Çok korkuyorum

Kızlar bu deprem haliyle herkes gibi beni de korkuttu ama Bodrum depreminde başlayan panik ataklarim bugün zirve yaptı. Şu saat oldu hala uyuyamiyorum mide bulantısı,sürekli başımın dönmesi, nefes alamamak gerçekten bir türlü sakinlesemiyorum. Dışarı çıkamıyoruz soğuk evde kalsak böyle aklımı kaçıracak gibi hissediyorum nasıl olacak böyle 😔😔
Sizi anlamamız bile çok zor Allah kolaylık versin. Ekranlarda ağlaya ağlaya izledim . Psikolojik destek alabilirsiniz bu toparlanmaniza yardımcı olur.

Sizi anlamamız bile çok zor Allah kolaylık versin. Ekranlarda ağlaya ağlaya izledim . Psikolojik destek alabilirsiniz bu toparlanmaniza yardımcı olur.
Deniz kuvvetleri şu durumda bile sormadı düşünmedi hala göndermiyorlar. Normal günde yalnızlığa alıştıkta şu günlerle yalnız başına olmak çok kötü :(

Ben merkezindeydim ve yalnız başımaydım. Geceyi arabada tek başıma geçirdim eşim asker şu durumda bile eve göndermediler. Kendimi ne kadar kötü hissettiğimi kelimelerle asla anlatamam :(
Allah'tan arabaniz varmış yalnız olmak çok çok çok zor . İzmir'de akrabalarımız, arkadaşlarım var istersen numaralarını vereyim bir ihtiyacın olursa çekinmeden arayabilirsin hemen yardımcı olurlar

O kadar iyi anlıyorum ki seni en üst kattalar mı yoksa ara kat mı
en üst kat , dün biraz taşınsak mı sizin içinde merdiven çıkması zor oluyo diye asansör yok çünkü aileme bahsettim ama çevremiz hep eski bina yani şöyle 3 katlı düz bi mevkii de ev yok olanlar da ilçenin çok dışında ulaşım zor arabamız yok yeni yapılar daha özensiz kullanılan malzeme vs. napıcağımı bilmiyorum

F337AF7E-C693-45BA-B6F8-47CBD89A0639.webp

en üst kat , dün biraz taşınsak mı sizin içinde merdiven çıkması zor oluyo diye asansör yok çünkü aileme bahsettim ama çevremiz hep eski bina yani şöyle 3 katlı düz bi mevkii de ev yok olanlar da ilçenin çok dışında ulaşım zor arabamız yok yeni yapılar daha özensiz kullanılan malzeme vs. napıcağımı bilmiyorum
Sıfır ev daha güvenli gibi zannediyoruz ama öyle değilmiş daha deprem olmadan evde bir sürü sıkıntı yaşamıştık. Zaten artık yeni az katlı evler merkezden uzağa yapılıyor burada da öyle fiyatları nispeten daha uygun ama dediğiniz gibi bu sefer ulaşım sıkıntı

Ben merkezindeydim ve yalnız başımaydım. Geceyi arabada tek başıma geçirdim eşim asker şu durumda bile eve göndermediler. Kendimi ne kadar kötü hissettiğimi kelimelerle asla anlatamam :(
Böyle durumlsrda lütfen iletişimde olalım.takip atıyorum.

Gerçekten çok zor Allah yardımcınız olsun bütün riskli bölgelerdeki insanların... önlemlerinizi alın sonrada Allah a sığının keşke olmasa

Evet mesela yine gözümüzü 4.7 depremle açtık. Artık uyanınca bile başım ağrıyor uykuda karmaşık şeylerle görüyorum. 2 günde psikolojimiz bozuldu ya
10 dakikada bir yarım saatte bir sürekli sallanıyoruz bugün sabahtan beri 2 artçı iyi hissettirdi kendini geceleri daha zor geçiyor gündüzleri hep dışarıdayim 😔

10 dakikada bir yarım saatte bir sürekli sallanıyoruz bugün sabahtan beri 2 artçı iyi hissettirdi kendini geceleri daha zor geçiyor gündüzleri hep dışarıdayim 😔
Aynen dışarısı da soğuk arabada duruyorum arada deniz kenarında yürüyüş yapıyorum gece mecbur giriyoruz ama gündüzleri dışarıda olmak daha iyi hissettiriyor

Aynen dışarısı da soğuk arabada duruyorum arada deniz kenarında yürüyüş yapıyorum gece mecbur giriyoruz ama gündüzleri dışarıda olmak daha iyi hissettiriyor
Dün akşam eve girince üstüme üstüme geldi duvarlar hemen geri çıktım eşimin yanına gittim eve onunla geldik öyle gidebildim uykusuzluk had safhada içim geçmiş uyudum ama gece bir ara kalktım geri uyuyana kadar mahvoldum

Dün akşam eve girince üstüme üstüme geldi duvarlar hemen geri çıktım eşimin yanına gittim eve onunla geldik öyle gidebildim uykusuzluk had safhada içim geçmiş uyudum ama gece bir ara kalktım geri uyuyana kadar mahvoldum
Bende öyleydim tek fark eşim yanımda değil. Kendi kendimi sakinleştirerek uyumaya çalıştım. Bugün evdeki 2 gecem olacak akşamları daha çok korkuyorum

Back
X