Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
vurabilir demişsin vurmak ne demek ya hayvan mı bu vahşi ormanda mı yaşıyorsunuz eğer öyle bir şeye kalkışırsa zaten hiç durma şikayet et ama vurmaya kalkışırsa da kendini koru, meşru müdafaa yap, o zaman o da bana saldırdı falan diyemez
Korkunun ecele faydasi yok tatlim.
Cikarsa karsina seni tehdit ederse sende onu et.
İcinden korksanda belli etme biraz diklen.
Vur demiyorum ama kendinede vurdurma, o demir sen tüy
degilsinya!!!
Bu arkadas lise ogrencisi sanirim lise donemlerinde bu gibi olaylar cok olur
kural su canim
karsinda ki kim olursa olsun seni ezmesine musade etmeyeceksin yoksa hayatin boyunca sana kim ne yaparsa yapsin sesin kesilecek kisilacaktir bu hayat lise doneminden ibaret degil is yasaminda evliligindede boyle gider susarsan
birak konussun it urur kervan yurur sana vurmaya mi kalkti sende patlat 2 tane altta kalma san atifta mi bulundu sende imali biseyler yaz bildiklerini icine kat hafiften ekle oldu bitti...
Senden neden bu kadar nefret ediyor aranizda ne gectide seni bir kasik suda bogacak hale geldi? Faceden kendisine mesaj yaz konusarak anlasalim tartismadan sakin sakin erdimizi anlatalim anlasalim yuzyuze gorusmemiz lazim de. Derdi neymis ogrenirsin belki biri sana iftira atmistir yanlis anlasilma olmustur. Barisirsiniz
teşeekkür ederim ama ben benden uzak olmasını istiyorum o ise pireyi deve yapan birisi en ufak biseyde üstüme gelir susmaz küsmez sadece intikam almaya çalışır
sen sindikce kendini guclu goruyor,bu kabadayilik ordan geliyor.sende karsisinda azcik guclu dursan buna cesaret edemez,etsede kendini rezil eder cirkeflikleriyle..madem bildigin seyler var sende onlari soylemekle tehdit et ama gercekten dik durman lazim,ezik olursan kolay lokma olarak gorur seni...benimde lisede basima bela bi kiz vardi.bi erkek yuzunden bana dusman oldu.bende etliye sutluye karismayan bi tiptim.boyle sacma sapan tehditler iftiralarla sinirimi bozdu,ben bile hatirlamiyorum artik nasil damarima bastiysa herkesin icinde rezil etmistim onu.hakkinda bildiklerimi soyledim,senin ne mal oldugunu karakterini herkes biliyor,ne saniyorsun kendini kime dayilaniyorsun dedim.attigi iftiralarla kendini kuculttugunu,bir daha hakkimda ileri geri konusursa daha kotu olacagini soyledim.benden oyle bisey beklemiyordu herhalde.bir daha yapmadi benden de uzak durdu..Allah boyle insan;arin serrinden korusun gercekten..hele ki iftira nasil atiyorlar anlamiyorum
Sen korktukça üstüne gelir. Ayrıca sen korktukça kendine de zarar verirsin psikolojik olarak.
Sende onun üstüne git. Bu kadar basit.
Çok kolaydı zaten. Hiç bir şey yapamaz.