Çok korkuyorummm

Teşekkür ederim yorumun icin ama gündemim Malesef hep bundan ibaret

Ben de dün ameliyat oldum benimde küçücük ve kalkık duruyor odemlerdendir yorum yapmak için çok erken canım

Kesinlikle objektif olarak yorum yapıyorum, burun delikleriniz de hafif asimetri var ama ödemlerden dolayı eminim değişecektir. Ben de estetik olmayı düşünüyorum birçok buruna baktım hiçbir anormallik yok şuan.

Seninde resimlerini bekliyoruz en kısa zamandaa:))

Ankarada doktor kararı verebilsem olacağım, özeller şuan bütçemi aşıyor,devletteki doktorlardan emin olamıyorum:) inşallah memnun şekilde ben de paylaşırım burada
Samsunda olsaydın gözüm kapalı benim doktorumu onerirdim üstelik fiyatları da gerçekten uygun ..

Ankarada doktor kararı verebilsem olacağım, özeller şuan bütçemi aşıyor,devletteki doktorlardan emin olamıyorum:) inşallah memnun şekilde ben de paylaşırım burada
Ameliyat icin iyi düşün derim, en azından psikolojik olarak kendini iyi hazırla ve doktoruna ne istediğini iyice anlat ben anlatmadım onun pişmanlığını yaşıyorum ve fark ettim ki ben bu ameliyata hazır değilmişim. Lütfen yanlış anlama yaşadıklarımı yaşamaman adına söylüyorum sadece

Yok canım neden yanlış anliyim:) haklısın kolay bir ameliyat değil.. Sen canını hiç sıkma burnun kesinlikle kötü değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…