• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Yaşındayım 2 evladım var eşimle sorunlarım var aldattı darp etti vs

Üyelik iptali yapmışsınız ama okuyorsunuzdur burayı.

Mal varlıkları var demişsiniz de 23 yaşında ki birinin ne mal varlığı olacak o mal varlıkları kuyumcu dükkanı kayınpederindir.

Mal varlıkları kayınpedere aitse hiçbir şey alamazsınız ki ona aittir.

Nafaka mı alır paşa gibi bakarım yazmışsınız da ne kadar nafaka bağlanacağını zannediyorsunuz 50-100 bin mi hayır birde baba yanında calışıyorsa zaten gelirini düşük gösterir asgari ücretli gösterir yine yüksek alamazsınız.Haberlerde ki zengin milyonluk adamların ödedikleri nafaka gibi baglandığını zannediyor bircok genc kızımız yüksek nafaka milyonluk tazminat ev-araba ama hayaller ve hayatlar diye boşa dememişler .Boşansanızda birsey alacağınızı zannetmiyorum.

Çocuklar olmadan önce boşanmalıydı, daha ilk şiddet gördüğünde gitmeliydi ama bunu tüm samimiyetimle yazıyorum, içimden nasıl geçiyorsa öyle dile getireceğim, ben bazı kadınları anlamıyorum, aşk hepimizin yaşadığı bir duygu, ben de aşkla evlendim genç oldum, hepimiz aşık da olduk genç de olduk bazen üzüldük de ama aşkın bile bir oluru olmazı vardır.
Sizi döven aldatan adamla olmaz, aşkınızdan ölüyor da olsanız olmaz, 18 yaşındaydım cahildim aşıktım denebilir ama o aşk rüyasından ilk tokatta uyanılır.

1 çocuk yap kocan eve bağlanır mı dediler ne dediler artık🤷‍♀️ bu tavsiyelere de nasıl inanıyorlar aklım almıyor ya neyse.

Şimdi ne olacak ? Aile atmaca gibi kızın üzerine atlayıp 2 çocuğu da annesinden alırsa, kızı sokağa atarlarsa ne yapacak?
İnsan kendisini bu kadar çıkmaza sokamaz, çocuksuzken ayrılacaktı, kimse aşk acısından ölmüyor, aşk acısından ölen kadın görmedik ama cani koca elinde can veren çok kadın gördük, bunlardan ibret almıyorlar ne diyeyim.
O yaşlarımda aşkımdan ölsem evlilik düşünmezdim. O yüzden ben de çok anlayamıyorum kızları. Bir akraba kızı 17 yaşında 30 yaşındaki adama kaçarak evlendi. Hatta adam bile bekleniyormuş. Evlenmezsem ölürüm demiş ilk öl daha iyi dediler ama evlat işte razı geldiler sonunda. Halbuki özel koleje gidiyordu seneye ehliyet alıp araba alacaktı babası. Ailesi her geldiğinde eve alıp çocuklarına baktı, tekrar gitti aşığım diye. 25 yıl sonra boşandı. Sersefil bir hayat yaşadı. Ailesi bile artık ondan bıkmış durumda, kendi çocukları dahi saygı duymuyorlar ki haklılar. Allah evladın da hayırlısını versin.

O yaşlarımda aşkımdan ölsem evlilik düşünmezdim. O yüzden ben de çok anlayamıyorum kızları. Bir akraba kızı 17 yaşında 30 yaşındaki adama kaçarak evlendi. Hatta adam bile bekleniyormuş. Evlenmezsem ölürüm demiş ilk öl daha iyi dediler ama evlat işte razı geldiler sonunda. Halbuki özel koleje gidiyordu seneye ehliyet alıp araba alacaktı babası. Ailesi her geldiğinde eve alıp çocuklarına baktı, tekrar gitti aşığım diye. 25 yıl sonra boşandı. Sersefil bir hayat yaşadı. Ailesi bile artık ondan bıkmış durumda, kendi çocukları dahi saygı duymuyorlar ki haklılar. Allah evladın da hayırlısını versin.
Ömüründen 25 yıl gitti hadi 25-30 yıl önce ki imkanlarla şimdi ki imkanlar aynı değil diyelim şimdi ki kızları İnanın anlamıyorum ne aceleleri var birsey deyince hemen altta kalmamak için kendince ezikleyeckler ya aman teyze diyorlar.

