Çok korkuyorum

P
Tavukçuluk sektörünü ihya eden ve bizi "pilic" denen hilkat garibesine mahkum eden o canım salgın çıktığında, gariban köylülerin kumeslerini astronot kıyafetleriyle yaktılar.
Öyle ortalık yere pat pat düşmüyor yani kuslar. Hayvana yazık olmus.
Peki bu kuslar neden böyle toplu ölmüş olabilir?kuşu inceledim bir yerinde ezik kırık yoktu sadace halsiz bir halde bekliyordu ve ishal olmuştu

P

Peki bu kuslar neden böyle toplu ölmüş olabilir?kuşu inceledim bir yerinde ezik kırık yoktu sadace halsiz bir halde bekliyordu ve ishal olmuştu
Zehirlemislerdir. Bazen yapiyor insanlar. Guvercinlerin grupca takildigi yerler bazilarini rahatsiz ediyor koku diski vs sebebi ile.

bu sıra haberlerde ebabil kuşu bulanları görüyorum, iki kez oldu sanırım.
öyle bir tür mü acaba sizinki de

Yok canım ebabil değil güvercin
anladım canım, sen bir hastaneye git yine de, ama bence koruma güdüsü ya da eşek şakası iç güdüsüyle sana öyle söylemiş o görevli. korkulacak bir şey çıkacağını sanmam. geçmiş olsun.

Anlıyorum. Benim balkonda klimanin üstüne güvercin yuva yapmıştı. 2 yavrusu olmuştu. Önceki gün 2 si de yüksekten yere düşmüş. Biri ölmüş diğeri canlıydı. Anne desen yok, gelmiyor. Bende kutuyu kesip içine koyup tekrar yerine koydum düşmesin diye. Baktım annesi bazen geliyor. :( ölen kuş aklımdan çıkmıyor

Back
X