- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.005
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
Yani gayet haklısın kaygılarında ama bir adım atsan gerisi gelir eminim.
Cv'ni ekle kariyer,secret cv,yenibiriş vb sitelere,ilan kovala başvur muhakkak dönüş olur,aynı şekilde Linkedin'de ilanlar oluyor,oradanda irtibata geçebilirsin. İnşaat sektöründeydim bende,hala cv'me dönüş oluyor bu bahsettiğim kanallardan ki 4 yıla yakındır çalışmıyorum,sadece bilgilerim güncel.
Yaz sezonunda durgundur sektör ama eylüle doğru muhakkak hareketlenir,umudunu kaybetme yeterki.
Hakkında hayırlısı olsun
Bir kaç dönüş aldım ama onları da ben eledim eve yeni taşınmıştık ufak tefek işler vardı tatil de girdi araya falan bu kez de ben bekliyorum arayan yok. Yenibir ve Kariyer' den saldırıyorum ama tüm dönüşler Kariyer' den oluyor sanıyorum orası epey aktif. Linkedn ' i kapattım çözemedim esasen oturup bir bakmam lazım yeniden açarım olmadı.
Aslında insanın ruhunu daraltan bu belirsizlik hali. Bir şeyler oluyor ama iyi mi oluyor kötü mü oluyor bilemiyoruz.
Ayrıca ülkenşn senin gibi elemanlara ihtiyacı olduğunu düşünüyorum, başvurursan neden değerlendirilmesin?
Acaba işte. Var mı benim gibi elemanlara ihtiyaç ? 1,5 sene evvel canavar gibiydim ama paslandımsa ? Korkuyorum.
Vive dur allasen hissetme öyle şeyler en son da kötü hissediyorum diye konu açmıştın darbe oldu
Şaka bi yana inşallah gönlüne göre bir iş bulursun, seni anlıyorum evde oturmak değişik bir psikolojiye sokuyor insanı. Bir iş bulana kadar daha kötü hissetmemen için bişeylerle uğraşsan? İnsanda dönem dönem ben ne işe yarıyorum ki zaten (zaten ismet kim ki) duygusu oluşur, hayatına anlam katacak birşeyler yap bu ara. Bir derneğe falan takıl projelerde gönüllü çalış çok faydası oluyor.
Ya çok güldüm Allah da seni güldürsün

Benim kederlenmem yasaklansın bence ülkenin başına kötü şeyler geliyor. Bu sefer de uzaylılar gelmesin