Çok korkuyorum

Harika olmuş tam yüzüne oturmuş insanda önemli yer burun bayıldım
Teşekkürler. Çok küçük bir burun değil ama yüz hatlarıma uygun yapıldı . Çenemde önde olduğu için. Onun açısına göre yapıldı. Zaten ben çok gıcık ya da çok kavisli estetikli bir burun istemedim doğal istedim. Ve çıkan sonucu beğendim memnun kaldım

kızlar 10 gün sonra burun estetiğim var ama ben ameliyattan narkozdan veya ameliyatta herhangi bir olumsuzluktan ölüm korkusu var onlardan korkuyorum bide ameliyat sonrası süreçten sizce bu kadar korkulacak bisey var mı millet güle oynaya ameliyata giriyor ben mi çok abartıyorum

Inan ayni korkulari herkes yasiyor abartmiyosun yani, ben de yaşadim ama sonra anliyosunki korkacak hiçbir şey yok geçip gidiyo
anestezi, ameliyat falan zaten hissetmiyosun uyuyosun bikac sn sonra uyanmis gibi oluyosun
4 yıl oldu benim hiç geçmeyecek saniyodum o şişlikleri bu konulari arastirmaktan beynim yaniyodu:KK53:

İyi düşün iyi olsun

Inan ayni korkulari herkes yasiyor abartmiyosun yani, ben de yaşadim ama sonra anliyosunki korkacak hiçbir şey yok geçip gidiyo
anestezi, ameliyat falan zaten hissetmiyosun uyuyosun bikac sn sonra uyanmis gibi oluyosun
4 yıl oldu benim hiç geçmeyecek saniyodum o şişlikleri bu konulari arastirmaktan beynim yaniyodu:KK53:

İyi düşün iyi olsun
Benim gibi hisseden buldum sonunda problem bende değilmiş yani ☺️☺️ İnşallah canım olup bitsin de bir an önce başka bir şey istemiyorum

Back
X