Gecen bir tanıdıkla karşılastım oğlu 32-33 gelinide 30 yasında 2 cocuğu vardı 3.hamile kayınvalidesi bile ne gereği vardı diyor haklı kadın oğlan tek çalışıyor evini kayınaile verdi, düğünlerini altınlarını verdi,evin eksik ihtiyaçlarını kayınaile karşılıyor bilerek yapılmış 3.cocuk diğer eltinin 3 cocuğu var onlara yardım ediyorlar bizde edecekler kafası ki diğer eltinin kocası gecici sağlık sorunları yasadı yardım mecburi yapıldı resmen sidik yarışına döndü.

Ömüründen 25 yıl gitti hadi 25-30 yıl önce ki imkanlarla şimdi ki imkanlar aynı değil diyelim şimdi ki kızları İnanın anlamıyorum ne aceleleri var birsey deyince hemen altta kalmamak için kendince ezikleyeckler ya aman teyze diyorlar.

Gecen bir tanıdıkla karşılastım oğlu 32-33 gelinide 30 yasında 2 cocuğu vardı 3.hamile kayınvalidesi bile ne gereği vardı diyor haklı kadın oğlan tek çalışıyor evini kayınaile verdi, düğünlerini altınlarını verdi,evin eksik ihtiyaçlarını kayınaile karşılıyor bilerek yapılmış 3.cocuk diğer eltinin 3 cocuğu var onlara yardım ediyorlar bizde edecekler kafası ki diğer eltinin kocası gecici sağlık sorunları yasadı yardım mecburi yapıldı resmen sidik yarışına döndü.
Benzer kafa yapısı işte. Kendi aileleri kötü olsa anlarım farklısını bilmiyor diye ama yaş ilerledikçe akıl etmeleri lazım artık. 30 larındaki kadın hala akıl edemiyor işte ama kayınvalide ediyor. Kendilerine bakamıyorlar ama illa aşk illa çocuk. Eski nesile kızıyorum çok çocuk yaptılar diye ama en azından kendileri bakmışlar öyle ya da böyle. Şimdilerde çocuğu anaya babaya doğurduğunu düşünenler çoğaldı. Konu sahibi kaçtı gitti. O da kayınailede boşansa gitse anada babada. Kendi çalıştığı ya da yorduğu tek planı yok.

Merhabalar bana biraz güzel nasihat verebilrseniz sevinirim. 3 yıllık evliyim, 21 yaşındayım eşim 22 yaşında. 3 sene içinde çok darp edildim 3 kez hamilelik geçirdim 3 üde öldü. Şimdi 8 aylık bir kızım var çok şükür ve 4 aylık hamileyim... eşim ben hamileyken 2 kez dövdü beni evladım kucağımdayken. Birçok kızla aldattı. Yanımda yatmıyodu sürekli sg babanın evine diyodu. Ben beni aldattığını öğrenince aldım kızımı memleketime gittim samsuna. Diyarbakıra evliyim. Çok güveniyordum ona ve gözümle görünce çıktım gittim samsuna. Ne aradı ne sordu ne evladımın bi ihtiyacı varmı diye sordu. Biz gidince keyfine baktı. Kayınpederim aradı illede beni çağırdı gel bana güven ben düzelteceğim dedi. Geldim şu an kayımvalidemdeyim. Burada bunalmışım evime gitmek istiyorum götürmüyolar. Evimiz ayrı burada. Zaten 4 aylık hamileyim kaç kez üzüntüden kanamam oldu. 10 kilo verdim. Eşim benden özür dilemedi benimle yatıyor bazen karı koca ilişkisi oluyor ama sadece isteğini gidermek için. Ne sarılmama izin veriyor ne bana sarılıyor öpüyor. Tamamen manevi anlamda yalnızım. Aklımda boşanmak geçiyor ama ne yapacağım bilmiyorum. Düzelir mi bilmiyorum. Ona çok aşıktım hemde öyle aşıktım ki öyle çok seviyordum ki bütün hayatımı bütün hislerimi ona ayırmıştım. Ama artık soğudum. Seviyor muyum aşık mıyım bilmiyorum. Aşık değilim. Sevgim belki biraz kalmış olabilir. Lütfen akıl verir misiniz. Boşanırsam ne yapacağım. Mal varlıkları var neler talep edebilirim. Ve elimdeki yüzüğe küpeme kadar aldı benden kuyumcu olduğu halde. Sizden akıl istiyorum. Zor dönemden geçiyorum.
Sana vereceğim tek nasihat naparsan yap Çocuk yapma daha fazla. Yazık günah bu çocukların günahına girmeyin

