- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
Zaten güven problemli bir ilişkim vardı. Yaptığı herşey ama herşey gözüme batıyordu en sonunda patladım. Çok kıskanç biriyim havuza gitmişti çıplak bir fotoğrafını paylaşmak istediğini söylemişti hayır paylaşma lütfen dedim tamam dedi. Kendini millete gösterecek ya içine sinmedi Üzerinden 1 hafta zaman geçti yada geçmedi aramız biraz limonileşti beni vatsapta durumdan engelleyip o fotoğrafı durum yapmış ertesi gün yanına gittim telefonuna bakarken tesadüf eseri fotoğrafı paylaştığını gördüm şöyle oldu yanında çalışanı ona x bey tıpkı oyuncak gibi tatlı çıkmışsınız buda gülücük yollayarak yanıt vermiş. Takıldığım şey madem tamam diyorsun neden yalan söyleyip paylaşıyorsun kızın da yazdığı ayrı birşey zaten. Bunu gördüm. Beraber maç izlemeye gidiyorduk yolun ortasında problem çıkardım yüzüğünü eline verdim istemiyorum diyip arkamı dönüp gittim. Ağlayarak peşimden geldi. Hiç içim sızlamadı dolmuşa binip otogara gittim ve evime geldim bildiğin ayrıldık. Bunu neden yazıyorum bilmiyorum olayın şokundayım. Çok abartmışsn diyenler olacaktır. Eski konularimda da var. İçimde birikmişlikler var arkadaşlar bu bahane oldu. konu bu değil bu bardağı taşıran son noktaydı bir anda patladım. Herşeyi yakıp yıktım..
Son düzenleyen: Moderatör: