- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.182
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kendini çok beğeniyor çalıştığı yerdeki kızların kendine iş atması da hoşuna gidiyorÇıplak derken? Sadece mayolu ama tam boy bir foto mu?
Tamam siz kıskançlıkda tavan yapmis olabilirsiniz ama adam da hiç olgun değil. Istememenize rağmen niye ısrarla kendini millete gösteresi var? Kendini çok mu.beğeniyor?
Sonunda beni anlayan biri çıktı. Teşekkür ederimBen haksizsin diyenlere katilmiyorum. Bazilari boyle seylere karışmayabilir ama sen rahatsiz oluyorsun. O da senin istemediğin bir seyi yapamaz. Bir fotograf alti ustu. Kavga etmeye degmeyecek bi mesele. Koymayı versin gecsin gitsin. Ben kapali biriyim selfie cekinmistim cok guzel olmustu esim guzel oldugu icin koymami istemiyor. Alti ustu bir fotograf yani. Koyup kavga mi cikarayim. Baskalarini çekiniyorum. Küsken yapmasi ayri bi kötü. Zaten guven vermeyen adamla olmaz. Bence iyi yapmışsın. En kisa surede aklindan tamamen sil onu. Gecmis olsun
Rica ederim ne demek. Burda onu sorgulamalari gerektigini düşünüyorum. 1 fotograf icin seni mi üzdü denmesi lazim.Sonunda beni anlayan biri çıktı. Teşekkür ederim
Rehberinde çalıştığı yerdeki kızlar var maksat kendini göstermek işte.Rica ederim ne demek. Burda onu sorgulamalari gerektigini düşünüyorum. 1 fotograf icin seni mi üzdü denmesi lazim.
Ki bayagi acik bi resim. Insan vücudunu sevdigi insana gosterse yeter. Nedir bu baskalari tarafından begenilme arzusu
İyi yapmışsınızZaten güven problemli bir ilişkim vardı. Yaptığı herşey ama herşey gözüme batıyordu en sonunda patladım. Çok kıskanç biriyim havuza gitmişti çıplak bir fotoğrafını paylaşmak istediğini söylemişti hayır paylaşma lütfen dedim tamam dedi. Kendini millete gösterecek ya içine sinmedi Üzerinden 1 hafta zaman geçti yada geçmedi aramız biraz limonileşti beni vatsapta durumdan engelleyip o fotoğrafı durum yapmış ertesi gün yanına gittim telefonuna bakarken tesadüf eseri fotoğrafı paylaştığını gördüm şöyle oldu yanında çalışanı ona x bey tıpkı oyuncak gibi tatlı çıkmışsınız buda gülücük yollayarak yanıt vermiş. Takıldığım şey madem tamam diyorsun neden yalan söyleyip paylaşıyorsun kızın da yazdığı ayrı birşey zaten. Bunu gördüm. Beraber maç izlemeye gidiyorduk yolun ortasında problem çıkardım yüzüğünü eline verdim istemiyorum diyip arkamı dönüp gittim. Ağlayarak peşimden geldi. Hiç içim sızlamadı dolmuşa binip otogara gittim ve evime geldim bildiğin ayrıldık. Bunu neden yazıyorum bilmiyorum olayın şokundayım. Çok abartmışsn diyenler olacaktır. Eski konularimda da var. İçimde birikmişlikler var arkadaşlar bu bahane oldu. konu bu değil bu bardağı taşıran son noktaydı bir anda patladım. Herşeyi yakıp yıktım..
Bu da bir zamanlar eski sevgilisini stalklıyordu yapmak isteyen her türlü pisliği yapar engel olamazsınValla burda "koskoca adam izin mi alacak senden"ciler için başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.
