- 14 Haziran 2016
- 356
- 72
- 13
- 29
- Konu Sahibi Paradise64
-
Teşekkür ederim yorumun icin ama gündemim Malesef hep bundan ibaretSadece sana en büyük tavsiyem net bir karara varabilmek için acele etme.Şekli için de fonksiyonu için de umutlanman yada ümitsizliğe kapılman için çok erken..3 ay ver kendine ..aynaya bakma kafana takma başka şeylerle ilgilen.3 ay sonra konuyu gündemine al,karar ver
Ben de dün ameliyat oldum benimde küçücük ve kalkık duruyor odemlerdendir yorum yapmak için çok erken canımarkadaşlar bugün burun ameliyatımın 12. Günü geçen perşembe doktorum alçımı çıkardı kendimi Kocaman büyük Bi burna alıştırmıştım cünkü burda okuduğum kadarıyla alçıdan çıkan burunlar öyle olurmuş sonradan şişleri inermiş. Doktor alçıyı çıkardı ve bantladı burnumu sonra ayna'ya baktım ve ne göriyim küçük Bi burun ama böyle Bi küçüklük olamaz eğer alçıdan cıkmış hali buysa Bi kaç ay sonra şişlikler inince neyle karşılaşacam benve burnum cok kalkık burun dudak mesafem aşırı açık duruyor bu kaç gün sonra normal hale gelir? Burnumun şişmeme olma ihtimali var mı sizce? Yoksa doktorum bana estetik olduğu cok belli olacak yüzüme uymayan küçük Bi burun mu yaptı ? Lütfen tecrübeli arkadaşlar yorum yapsın psikolojim bozuldu resmen.. Fotoğraf görüp yorum yapmak isteyenlere özelden fotoğraf atabilirim.. Şimdiden teşekkürler herkese
Umarım öyledir geçmiş olsn CanımBen de dün ameliyat oldum benimde küçücük ve kalkık duruyor odemlerdendir yorum yapmak için çok erken canım
Tesekkür ederimmmUmarım öyledir geçmiş olsn Canım
Seninde resimlerini bekliyoruz en kısa zamandaa:))Kesinlikle objektif olarak yorum yapıyorum, burun delikleriniz de hafif asimetri var ama ödemlerden dolayı eminim değişecektir. Ben de estetik olmayı düşünüyorum birçok buruna baktım hiçbir anormallik yok şuan.
Ben küçük bir burun göremedim.. Bantlarınız çıkınca yüzünüzün fotoğrafını gönderir misiniz? Belki daha net olurEvet asimetri var farkındayım sizce fazla küçük değil mi?
Ankarada doktor kararı verebilsem olacağım, özeller şuan bütçemi aşıyor,devletteki doktorlardan emin olamıyorum:) inşallah memnun şekilde ben de paylaşırım buradaSeninde resimlerini bekliyoruz en kısa zamandaa:))
Samsunda olsaydın gözüm kapalı benim doktorumu onerirdim üstelik fiyatları da gerçekten uygun ..Ankarada doktor kararı verebilsem olacağım, özeller şuan bütçemi aşıyor,devletteki doktorlardan emin olamıyorum:) inşallah memnun şekilde ben de paylaşırım burada
Tabi ki gönderirim yarın çıkacak zaten ilk işim buraya göndermek olcakBen küçük bir burun göremedim.. Bantlarınız çıkınca yüzünüzün fotoğrafını gönderir misiniz? Belki daha net olur
Hangi doktor?Samsunda olsaydın gözüm kapalı benim doktorumu onerirdim üstelik fiyatları da gerçekten uygun ..
Ameliyat icin iyi düşün derim, en azından psikolojik olarak kendini iyi hazırla ve doktoruna ne istediğini iyice anlat ben anlatmadım onun pişmanlığını yaşıyorum ve fark ettim ki ben bu ameliyata hazır değilmişim. Lütfen yanlış anlama yaşadıklarımı yaşamaman adına söylüyorum sadeceAnkarada doktor kararı verebilsem olacağım, özeller şuan bütçemi aşıyor,devletteki doktorlardan emin olamıyorum:) inşallah memnun şekilde ben de paylaşırım burada
Yok canım neden yanlış anliyim:) haklısın kolay bir ameliyat değil.. Sen canını hiç sıkma burnun kesinlikle kötü değilAmeliyat icin iyi düşün derim, en azından psikolojik olarak kendini iyi hazırla ve doktoruna ne istediğini iyice anlat ben anlatmadım onun pişmanlığını yaşıyorum ve fark ettim ki ben bu ameliyata hazır değilmişim. Lütfen yanlış anlama yaşadıklarımı yaşamaman adına söylüyorum sadece
İnşallah değildir de ben alışma sürecinde zorlanıyorumdur :) teşekkür ederimYok canım neden yanlış anliyim:) haklısın kolay bir ameliyat değil.. Sen canını hiç sıkma burnun kesinlikle kötü değil
İsmail kucuker 2 arkadaşımın burnunu yapti onların tavsiyesiyle gittim bendeHangi doktor?
Ankaradaki bir doktor için de böyle diyen olsa, gideceğim ama içime sinmedi birtürlüİsmail kucuker 2 arkadaşımın burnunu yapti onların tavsiyesiyle gittim bende
Eshabil beyin ismini duydum ankaradaAnkaradaki bir doktor için de böyle diyen olsa, gideceğim ama içime sinmedi birtürlü
Eshabil beyin ismini duydum ankarada
Tevfik sözen duydum memnuniyetsizleri görünce vazgeçtim, bir de eshabil beye bakiyim teşekkür ederim :)Ben de en cok eshabil beyi duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?