salgın var dedik ilacı dayadık, bol sıvı tüketiyor panik falan yok.evet evet ishal yok sadece kusma ve ateş.
hatta yaşlılarda var şu anda bu salgın.
Aynı belirtiler demek kiBenim kızımda ilkokula gidiyor ve malesef yüksek ateş kusma sınıfta 8 çocuk böyleymiş. Eşim dr olmasına rağmen kendimizi korumusken bana da bulaştı yüksek ateş halsizlik. Test negatif çıktı ama koku alamıyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bol meyve sebze ve c vitamini desteğiyle umarım tez atlatırız
Kizim rahatsızlandı üç gün sonra bende de belirtiler başladı. Bugün 5.gün. ve iğrenç bisey gerçekten.Aynı belirtiler demek ki
Siz kendiniz de ne zman farkettiniz semptomlari şuan bizde bi belirti yok ama bilemiyorum daha erken
Teşekkür ederim cvp için benimki bugün sabah rahatsizlandi bakalım bulaş oldumuKizim rahatsızlandı üç gün sonra bende de belirtiler başladı. Bugün 5.gün. ve iğrenç bisey gerçekten.
Siz şimdiden bol meyve ve özellikle c vitamini kullanın. Bagisikliginiz güçlü olsun.Teşekkür ederim cvp için benimki bugün sabah rahatsizlandi bakalım bulaş oldumuÇok geçmiş olsun size de acil şifalar diliyorum