Çok korkuyorum

Geçmiş olsun. Bende bursa da oturuyorum 3.5 vurdu buraya . Ama sanki o an geçmek bilmedi daha uzundu sanki. Bacaklarimda bebeğimi salliyordum 6 yasindaki kizimin da elini tuttum ve dua ettim. Sizi düşünemiyorum bile biz çok korktuk

Geçmiş olsun. Bende bursa da oturuyorum 3.5 vurdu buraya . Ama sanki o an geçmek bilmedi daha uzundu sanki. Bacaklarimda bebeğimi salliyordum 6 yasindaki kizimin da elini tuttum ve dua ettim. Sizi düşünemiyorum bile biz çok korktuk
Korkunun ne olduğunu 2.kez bu kadar derinden hissetmenin huzursuzluğu, mutsuzluğunu artık her neyse onu yaşıyorum yaşıyoruz eve girdiğimde depreme yakalandığım yerde gözümü ayiramadigim o duvara baktıkça tekrar tekrar yaşıyorum odada duramıyorum o binanın nasıl sağa sola gittiğini betonlsrin sesini bunları her gün hatırlamaktancok yoruldum şimdi yeni yeni başka olumsuz duygular hissetmeye başladım Allah sonumuzu hayır etsin

Kızlar bu deprem haliyle herkes gibi beni de korkuttu ama Bodrum depreminde başlayan panik ataklarim bugün zirve yaptı. Şu saat oldu hala uyuyamiyorum mide bulantısı,sürekli başımın dönmesi, nefes alamamak gerçekten bir türlü sakinlesemiyorum. Dışarı çıkamıyoruz soğuk evde kalsak böyle aklımı kaçıracak gibi hissediyorum nasıl olacak böyle 😔😔
Panik atağı doğuran kök duyguya odaklanmak gerek. Ssanırım sizinkisi ölüm korkusu. Bunun üzerine gidebilirsiniz. Deprem hepimizi korkuttu, Allah beterini yaşatmasın inşallah, ama rutin hayatımızın akışını değiştirecek boyutta etkilediyse destek şart.

Back
X