• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese Beta ve stres

mstefe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2025
41
30
3
27
Bildiğiniz kadarıyla yardımcı olursanız çok sevinirim.
Düzenli beta takibi yaptım bu ay

Tarih
Beta HCG
Progesteron
Açıklama
13 Nisan 20250.2-
16 Nisan 20252.014.30
19 Nisan 202521.3-
21 Nisan 202599.529.13
23 Nisan 2025275-
25 Nisan 202572431.44
27 Nisan 20251671-
Değerler bu şekilde ama kese göremedik etlik şehir hastanesinde.
Çalışıyorum bu yüzden sadece acile gidiyorum ve uzman hekim olmuyor cihazlarıda bilmiyorum
Akşam özelde açık doktor bilen ya da daha iyi önerisi olan var mı
Etlikte dış gebelik değil diyemeyiz dediler korkuyorum
Lütfen yardımcı olun bana

Daha çok minik olduğu için gözükmemiştir değeriniz maşallah güzel artmış. Dış gebelikten neden şüphelendiniz peki benimde aklıma geliyor ama daha belli olmaz 220 lerde hafif sol tarafımda ağrı hissediyorum gibi ondan acaba mı diyorum ve korkuyorum 😟

Daha çok minik olduğu için gözükmemiştir değeriniz maşallah güzel artmış. Dış gebelikten neden şüphelendiniz peki benimde aklıma geliyor ama daha belli olmaz 220 lerde hafif sol tarafımda ağrı hissediyorum gibi ondan acaba mı diyorum ve korkuyorum 😟
Aslında ben şüphelenmedim pratisyen doktor öyle söyledi bu değerde alttan görünür diye düşünmüştüm beni strese soktu 😔
O ağrı benimde var sol kasıkta hiç bilmiyorum ne olacak

Aslında ben şüphelenmedim pratisyen doktor öyle söyledi bu değerde alttan görünür diye düşünmüştüm beni strese soktu 😔
Ben sevinemiyorum bile eğer olursa ilk gebeliğim inşallah fakat bebekler tam ortada değil de hep ya sol ya sağ tarafa yerleşiyorlar görsellere baktım internetten. nerede olduğunu hissediyorum resmen ama orası tüpler mi rahim köşesi mi kestiremiyorum doktora gitmek için de çok erken iyice moralimi bozmamak adına beklemedeyim 😟

Ben sevinemiyorum bile eğer olursa ilk gebeliğim inşallah fakat bebekler tam ortada değil de hep ya sol ya sağ tarafa yerleşiyorlar görsellere baktım internetten. nerede olduğunu hissediyorum resmen ama orası tüpler mi rahim köşesi mi kestiremiyorum doktora gitmek için de çok erken iyice moralimi bozmamak adına beklemedeyim 😟
Beta takibi yapmalısın ve fırsatın varsa 1500 olduğunda özelde netleştir inşallah sağlıkla görürüz ikimizde 😔

Hiç stres olmayın değeriniz gayet güzel artmış benim haftalarca karın ağrım olmuştu regl olacak gibi. Sağlıkla gelsin inş🫶🏻 2500lerde kese görünüyor

Bildiğiniz kadarıyla yardımcı olursanız çok sevinirim.
Düzenli beta takibi yaptım bu ay

Tarih
Beta HCG
Progesteron
Açıklama
13 Nisan 20250.2-
16 Nisan 20252.014.30
19 Nisan 202521.3-
21 Nisan 202599.529.13
23 Nisan 2025275-
25 Nisan 202572431.44
27 Nisan 20251671-
Değerler bu şekilde ama kese göremedik etlik şehir hastanesinde.
Çalışıyorum bu yüzden sadece acile gidiyorum ve uzman hekim olmuyor cihazlarıda bilmiyorum
Akşam özelde açık doktor bilen ya da daha iyi önerisi olan var mı
Etlikte dış gebelik değil diyemeyiz dediler korkuyorum
Lütfen yardımcı olun bana
Kendinizi hiç strese sokmayın. Devlet hastanesindeki cihazlarla, uzman olmayan hekimlerle 1500’lerde keseyi görememeniz çok normal. Biz de görememiştik. Değerleriniz gayet düzenli güzel artmış. Birkaç güne keseyi de görürsünüz hayırlısıyla 🙏🏻

Siz de hiç gerilmeyin. Henüz zaten değeriniz keseyi de bebeği de hissetmek için ya da dış gebelik nedeniyle ağrı yaşamak için çok çok düşük. Yani ancak rahmin gebelik nedeniyle genişlemesini hissediyor olabilirsiniz 😊 Hiç stres yapmadan bebeği de kötü etkilemeden bekleyip keseyi görün inşallah 🙏🏻

Hiç stres olmayın değeriniz gayet güzel artmış benim haftalarca karın ağrım olmuştu regl olacak gibi. Sağlıkla gelsin inş🫶🏻 2500lerde kese görünüyor
Bugün eğer standart artış olduysa 3000+ olması lazım ama işten çıktığımda yine acile gitmek zorunda kalacağım 😔

Bugün eğer standart artış olduysa 3000+ olması lazım ama işten çıktığımda yine acile gitmek zorunda kalacağım 😔
Ben Beta takibi bile yapmadım öğrendiğimden yüksekti iki gün sonra da yurt dışı tatiline çıktık eşimle 11 gün sonra döndük ama ben gitmeden keseyi görmüştüm. Acile gitmenize gerek yok bence kadın doğumdan randevu alın eğer bütçeniz müsaitse özel hastaneden zaten 9 gün kontrol randevusu hakkınız da oluyor daha sağlıklı olur haftasonuna kadar bekleyin. Her dk kan vermek gerilimli bir şey

Kendinizi hiç strese sokmayın. Devlet hastanesindeki cihazlarla, uzman olmayan hekimlerle 1500’lerde keseyi görememeniz çok normal. Biz de görememiştik. Değerleriniz gayet düzenli güzel artmış. Birkaç güne keseyi de görürsünüz hayırlısıyla 🙏🏻

Siz de hiç gerilmeyin. Henüz zaten değeriniz keseyi de bebeği de hissetmek için ya da dış gebelik nedeniyle ağrı yaşamak için çok çok düşük. Yani ancak rahmin gebelik nedeniyle genişlemesini hissediyor olabilirsiniz 😊 Hiç stres yapmadan bebeği de kötü etkilemeden bekleyip keseyi görün inşallah 🙏🏻
Ayyy güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim üşenmeden ikimize de güzel güzel yazmışsınız Allah razı olsun 🌸💖

Bugün işten izin alıp en yakın özel hastaneye gittim direkt karnımdan gördü içimdeki kuşkunun yarısı gitti umarım kalp atışınıda sağlıkla duyarım
🙏🏼

Back
X