• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum:(((

endişeni anlıyorum ccanım sevdiğin söz konusuysa hemen en kötüsü gelir akla ama endişeni minumuma indir ve dua et umarım kötü bir şey değildir ALLAH yardımcınız olsun AMİN

Arkadaslar ultrason sonucu cikti ama doktor kan testleriyle 10 gun sonra bakicam demis.Parankim ekosu grade 1 hepatosteatoz artmis izlendi. Sonucta bu yazio ne
Demek anlamadik.ama
Bisey olsa yazardi heralde kanser yada baska bisey olsa deilmi?biraz rahatladim sanki

Günaydın arkadaşım acaba neden sonuçlara 10 gün sonra bakılıyor bizim buradaki hastahanelerde ertesi gün bakılıyor yada erken çıkarsa ögleden sonra neyse geçmiş olsun karaciger yağlanması ise güzel bir diyetle üstesinden gelir.

Günaydın arkadaşım acaba neden sonuçlara 10 gün sonra bakılıyor bizim buradaki hastahanelerde ertesi gün bakılıyor yada erken çıkarsa ögleden sonra neyse geçmiş olsun karaciger yağlanması ise güzel bir diyetle üstesinden gelir.

Bir test daha varmis dna ile ilgiliymis.o test 10 gun sonra cikicak die ikisine birlikte bakicam demis doktor

Back
X