Çok korkuyorummm

Paradise64

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
356
72
13
29
arkadaşlar bugün burun ameliyatımın 12. Günü geçen perşembe doktorum alçımı çıkardı kendimi Kocaman büyük Bi burna alıştırmıştım cünkü burda okuduğum kadarıyla alçıdan çıkan burunlar öyle olurmuş sonradan şişleri inermiş. Doktor alçıyı çıkardı ve bantladı burnumu sonra ayna'ya baktım ve ne göriyim küçük Bi burun ama böyle Bi küçüklük olamaz eğer alçıdan cıkmış hali buysa Bi kaç ay sonra şişlikler inince neyle karşılaşacam ben ve burnum cok kalkık burun dudak mesafem aşırı açık duruyor bu kaç gün sonra normal hale gelir? Burnumun şişmeme olma ihtimali var mı sizce? Yoksa doktorum bana estetik olduğu cok belli olacak yüzüme uymayan küçük Bi burun mu yaptı ? Lütfen tecrübeli arkadaşlar yorum yapsın psikolojim bozuldu resmen.. Fotoğraf görüp yorum yapmak isteyenlere özelden fotoğraf atabilirim.. Şimdiden teşekkürler herkese

Yok mu yardımcı olucak birileri bu durumla karşılaşmış biri ya

Buraya mı fotoğraf atayım yoksa fotoğraflı yeni başlık mı açayım sizce ?

Sizce bu burun sargıdan cıkınca Bi şeye benzer mi? Veya sargıdan çıktıktan sonra daha da küçülme olur mu ? Bi de son Bi şey burun ve dudak mesafem cok acık orda Bi kapanma olur mu ? Lütfen iyi veya kötü objektif yorum yapabilirseniz cok sevinirim

Eklentiler

• image.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 156
  • image.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 158
Burun deliklerimde de asimetri var ama diğer sorunlardan dolayı onu unutuyorum

Ben 2 ameliyat geçirmiş biri olarak diyorum ki,burnunuz çok normal boyutlarda..dudak mesafesi ilk üç ay içinde normale döner hatta burnum keşke bu kadar inmeseydi diye düşünebilirsin de..

Şekli için yorum yapmak erken..6 aya kadar ödemler inene kadar şekli değişebiliyor..benim çok değişmedi ama bazı insanların ciddi değişimleri olmuş..o nedenle en azından bi 3 ay kadar sabretmen gerek canım..

Neden iki kere ameliyat geçirdiniz ki? Acaba eski burnum büyük oldugu icin mi küçük burnu garipsiyorum ya

Z
Zaten herkes ödem inince şekli oturcak diyor da sizce burnumda ödem olsaydı bu kadar minik olur muydu ki

Asimetri her ameliyat sonrası oluyor..kiminde az kiminde çok..bende de var mesela üstelik sor burun deliğim sağa doğru yatık..ama bazı kişilerin ödemler inince normale dönmüş delikler ..o yüzden bekle derim..

Asimetri her ameliyat sonrası oluyor..kiminde az kiminde çok..bende de var mesela üstelik sor burun deliğim sağa doğru yatık..ama bazı kişilerin ödemler inince normale dönmüş delikler ..o yüzden bekle derim..
Teşekkür ederim Bi nebze de olsa rahatlattınız.. Asimetriği umrunda bile değil tek derdim bu burnun daha fazla küçülmemesi

Walla çok minik bi burun değil..gayet normal..Ama bu ameliyat psikolojisi berbat biley..yeni şekline alışman zaman alacak bir kere..benim nefes sorunum var düzelmedi belki 3.ye başka dr a olacağım..

Ay ciddi misiniz benim de nefes sorunum vardı şimdilik iyi gibi ama bakalım belli olmaz tabi ki.. Peki şeklinden memnun musunuz burnunuzun cok üzüldüm sizin adınıza

Walla eylül gibi yeniden düşünüyorum..dua et inşallah bu sefer istediğim gibi olur..şeklinden de çok memnun olduğum söylenemez..tabi öncelik nefes..gece çok zor uyuyorum..

Biliyor musun aslında bu estetik işine hiç girişmemek lazım asla kurtuluş olmuyor. Daha ilk ameliyatımın ikinci haftasında ya Bi gün tekrar ameliyat olmam gerekirse diye kendimi yiyorum Dua ederim tabi ki umarım istediğin gibi olur rahat rahat nefes alabilirsin ve şekli de içine siner hatta inşallah gerek bile kalmaz üçüncü ameliyata. Sen de bana dua et şu bantlar çıktıktan sonra aklımı oynatmiyim :)

Sadece sana en büyük tavsiyem net bir karara varabilmek için acele etme.Şekli için de fonksiyonu için de umutlanman yada ümitsizliğe kapılman için çok erken..3 ay ver kendine ..aynaya bakma kafana takma başka şeylerle ilgilen.3 ay sonra konuyu gündemine al,karar ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…