HAMİLE KALMA
HAMİLE KALMA
HAMİLE KALMA

8 aylık bebeği ve 4 aylık hamile.

Ben bu denli hizli fiziki toparlanmayida anlayamiyorum bu arada. Soylemeden geçemedim.

3 yildir evli toplam 5 gebelik var ortada.

Sana vereceğim tek nasihat naparsan yap Çocuk yapma daha fazla. Yazık günah bu çocukların günahına girmeyin

Kadın tedaviyle bile isteye anne olmuş 👍🏻

Bende 20 yaşındayım 1.5 senedir evliyim 1 sene içerisinde çok şey yaşadık 3 hamilelik geçirdim 1 kürtaj 2 düşük hepsinde eşimden kötü sözler hakaretler ve şiddet gördüm. Düşük yaptığım gün şiddet gördüm. Normalde aramız düzelmişti unutmuştuk her şeyi ama bu son birkaç aydır bana karşı çok soğuk. İlgilenmiyor benimle karı koca (ilişki) hayatımız kalmadı denilcek kadar az. Vakit ayırmıyor bana ilgi göstermiyor aramıza soğuk dağlar karlar buzlar girdi. Bu zamana kadar hep güler yüzle yaklaştım onu çağırdım ilişki için ama hep reddetti yapsada beni kırmamak için yaptı zorla diyebilirim. Artık bende güler yüzümü kestim zorlamayı bıraktım. Ailemden uzak yaşıyorum gurbetteyim. Aramız çok soğuk artık sadece evdeyim işimi yapıyorum karı koca konuşma gezme eğlenme oturma bi güzel söz sarılma kalmadı artık. Ne yapabilirim kafam çok karışık. Artık bırak sevgiyi ilgiyi kişisel ihtiyaçlarımı bile görmüyor. Reddediyor.

Çocuğumuz yok 3 hamilelik geçirdim 1 kürtajla sonlandı üzüntüden ağlamaktan eşimden dolayı hep zulm çektim resmen ve 3 aylıkken kese patladı bebeğim parçalandı karnımda ağlamaktan stresren
Geçen seneki mesajları. :olamaz:

1 Buçuk sene tedavi gördüm bizimde imkansız gibi bir şeydi artık. Burada beni yargılamanızı istemem. Evlat güzeldir karnımdaki evladım benim için her şeydir. Şu an sadece onlar için hareket ediyorum. O inssndan hayır gelmez diye düşünüyorum sadece biraz sabredip ailemin buraya gelmesini bekliyorum. Artık bir yere varacak bu konu.
Evlat güzeldir evet.
Ama mutsuz evliliğinize iki çocuk dünyaya getirmek çok büyük bencillik.
Siz çocuklarınıza sorumsuz,kötü, en önmelisi annesine şiddet uygulamaktan çekinmeyen bir baba hediye ettiniz.
Çocuklarınız bunun yükünü bir ömür yaşayacak ne yazık ki.

