Çok korkuyorum, yardım!

Bayanhickimsexx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
14
4
1
28
Hepinize merhaba, bu hafta içinde estetik ameliyatı olacağım. Benim korkum anestezi, nefes alamama vesaire değil de kan. Okuduğum yorumlara göre herkes kan tükürüyormuş, kusuyormuş ve bir zaman sonrasında sürekli burun kanamaları oluyormuş. Bunun şiddeti ne kadar? Bir de tampon çıkartılırken birini görmüştüm, adam bayılacak gibi çıkmıştı. O kadar çok acıtıyor mu?

Hepinize merhaba, bu hafta içinde estetik ameliyatı olacağım. Benim korkum anestezi, nefes alamama vesaire değil de kan. Okuduğum yorumlara göre herkes kan tükürüyormuş, kusuyormuş ve bir zaman sonrasında sürekli burun kanamaları oluyormuş. Bunun şiddeti ne kadar? Bir de tampon çıkartılırken birini görmüştüm, adam bayılacak gibi çıkmıştı. O kadar çok acıtıyor mu?

Korku filmi gibi anlatmissiniz :) Ne kendim öyle seyler yasadim ne de baskasindan duydum. Bazi kisilerde ameliyattan sonra bir iki gün ufak sizintilar olabildigini biliyorum ama bahsettiginiz gibisi acayip abartı :KK66: tamponda da korkulacak hicbir sey yok tık cikariyorlar. Gordugunuz kisi kendi kendini cok korkutmustur bence, muhtemelen de o yuzden bayilacak gibi cikmistir:kahve:

tampon çıkarken hiç acımadı benimki. ama ertesi gün acillik oldum. burnumun 6 saat boyunca kanaması durmadı, kan kustum felan çok kötüydü. neyse şu an çok memmunum. yani demek istediğim her güzel şeye giden yol sıkıntılı oluyor..

Korku filmi gibi anlatmissiniz :) Ne kendim öyle seyler yasadim ne de baskasindan duydum. Bazi kisilerde ameliyattan sonra bir iki gün ufak sizintilar olabildigini biliyorum ama bahsettiginiz gibisi acayip abartı :KK66: tamponda da korkulacak hicbir sey yok tık cikariyorlar. Gordugunuz kisi kendi kendini cok korkutmustur bence, muhtemelen de o yuzden bayilacak gibi cikmistir:kahve:

Çok teşekkür ederiim

bilmem ki doktor olabilir demişti tampon çıkınca, ama bende ertesi gün oldu. daha önce kbb doktoru ameliyat etmişti o zamanda burnum kanadı gene acillik olmuştum. yani ırsi olabilir. aynı doktora aynı ameliyatı olan arkadaşımda hiç sıkıntı olmadı mesela. şimdiden kafanı yorma, sonrasını düşün bence:super:

Pazartesi günü ameliyat oldum bunlarin hiç birini yaşamadım olmadan önce buraya o kadar bakıp kendimi korkutmuşum olduktan sonra ilk sözüm bu kadar acısız sorunsuz olacağını bilseydim tekrar olurdum oldu inan kendini bunaltacak birşey yok kan ilk 3 gün geldi hala pembe renkli sıvı geliyor ki bu çok normal elimiz kesilince bile kanıyor buruna neler oluyor ameliyatta

Back
X