çok korkuyorum

Bayanstres5555

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
7
1
1
29
Merhabalar. Nişanlımla sürtünme yoluyla iliskiye girdik. ( çok afedersiniz)Kesinlikle vajina üstüne vs bosalmadigindan emin bosalacagim anda elimi kapadim diyor ama ben emin olamıyorum 2 kere bosaldı ama 1. Den sonra temizlendi. Sizce hamile kalma şansım varmı şuan islerimizden dolayı hemen evlenme şansımız yok o yüzden çok korkuyorum cevap verirseniz çok mutlu olurum.

Adet günüm bugündü adet olamadım ama aşırı stres yapıyorum burası da küçük biryer doktora gitmem hoş görülmez günlerdir bunu düşünüyorum

Çok saolun beni rahatlattınız ama aşırı stres var ve yenemiyorum. Çok afedersiniz dakika başı tuvalete gidiyorum kontrol için

test yap zaten bakire isen yine de ihtimal yoktur yani bence

Öyle bi ihtimal var herzaman test yap kurtul bu sıkıntıdan.. Stres geciktirir

İşte dediğim gibi küçük bir yerde bulunduğum için doktor veya eczane şansım çok zor :/ adetimde 1 gun gecikti sadece ama çok stres yapıyorum

İşte dediğim gibi küçük bir yerde bulunduğum için doktor veya eczane şansım çok zor :/ adetimde sadece 1 gün gecikti aşırı stres yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…