Çok korkuyorum..

Derfinia

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
491
614
103
32
Arkadaşlar beta hcg 275 çıktı. Levotiron 25 mg. kullanıyorum 3 yıldır. Tsh 8.68 çıktı 2.5 altı olması gerekiyormuş. Pazartesi gidebileceğim doktora. Bebek etkilenir mi hemen? Kendim 50 mg.lık alıp başlasam mı? Çok korkuyorum lütfen yardımcı olun.

Tatlım gebeliği yeni öğrendin sanırım,
Hayırlı uğurlu olsun,
merak etme bu kadar erken gebelikte etkilenmez ama tsh biraz yüksek mutlaka drunla görüş pzts ve ilacın dozajına karar verin.

Tatlım gebeliği yeni öğrendin sanırım,
Hayırlı uğurlu olsun,
merak etme bu kadar erken gebelikte etkilenmez ama tsh biraz yüksek mutlaka drunla görüş pzts ve ilacın dozajına karar verin.

Evet canım yeni öğrendim. Çok teşekkür ederim. İçimi rahatlattın Allah razı olsun

Ablamda kullanmıştı levotiron hiç korkma çok şükür sapasağlam bir bebeği oldu Allah ın izniyle sende sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebişini

Ablamda kullanmıştı levotiron hiç korkma çok şükür sapasağlam bir bebeği oldu Allah ın izniyle sende sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebişini

Ayy Allah razı olsun canımmmm.. İnşallah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…