• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum yardım edin

Arkadaşlar bugün kızımı götürdüm hastaneye pcr testi verdi 16:30 gibi ne kadar sürede sonuç çıkıyor bilgisi olan var mi?

32 kişilik sınıfa öğretmen dahil 23 pozitif var
Ortanca kiziminda sınıfı pozitif vaka dolayısıyla karantina da
Bende astım hastasıyım
Sizin yaptığınız panigin binde birini yapmadım
Çocuklarimda bir şey yok
Ola da bilir hastalık bu
Önce bı sakin olalım
Panik haliniz beni şok etti
kronik hastalar hele birden fazla hastalığı varsa entübe oluyor ölüm riski oluyor aşılı olsa da.elbette panik yapacak .neye şok oldunuz ?herkes sizin gibi sağlıklı olmayabilir bu ihtimali niye göz ardı ediyorsunuz?

Arkadaşlar bugün kızımı götürdüm hastaneye pcr testi verdi 16:30 gibi ne kadar sürede sonuç çıkıyor bilgisi olan var mi?
umarım negatiff çıkar.korktuğuna uğramazsın.c vitamini ve multivitamin al nöbetçi bir eczaneden hemen başla.kekik yağı da suya damlat iç tedbir için

Arkadaşlar merhaba önceki konumda "artan vaka açılan okuldu" korktuğum başıma geldi işte 2 yıldır korunduk ama ne fayda
Çocuğumun sınıfında 3 gün önce bir çocuk pozitif olmuş bizim dün haberimiz oldu onu da çocuğum öğle yemeğine gelince anne ateşimizi ölçüyorlar sürekli 3 arkadaşımın ki yüksek cıktı dedi ben hemen okulu müdür-ü aradım doğruladı velileri cagirdik evlerine gönderdik ateşi olan çocukları dedi tabi ben öğleden sonra okula göndermedim ve bugün sabah çocuğum ateşler içinde uyandı😭 aşırı derecede kusuyor balgamli şekilde ben riskli gruptayim 2.dozumu yeni olmuştum napicam çocuğu bu sekilde olup bulaşmayan var mi şuan bizde belirti yok odasini ayirdik ama bilmiyorum deneyim yaşayanlar yazabilir mi?
Ben Nisan ayında bir pazartesi günü anneme uğramıştım daha sonra cuma günü kayinvalidemler gorumcemler bize gelmişti kimden bulaştı bilmiyorum pazar günü küçük çocuğum ateşlendi hemen akşamına bende boğazım giciklandi ve pazartesi sabahına bende hasta uyandım asisizdim emziriyordum o dönem sonra geçti gitti sizede geçmiş olsun inşallah hafif gecer

Valla gece yarısı bile çıkabiliyor. 12'yi geçmişti sonuç çıktığında geçen sefer bizde. Bu gece uyanık kaldığınız son ana kadar bakın derim.

Teşekkür ederim ceycey🙏
Multivitamin aldım ama kekik denemedim evde olacakti yarın kızıma içereceğim
10 güne yakın benim de boğazım yandı öksürük krizlerim tuttu öldüm öldüm dirildim covid miyim diye.doktorum olmadığını söyledi dün de rahatladım.ama pazartesi gene okul var gene risk var.okulda 3 çocuk ve 1 öğretmen de varmış henüz.bu hafta artar diye düşünüyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.yakalanırsak grip gibi atlatalım barii

Yok devam diyorlar bizim sınıfta da var pozitifler kapatılmadı 14 gün içinde bulaş olmuş olursa başka pozitif çıkarsa kapatacaklarmis
ne denir bu duruma bilemedimm.illa hepimize bulaştıracaklar yanii.bu pandemi de hala beden dersi yapıyorlar.nasıl giyinip soyunacak 10 yaşındaki çocuklar?spor salonundan giyinme odasından bulaşır okulda.çok mu lazım beden dersi?açık havada hareket yaptırsın bir kaç yeter .herşeye şaştıkça şaşıyorum bu aralarr :KK45:

ne denir bu duruma bilemedimm.illa hepimize bulaştıracaklar yanii.bu pandemi de hala beden dersi yapıyorlar.nasıl giyinip soyunacak 10 yaşındaki çocuklar?spor salonundan giyinme odasından bulaşır okulda.çok mu lazım beden dersi?açık havada hareket yaptırsın bir kaç yeter .herşeye şaştıkça şaşıyorum bu aralarr :KK45:
O kadar teferruatli beden eğitimi dersi yapan okul ben görmedim kayseri de yok oyun saati var. Ortaokulda buyuk oglum dediginiz gibi bahçede hava almış oluyorlar oyun saatinde.
Ama okulların kapanmaması gerekiyor 2 sene önce okulun kapandığı yerde kitabı defteri kapatıp şimdi kalkıp gelen var desem yeridir çok üzülüyorum ne olacak bu çocuklar

