• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok korkuyorum.. Yarın büyük gün

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizlere göre uzun ve stersli geçen bu 12 günün ardından inşallah müjdeli haberi alırsın:)

deryam dilerim sende yarın pozıtıf sonucu alırsın.. idrar testlerı erken sonuc vermeyebılıyormuş. hıc sıkma canını... az kaldı ınşallah kısmetse yarın netıceyı alacagız... ınşallah bızde bebışlerımıze kavuşuruz...

canım inşallah yarın burdan yeni bir hamilelik haberi duyacağz:CüvCüv:

Son düzenleme:
o kadar tanıdık kı yazdıkların o sancılı bekleyıs o kadar zor kı senı cok ıyı anlıyorum bende salı gunu aynı duyguları yasadım rabbım yuzumuzu guldurdu ınsallah yarın senınde mujdenı alıcaz arkadasım ...merakla beklıyorum...

çok teşekkur ederım arkadaşlar . inşallah ya.. ADA seninde hamileliğin hayırlı olsun. sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyle, bebek/bebeklerini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..

MERHABA STAR ... paylaşımın ıcın cok teşekkurler.... çok guzel yazmışsın. Tabiki Yüce Rabbim herşeyin en hayırlısı neyse onu nasip etsin bize... olumsuz olursada hicbir zaman isyan etmeyeceğim.. ilkindede kısmet değildi biliyorum. Kısmetimde varsa olur yoksa olmaz bunu da biliyorum. Allah herşeyin en hayırlısını bilendir. sadece çok heyecanlıyım heyecanın vermış oldugu korkuda var tabi. ama az kaldı... 11 gunu geride bıraktım. 1 gece kaldı kısmetse ... ama bir bilsen eşimde nasıl umutla bekliyor.. bu sefer oldu galıba dıyor söylerken gözlerinin içi gülüyor.. bizdeki sorun ekrek faktörü. bundan dolayı kendıne çok eziyet ediyor ve hergün bana sana yaşattıklarım için özür dilerim diyor. çok üzülüyorum bir bilsen... allah ona da baba olmayı - çocuklarını kucağına almayı tez zamanda nasıp etsın dıye dua edıyorum. dılerım Allah dualarımı kabul eder. Meleklerımıze bızde bır an evvel kavuşuruz..

canım benim , bizdeki sorun da erkek faktörlü inf. idi .. inan çok daraldığımda üzüldüğümde eşim eve gelmeden ağlar sakinleşmeye çalışırdım .. yada genelde buradaki gibi paylaşımlarda bulunabileceğim infertilite ağırlıklı sitelerden dostlarla dertleşir yüreğimi ferahlatırdım .. onun benim bu kadar üzüldüğümü bilmesini hiç bir zaman istemezdim .. bilirdimki o zaman kendisini suçlu hissedecek , daha kötü ve mutsuz olacak ve bunu bilmesinin bundan başka zerre karı olmayacak bize ve hatta mevcut durumu daha da karamsarlaştıracak diye hep saklı yaşadım üzüntümü eşimden .. o geldiğinde ben dertleşmiş , ağlamış rahatlamış olurdum , o da beni bu konunun çok fazla etkileyip üzmediğini zanneder daha rahat olurdu her anlamda ..
yani yaşadığımız sıkıntılar aynı , fakat hepimiz farklı frekanslarda algılayıp farklı duyguysal yoğunlukta yaşıyoruz ..
bana bu yollardan geçmiş hamile olan yada bebeğini kucağına almış olanlar derdiki " bak göreceksin bu günler geçecek ve hatta sen unutacaksın bugünlerini .. çünkü bize de aynısı dediler zamanında biz inanmadık ama inan bu iş böyle yürüyor .. bugünlerini unutacağın günler de gelecek " derlerdi ... inan haklılarmış , unuttun mu dersen , hayır ama inan zihnimde hafiften flulaşmaya başladı o günlerim ..
çünkü o sıkıntıların yerini başka sıkıntılar endişeler alıyor ve aslında iyiki de unutuyoruz yoksa yaşadığımız her üzüntünün altından nasıl ezilmeden kalkardık değil mi ...
heyecanını çok iyi anlıyorum 4 kere denemeiş biri olarak , inşallah o heyecanın yerini yarın sevinç gözyaşları alacak ve sen kime haber vereceğini şaşıracaksın ..
İnşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlanır , güzelce yerleşir emoşlar sana , sımsıkı tutunurlar , güzel güzeş büyümeye devam ederler , keseydi kalp etışıydı , rutin testler , cinsiyeti ne acaba , hareketlerini hissedelim , 2. trimester bitsin 3de rahatız , derken doğum şekli nasıl olacak , hastane çantası hazır mı ..
kalbinin o sıkışıklığı ve buna sebep heyecanın yerini bu telaşlar alsın seni bir an önce ve hayırlısıyla ...

