Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
endişeni anlıyorum ccanım sevdiğin söz konusuysa hemen en kötüsü gelir akla ama endişeni minumuma indir ve dua et umarım kötü bir şey değildir ALLAH yardımcınız olsun AMİN
Arkadaslar ultrason sonucu cikti ama doktor kan testleriyle 10 gun sonra bakicam demis.Parankim ekosu grade 1 hepatosteatoz artmis izlendi. Sonucta bu yazio ne
Demek anlamadik.ama
Bisey olsa yazardi heralde kanser yada baska bisey olsa deilmi?biraz rahatladim sanki
Günaydın arkadaşım acaba neden sonuçlara 10 gün sonra bakılıyor bizim buradaki hastahanelerde ertesi gün bakılıyor yada erken çıkarsa ögleden sonra neyse geçmiş olsun karaciger yağlanması ise güzel bir diyetle üstesinden gelir.
endişeni anlıyorum ccanım sevdiğin söz konusuysa hemen en kötüsü gelir akla ama endişeni minumuma indir ve dua et umarım kötü bir şey değildir ALLAH yardımcınız olsun AMİN
Günaydın arkadaşım acaba neden sonuçlara 10 gün sonra bakılıyor bizim buradaki hastahanelerde ertesi gün bakılıyor yada erken çıkarsa ögleden sonra neyse geçmiş olsun karaciger yağlanması ise güzel bir diyetle üstesinden gelir.