kızım anaokulunda ...gecen hafta cuma gunu okuldan geldıgınde atesı vardı kuru oksuruk bas agrısı mıde bulantısı yasadı hala kuru oksuruk burun akıntısı var
bana da bulastı 5 gundur bende hastaydım karnım agrıyordu kuru oksuruk 2 gun boyunca da atesım vardı
kızım asla maskesını ındırmıyor dezenfektan bıleklıgı, cantasında dezenfektanı , sureklı el yıkar cok dıkkat eder buna ragmen bulasmıs ne bulasmıssa artık o kadar dıkkat etmeme ragmen bana da bulastı tabı bazı seyler kacınılmaz

ama gectı doktorla gorustugumde okullarda salgın var dedı vıtamın takvıyesı alıyorduk zaten duzenlı spor ve saglıklı beslenmeyle cabuk toparladık sakin olun gecmıs olsun guzel beslenın takvıye alın probıyotık de alın gececektır sıfa dılıyorum...

Arkadaşlar merhaba önceki konumda "artan vaka açılan okuldu" korktuğum başıma geldi işte 2 yıldır korunduk ama ne fayda
Çocuğumun sınıfında 3 gün önce bir çocuk pozitif olmuş bizim dün haberimiz oldu onu da çocuğum öğle yemeğine gelince anne ateşimizi ölçüyorlar sürekli 3 arkadaşımın ki yüksek cıktı dedi ben hemen okulu müdür-ü aradım doğruladı velileri cagirdik evlerine gönderdik ateşi olan çocukları dedi tabi ben öğleden sonra okula göndermedim ve bugün sabah çocuğum ateşler içinde uyandı😭 aşırı derecede kusuyor balgamli şekilde ben riskli gruptayim 2.dozumu yeni olmuştum napicam çocuğu bu sekilde olup bulaşmayan var mi şuan bizde belirti yok odasini ayirdik ama bilmiyorum deneyim yaşayanlar yazabilir mi?
20 gün önce aşırı kusma nedeniyle acile gittik. Salgin var dediler. Bacagindan igne vurdular. Mide nedeniyle dedi dr. Eve geldik ateşlendi tekrar dr a gittik. Ilaclar verildi. 3 günde 1 kg ya yakın kilo verdi cocugum. Salgın var dedi 2 farkli dr da. Gecmis olsun

20 gün önce aşırı kusma nedeniyle acile gittik. Salgin var dediler. Bacagindan igne vurdular. Mide nedeniyle dedi dr. Eve geldik ateşlendi tekrar dr a gittik. Ilaclar verildi. 3 günde 1 kg ya yakın kilo verdi cocugum. Salgın var dedi 2 farkli dr da. Gecmis olsun
Inşallah Bizimki de mide nedeniyledir korona değil-dir.
Çok geçmiş olsun umarım 🙏en kısa zamanda toparlar ufaklık 🤍

Suan Turkiyede Noravirus salgını var. Bence büyük ihtimal bu virüsü geciriyor çocuğunuz. Gecmis olsun

kızım anaokulunda ...gecen hafta cuma gunu okuldan geldıgınde atesı vardı kuru oksuruk bas agrısı mıde bulantısı yasadı hala kuru oksuruk burun akıntısı var
bana da bulastı 5 gundur bende hastaydım karnım agrıyordu kuru oksuruk 2 gun boyunca da atesım vardı
kızım asla maskesını ındırmıyor dezenfektan bıleklıgı, cantasında dezenfektanı , sureklı el yıkar cok dıkkat eder buna ragmen bulasmıs ne bulasmıssa artık o kadar dıkkat etmeme ragmen bana da bulastı tabı bazı seyler kacınılmaz

ama gectı doktorla gorustugumde okullarda salgın var dedı vıtamın takvıyesı alıyorduk zaten duzenlı spor ve saglıklı beslenmeyle cabuk toparladık sakin olun gecmıs olsun guzel beslenın takvıye alın probıyotık de alın gececektır sıfa dılıyorum...
Öncelikle geçmiş olsun yaşadıklarınizi paylaştığınız için çok teşekkürler umarım Bizimki de salgındır kovid olmadan atlatırız çünkü aynî belirtiler benim kızımda da var tek korkum sınıfında ki pozitif vakalar

Yok çıkmadı daha, hafta sonu diyemi böyle gecikiyor acaba🤔
Muhtemel pozitif şuan kızım calpol vermeme rağmen 39 derece ateşli ve ayaklarım üşüyor diye ağlıyor ama bi yandanda kaç posta kıyafet değiştik terden 🥺😭
geçmiş olsun. normalde 4-6 saatte çıkıyor sonuç.

Back
X