- 20 Ocak 2015
- 1.170
- 895
- 63
- Konu Sahibi Vazelin005
bir hastaneye gidip bir kontrol yaptır tabi ki...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki bu kuslar neden böyle toplu ölmüş olabilir?kuşu inceledim bir yerinde ezik kırık yoktu sadace halsiz bir halde bekliyordu ve ishal olmuştuTavukçuluk sektörünü ihya eden ve bizi "pilic" denen hilkat garibesine mahkum eden o canım salgın çıktığında, gariban köylülerin kumeslerini astronot kıyafetleriyle yaktılar.
Öyle ortalık yere pat pat düşmüyor yani kuslar. Hayvana yazık olmus.
bir hastaneye gidip bir kontrol yaptır tabi ki...[/QUOTE bir şey varsa hemen çıkar mı sonuçlarda
Bır şey varsa hemen çıkar mı sonuçlardabir hastaneye gidip bir kontrol yaptır tabi ki...
Zehirlemislerdir. Bazen yapiyor insanlar. Guvercinlerin grupca takildigi yerler bazilarini rahatsiz ediyor koku diski vs sebebi ile.P
Peki bu kuslar neden böyle toplu ölmüş olabilir?kuşu inceledim bir yerinde ezik kırık yoktu sadace halsiz bir halde bekliyordu ve ishal olmuştu
O kadarını bilemeyecegim.P
Peki bu kuslar neden böyle toplu ölmüş olabilir?kuşu inceledim bir yerinde ezik kırık yoktu sadace halsiz bir halde bekliyordu ve ishal olmuştu
Bır şey varsa hemen çıkar mı sonuçlarda
O da olabilir çünkü bayağı sürü halindelerdi .Tabi inşallah değildirZehirlemislerdir. Bazen yapiyor insanlar. Guvercinlerin grupca takildigi yerler bazilarini rahatsiz ediyor koku diski vs sebebi ile.
Hiç sıcaktan ölen kuş duymadım doğrusuGaripler virüsten değil sıcaktan ölmüştür. Yazık etmişsiniz.
Yok canım ebabil değil güvercinbu sıra haberlerde ebabil kuşu bulanları görüyorum, iki kez oldu sanırım.
öyle bir tür mü acaba sizinki de
anladım canım, sen bir hastaneye git yine de, ama bence koruma güdüsü ya da eşek şakası iç güdüsüyle sana öyle söylemiş o görevli. korkulacak bir şey çıkacağını sanmam. geçmiş olsun.Yok canım ebabil değil güvercin
Hiç sıcaktan ölen kuş duymadım doğrusu
Tesekkurleranladım canım, sen bir hastaneye git yine de, ama bence koruma güdüsü ya da eşek şakası iç güdüsüyle sana öyle söylemiş o görevli. korkulacak bir şey çıkacağını sanmam. geçmiş olsun.
doğrudur tabiOlmaz mı onlar da can. Hatta internette sıcaktan bayılan kuşu suyla ayıltan adamın videosu dolaşıyor kaç gündür.