Son düzenleme:
Merhabalar bana biraz güzel nasihat verebilrseniz sevinirim. 3 yıllık evliyim, 21 yaşındayım eşim 22 yaşında. 3 sene içinde çok darp edildim 3 kez hamilelik geçirdim 3 üde öldü. Şimdi 8 aylık bir kızım var çok şükür ve 4 aylık hamileyim... eşim ben hamileyken 2 kez dövdü beni evladım kucağımdayken. Birçok kızla aldattı. Yanımda yatmıyodu sürekli sg babanın evine diyodu. Ben beni aldattığını öğrenince aldım kızımı memleketime gittim samsuna. Diyarbakıra evliyim. Çok güveniyordum ona ve gözümle görünce çıktım gittim samsuna. Ne aradı ne sordu ne evladımın bi ihtiyacı varmı diye sordu. Biz gidince keyfine baktı. Kayınpederim aradı illede beni çağırdı gel bana güven ben düzelteceğim dedi. Geldim şu an kayımvalidemdeyim. Burada bunalmışım evime gitmek istiyorum götürmüyolar. Evimiz ayrı burada. Zaten 4 aylık hamileyim kaç kez üzüntüden kanamam oldu. 10 kilo verdim. Eşim benden özür dilemedi benimle yatıyor bazen karı koca ilişkisi oluyor ama sadece isteğini gidermek için. Ne sarılmama izin veriyor ne bana sarılıyor öpüyor. Tamamen manevi anlamda yalnızım. Aklımda boşanmak geçiyor ama ne yapacağım bilmiyorum. Düzelir mi bilmiyorum. Ona çok aşıktım hemde öyle aşıktım ki öyle çok seviyordum ki bütün hayatımı bütün hislerimi ona ayırmıştım. Ama artık soğudum. Seviyor muyum aşık mıyım bilmiyorum. Aşık değilim. Sevgim belki biraz kalmış olabilir. Lütfen akıl verir misiniz. Boşanırsam ne yapacağım. Mal varlıkları var neler talep edebilirim. Ve elimdeki yüzüğe küpeme kadar aldı benden kuyumcu olduğu halde. Sizden akıl istiyorum. Zor dönemden geçiyorum.
Yani hangi cümlene ne denilir bilmiyorum ablacım, kendinden bu kadar nefret etmenin gerekçesi nedir ya? Hani diyorum incitip kırmayaym ama ne demek benimle birlikte olup ihtiyacını gideriyor ya? Nasıl kendini kullandırırsın ya🤦‍♀️

Benzer kafa yapısı işte. Kendi aileleri kötü olsa anlarım farklısını bilmiyor diye ama yaş ilerledikçe akıl etmeleri lazım artık.
Eskiden olsa, ailem kötü ne yapacağımı bilemedim adamın biri seviyorum dedi kandım evlendim cümlesine biraz olsun hak verebilirdim çünkü bundan 60-70 yıl evvel ne fikirler bu kadar gelişmiş, ne kadın ailesinden çekse gidecek bir kapısı varmış, şimdi öyle değil ki🤷‍♀️

Kötü bir aileye de doğsalar ne yapacaklarını öğrenebilecekleri sosyal mecralar var, okumak var mesela, tek çıkar yol seviyorum diyen ilk kişiyle evlenmek değil ki.

Kendi çevremdeki ninem annem yaşındakilerin hayatları üzerinden bakınca, onların dahi evliliklerinde en azından bir mantık varmış, bir ölçüp tartmışlar, genellemek gibi olmasın ama şimdilerdeki evliliklere bakıyorum bir ölçüp tartmada yok, misal adam daha nişanlıyken kadına el kaldırıyor, küfür ediyor, aşağılıyor bizim kızlar aşkından ölüyorum ayrılamam diyor, bakıyorsunuz adam daha sevgiliyken kıza vuruyor bizim kızlar yine aşkımdan ölüyorum diyor, pek nadir evlenmeden önce huyunu suyunu belli etmeyen adamlar çıkıyor, çoğu açık kitap gibi yaptıkları yapacaklarını göstermesine rağmen evleniyor kadınlar.

Eskiden olsa, ailem kötü ne yapacağımı bilemedim adamın biri seviyorum dedi kandım evlendim cümlesine biraz olsun hak verebilirdim çünkü bundan 60-70 yıl evvel ne fikirler bu kadar gelişmiş, ne kadın ailesinden çekse gidecek bir kapısı varmış, şimdi öyle değil ki🤷‍♀️

Kötü bir aileye de doğsalar ne yapacaklarını öğrenebilecekleri sosyal mecralar var, okumak var mesela, tek çıkar yol seviyorum diyen ilk kişiyle evlenmek değil ki.