Bir zamanlar benim sevdiğim birisi vardı. Whatsappa bu durum olayı geldikten sonra sürekli durum koyuyordu. Ve rehberimde kayıtlı olan numaralardan sadece sevdiğim kişi durum koyuyordu. (Kendi cektiği selfieleri (sonradan anladım megolomanın tekiymiş)) Ben de düzgünce durum koymamasını söyledim. İlk başta tamam dedi ancak sonra yine koymaya başlamış benim gormemi engelleyerek.
Bu sevdiğim kişini sosyal mecralarda hiçbir hesabı yoktu. Bir gün instagramdan eski sevgilisinin takipçilerini stolkladım. Vee Bingo! Takipçiler arasında sevdiğim kişiye ait 3 kişiyi takip eden bir hesap gördüm. Sordum bu ne diye? İşte fake hesap olduğunu söyledi ki fake hesaptı gerçekten. Peki fotografını nasıl buldu bu hesabı açan kişi diye sordum. İşte durumunda paylaşmış, belki ordan birisi almıştır falan dedi. Hesap fake onu anladım ama anladığım başka bir şey daha vardı. Bu
adam numarasını benim uygun bulmayacağım, eski sevgilisiyle bağlantılı biri ya da birilerine vermiş. Zaten bir kere rehberini kontrol ettigimdr herkesi farklı adlarla x hanım, y bey olarak kaydetmişti. Sonra çaktım olayı. Bu anlattığım olay da üstüne tatlı oldu.
Yani işin özü ben bu durum olaylarını hiç uygun bulmuyorum. Başımdan geçen olayda KK nın bütün güzel hanımlarına ders olsun. Böyle seyleri paylaşalım ki gözümüz daha açık olsun.
Yani o hesap faketi ondan eminim, başka bir şekilde takıntılı olmasa bile arada stalk yaptığını düşünüyorum. (Gerçi kendisi daldan dala atlayan bir tip olduğu için eskiyi çok fazla kafasına takmazdi. )Neyse zaten ben hiçbir zaman baskın olmadım. Dediğiniz gibi engel olamadım ama Allah bunun gibi bir iki şeyi gözüme soktu. Sonra da bitti zaten.Bu da bir zamanlar eski sevgilisini stalklıyordu yapmak isteyen her türlü pisliği yapar engel olamazsın
KurtulmuşsunYani o hesap faketi ondan eminim, başka bir şekilde takıntılı olmasa bile arada stalk yaptığını düşünüyorum. (Gerçi kendisi daldan dala atlayan bir tip olduğu için eskiyi çok fazla kafasına takmazdi. )Neyse zaten ben hiçbir zaman baskın olmadım. Dediğiniz gibi engel olamadım ama Allah bunun gibi bir iki şeyi gözüme soktu. Sonra da bitti zaten.
Ona göre o benden kurtuldu. Şu anda yanında başkasıyla güzel bir pazar geçirmiştir. Ben ise bütün gün evdeydim. İyi de kazandığı bir işi varmış. Ben de işsizim. Son durum bu.Kurtulmuşsun
Sanırım okuma yazmanız yok burda sıkıntı olan şey tamam diyip yalan söylemesi beni engellemesiHavuzda foto paylasmada ne var Allahaskina?
Bu kadar kiskanclik nedir?
Adam senden kurtulmus .
Ne yazık ki yalana gelemiyorum tatlım midesi geniş insanlarla mutluluklar diliyorum ona.Ayrılmanız erkek arkadaşınız için iyi olmuş sizinle zor bir evliliği olur psikolojisi bozulurdu..
Evet yukarı yorumlarda öyle midesiz insanlar varYalniz ben sok! Sanirim kk kadinlari kocalari havuzda afilli fotograf paylasip ustune de "x bey oyuncak gibi cok tatlisiniz masallah" muhabbetine girse is arkadaslariyla cok normal karsilayacakYani ben kiskanmam da, burda kocasinin kardesiyle, annesiyle olan iliskisini kiskanan kadinlarin konularinda bu kadar tepki yok, bi sasirdim
![]()