canlar benimde yarin test gunum bizde de sorun bende bu ikinci denemem dun evde test yaptim negatif cikti yarin belli olacak 10gun erken diyorlar ama benim cok agrim var bu defa ilkinde hic agrim olmamisti bide vucut isim cok yuskek 37 VE UZERI resmen yaniyorum esim bile elimi tuttugunda atesler icindesin diyor normalde elim ayagim buz gibi olur hic isinmaz bu da bir belirti olabilrmi acabaaa

canım sana şunu söyliiim , benim ağrıyı bırak 11 gün resmen regl gibi kanamam olunca herşeyin bittiğini sandım ve test yaptırdık ki 207,5 çıktı o gün.. ve daha önceden aldığım ecz. testini o akşam geç vakitte yatmadan yaptım çok silik çıktı ikinci çizgi ve ben ikizlere hamileydim düşün ..
sen testi 10. gün yapmışsın , belki değerin benimki kadar yüksek olmayacak , tek bebeğe hamile kaldıysan bir de , o yüzden çıkmamış da olabilir belki .. keşke o testi yapıp 2 gün endişeyle bekleyeceğine BHcg yaptırsaydın .. şimdi hiç olmazsa öyle mi böyle mi acaba diye kafa yormaz ve özellikle de olumsuz sonuç üzerine yoğunlaşmazdın ..
sen yine umutlu olmaya devam et , inşallah güzel sonuç alırsın canım ...

canım inşallah yarın burdan güzel haberlerini bekl,yoruz hayırlısıyla...

rabbim emeklerinizi boşa vermesin kızlarrr......

ınşallah müjdenizi alırız..................

Son düzenleme:
ıyı dıleklerınız ıÇın Çok teŞekkur ederım... ınŞallah yarın gÜzel haberler verırım sızlerede...

ARKADAŞLAR BENıM KAFAM KARIŞTI YAAAAA... bu gun beta hcg testımı yaptırdım. az evvel sonucumu ogrenmek ıcın doktorumu aradım . fakat dedıgıne gore bu testten hamıle olup olmadıgımı soyleyemezmış. pazartesı testı tekrarla dedı. şuanda kesın bışey soyleyemem dedı.e2 ve p4 degerıne gore hamılelık testın uyuşmuyor hamıle olman gerekırdı ama sonucun duşuk cıkmış onun ıcın kesın bışey soyleyemem pazartesıne kadar bekle sonra testı tekrarla dedı...başına boyle bışey gelen varmı aranızda..

ARKADAŞLAR BENİM KAFAM KARIŞTI YAAAAA... bu gun beta hcg testımı yaptırdım. az evvel sonucumu ogrenmek ıcın doktorumu aradım . fakat dedıgıne gore bu testten hamıle olup olmadıgımı soyleyemezmış. pazartesı testı tekrarla dedı. şuanda kesın bışey soyleyemem dedı.e2 ve p4 degerıne gore hamılelık testın uyuşmuyor hamıle olman gerekırdı ama sonucun duşuk cıkmış onun ıcın kesın bışey soyleyemem pazartesıne kadar bekle sonra testı tekrarla dedı...başına boyle bışey gelen varmı aranızda..

canım peki değerin kaçmış sormadın mı :uhm:

yani değerin düşük ne demek
kaç çıkmış söylesin doktorun cnm
moralini bozma hemen sen

arkadaşlar malesef hamıle degılım. yenı bır test yaptırdım başka hastanede degerım 2 den kucuk cıktı ... doktor neden bana oyle soyledı hala anlamış degılım ama hamıle degılmışım.. çok üzgünümm...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

üzülme arkadaşım lütfen tam okumadım geçmişi hakkında pek bir bilgim yok ama inşallah allahım birdaha yaşatmaz ve bebeklerine kavuşursun...

sakın kendını bırakma asla vazgecme ınan herseyın bır zamanı var vaktınden once olmuyor malesef,,,ınsallah bıdahakı denemede olacak...

Back
X