Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MERHABA STAR ... paylaşımın ıcın cok teşekkurler.... çok guzel yazmışsın. Tabiki Yüce Rabbim herşeyin en hayırlısı neyse onu nasip etsin bize... olumsuz olursada hicbir zaman isyan etmeyeceğim.. ilkindede kısmet değildi biliyorum. Kısmetimde varsa olur yoksa olmaz bunu da biliyorum. Allah herşeyin en hayırlısını bilendir. sadece çok heyecanlıyım heyecanın vermış oldugu korkuda var tabi. ama az kaldı... 11 gunu geride bıraktım. 1 gece kaldı kısmetse ... ama bir bilsen eşimde nasıl umutla bekliyor.. bu sefer oldu galıba dıyor söylerken gözlerinin içi gülüyor.. bizdeki sorun ekrek faktörü. bundan dolayı kendıne çok eziyet ediyor ve hergün bana sana yaşattıklarım için özür dilerim diyor. çok üzülüyorum bir bilsen... allah ona da baba olmayı - çocuklarını kucağına almayı tez zamanda nasıp etsın dıye dua edıyorum. dılerım Allah dualarımı kabul eder. Meleklerımıze bızde bır an evvel kavuşuruz..
canlar benimde yarin test gunum bizde de sorun bende bu ikinci denemem dun evde test yaptim negatif cikti yarin belli olacak 10gun erken diyorlar ama benim cok agrim var bu defa ilkinde hic agrim olmamisti bide vucut isim cok yuskek 37 VE UZERI resmen yaniyorum esim bile elimi tuttugunda atesler icindesin diyor normalde elim ayagim buz gibi olur hic isinmaz bu da bir belirti olabilrmi acabaaa
ARKADAŞLAR BENİM KAFAM KARIŞTI YAAAAA... bu gun beta hcg testımı yaptırdım. az evvel sonucumu ogrenmek ıcın doktorumu aradım . fakat dedıgıne gore bu testten hamıle olup olmadıgımı soyleyemezmış. pazartesı testı tekrarla dedı. şuanda kesın bışey soyleyemem dedı.e2 ve p4 degerıne gore hamılelık testın uyuşmuyor hamıle olman gerekırdı ama sonucun duşuk cıkmış onun ıcın kesın bışey soyleyemem pazartesıne kadar bekle sonra testı tekrarla dedı...başına boyle bışey gelen varmı aranızda..