Kendi çevremdeki ninem annem yaşındakilerin hayatları üzerinden bakınca, onların dahi evliliklerinde en azından bir mantık varmış, bir ölçüp tartmışlar, genellemek gibi olmasın ama şimdilerdeki evliliklere bakıyorum bir ölçüp tartmada yok, misal adam daha nişanlıyken kadına el kaldırıyor, küfür ediyor, aşağılıyor bizim kızlar aşkından ölüyorum ayrılamam diyor, bakıyorsunuz adam daha sevgiliyken kıza vuruyor bizim kızlar yine aşkımdan ölüyorum diyor, pek nadir evlenmeden önce huyunu suyunu belli etmeyen adamlar çıkıyor, çoğu açık kitap gibi yaptıkları yapacaklarını göstermesine rağmen evleniyor kadınlar.
O akraba kızını tüm sülale uyardı, adamın anne babası bile uyardı. Hani o zamanlar kızları lise önünde bekleyen tipler varya. Tam öyle ipsiz sapsız bir tip. Ben ondan yıllar önce okul önünde o tipleri görünce hızlı hızlı çıkardım. O zaman bile adamlar hangi kızı kafalayacaklarını bilirlerdi ki yaptıkları gidip muhallebi, tatlı yemek, parklarda gezmek. Yıllar geçti şimdi sosyal medyadan şak diye kafalayıp en iyi ihtimalle evleniyorlar. Ana babalarına atıyorlar sonra ya da hadi baba evine. Adamlar kendilerini gram yormuyor. Bunu söyleyince “ teyze git kısır yap“ oluyoruz. 🤷‍♀️

Çocuklar olmadan önce boşanmalıydı, daha ilk şiddet gördüğünde gitmeliydi ama bunu tüm samimiyetimle yazıyorum, içimden nasıl geçiyorsa öyle dile getireceğim, ben bazı kadınları anlamıyorum, aşk hepimizin yaşadığı bir duygu, ben de aşkla evlendim genç oldum, hepimiz aşık da olduk genç de olduk bazen üzüldük de ama aşkın bile bir oluru olmazı vardır.
Sizi döven aldatan adamla olmaz, aşkınızdan ölüyor da olsanız olmaz, 18 yaşındaydım cahildim aşıktım denebilir ama o aşk rüyasından ilk tokatta uyanılır.

1 çocuk yap kocan eve bağlanır mı dediler ne dediler artık🤷‍♀️ bu tavsiyelere de nasıl inanıyorlar aklım almıyor ya neyse.

Şimdi ne olacak ? Aile atmaca gibi kızın üzerine atlayıp 2 çocuğu da annesinden alırsa, kızı sokağa atarlarsa ne yapacak?
İnsan kendisini bu kadar çıkmaza sokamaz, çocuksuzken ayrılacaktı, kimse aşk acısından ölmüyor, aşk acısından ölen kadın görmedik ama cani koca elinde can veren çok kadın gördük, bunlardan ibret almıyorlar ne diyeyim.
Ne yapacak cocuklarla babamin evine giderim nafakayla cocuklara bakarlar, babamlarda bana bakar diyor 😂
Asalak gibi bir yaşam planı var, bize burdan sormasida bak yemin ediyorum şey dememizi bekliyor baglama buyusu yaptir yada kocana buyu yapmışlar senden ayirmislar falan dememizi bekliyo.
Bakti burdan iş çıkmadı boşan diyen, o yaşta ne kocası diyen çalıs diyen insanlar var istedigini alamadi hop kaçtı.
Çünkü at gözlüğüyle bakıyor hayata, veteriner olacakmış hayali oymuş ama bence bunu olabilirmiş hayvandan iyi anliyor belli yani yoksa bu kadar öküz bir kocayi arasan bulamazsin tek bakista bulman lazım ki o öküz seni kandirabilsin

Back
X