Cok korkuyorum:(

Cok teşekkür ederim canım dediğinizi uygulycm

vucutta iltihap olduğunda lenf bezleri şişer ve enfeksiyonla savaşırlar.bu sebeple o sertliklerin olması normaldir.1 ay süremz geçerler..geçmezse doktora görünebilrsiniz.
geniz kısmında ise tarif ettiğiniz belirtiler faranjit olabilr..ben sık sık oluyorum ne yazık ki..dediğiniz gibi tüküremiyorum bile,hele sabah kalktığımda..alerjik kökenlidir genelde..tantum gibi ağız spreyleri,iyi geliyor,temizleme özelliği olduğu için..

Cok saolun teşekkürler

Daha detayli bir tahlil yaptirin ve evhamdan kurtulun.gcm.olsun.

Antibiyotikler, iğneler bile bir süre sonra yeterli olmuyor. En son geçen yaz, hastalandım, boğazım şişti. ateşim çıktı. doktora gittim, antibiyotik verdi, iyileşemedim daha da kötü oldum. başka doktora daha gittim, iğne verdi ona rağmen hemen iyileşemedim. ki antibiyotiğin zararlı olduğu da sürekli söyleniyor. o yüzden yediğinize içtiğinize dikkat etmenizi öneririm. boğazınız şişmeden önce önlemler alabilirsiniz. mesela ben birazcık boğazım acısın, hemen bir diş sarımsağı parçalayıp yutuyorum gece yatarken (sarımsakta antibiyotik etkisi var.) özellikle kışın, gece yatacağımda, 1 kaşık keçiboynuzu pekmezi içmeden yatmam. (marketten değil de doğal olandan almanızı öneririm.) kekik yağı ve bir yağ daha vardı adını hatırlayamadım boğazımı yağlarım. Arada ada çayı, kekik çayı, zencefil çayı içerim. aşırı sıcak ya da aşırı soğuk içmem. şu yaz mevsiminde bile çok soğuk su içmem. Çıplak ayakla fayans zemine basmam ayaktan çabuk üşütüyoruz malum. Siz de biraz daha dikkatli olursanız bu rahatsızlığınız azalabilir.

Dogru haklisn ámá ben soğuğu cok sewerim suudi arabistandayim. Klimalar vazgeçilmez ...onnda etkisi olabilir....

Ben orta okuldayken bir kete bogaz enf.gecirmistim atesim yukselmisti konusurken bir anda uyuyordum suyu cay kasigi ile aglayarak iciyordum bir hafta pen...lin igne oldum hiic gecmedi 2.yi verdi dr. O arafa hastanede bulgaristanli bir hemsire(teyzemin arkadasi) bana pamugu once suya sonra karbonata batir iltihaplibyere sur dedi.yanaklarima kadar enf.olmustu. dediginibyaotim ve ogun bademcigimden surekli iltihap akti ve bidahada gecti zaten.insalkah sizinde gecer akliniza kotu bisey getirmeyin
Birde gecen kistan beri hala bogaz enf.mu yasiyorsunuz? Bu zamana kadar hic gecmedimi

Peki antiopetik kullandinizmi? Gecen sene bendede ona benzer bir rahatsizlik olmustu anlimin yani sismisti resmen yamuk kafa olmustum sonra indi ve bogazima gecti baya sismisti dr. Antiopetik vermisti iyi gelmisti..Allah sifa versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok gecen kis cok kotuydum bogazimdan 15 igneyle gecti .smdi agirmiyor ámá tek sorun yutkunurken hep sanki bisi inip cikiyor su ictgmde bílé afedersin ámá hep balgam tukuruyorum asiri sekilde ben diyorum ki bu bogazim inen cikán balgam mi filan doktora gittim iltihap dedi ilac verdi. Ámá daha icmedim bbgm olmsni istyrm eger reglim gelirse kullancm :)))

Yok gcn kis kullnmstim antipyotik bile iltihabi geciremmsti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…