Çok kötü bir durumdayım, sağlık ile ilgili

Alerjik olduğunu sanmıyorum, çünkü dün farklı olan hiçbir şey yiyip içmedim. Ama yine de dilde şişme olursa acile gideceğim.
Bence beklemeyin senelerce güvenle hatta hergun yediğiniz bir besin bir gün size alerji yapabilir maalesef alerji boyle bisey cok geçmiş olsun zona değildir o az az oluyor ve geniş oluyor kırmızılıklar sizinki döküntü gibi anladığım kadarıyla zona yara gibi oluyor çünkü üzüldüm geçmiş olsun

Bi kac sene once dedigjniz gibi bisey yaşadım kasıntıyla başlayıp kızarma sislikle baya yayıldı yazdı soğuk suyun içinde bi nebze rahatlıyordum hafta sonuydu acile gitmedim ciddiye Dr. Gitmek için 2 gün beklemek zorunda kaldm ozele gittim devlet hastanesinden randevu bulmayı bekleyecek gibi değildim cok kotu zamanlardı iğne yazmıştı ve cok ağır olduğunu söylemişti kesinlikle gidin hastaneye . Benim o gun farklı yaptığım tek şey göl kenarında ayaklarımızı göle sokmuştuk ama acayip tiksindim bundan olabileceğini de düşünüyorum enseme sac derime kadar kaşınıyordu . Geçmiş olsun.

Hayır tam tersine son 10 yılımın en az stresli zamanlarını yaşıyorum. Ayrıca zona tek tarafı etkileyen ve belli bölgelerde çıkan bir hastalıkmış. Benim şu an kolumda ten rengimde kalan birkaç santim yer var. Geri kalan yerler kızarık ve şişlik içinde.

Yukarıda yazmışlar ya zona olabilir diye ondan sordum.
Bence de zona değil.
Bir çeşit deri hastalığı virüs kapmışsın sanki :/

Su pandemi doneminde kimseyi doktora gitmesi icin ikaz etmek istemem ancak, anlattiklariniza gore doktora gitmenizde fayda var.
Bir cok tavsiye dogrultusunda saglik ocagina en azindan gidebilseniz, ne oldugunu anlayabilirsiniz.
Ihmal etmeyin kendinizi, hic ummadiginiz bir rahatsizlik cikmasin bir de, biliyorsunuz bir sorun bazen baska bir sorunu dogurabiliyor saglikta.
Gecmis olsun ama bir an once doktora gidin gorunun.

Ürtikermişim hanımlar. Üstüne bir de kanda enfeksiyon olunca ikisi beni bu hale düşürmüş. Mantar ilacım alerji yapmış onun sonucunda bunlar başıma gelmiş. İğne oldum ilaç aldım geldim. Şu iki günlük hastalık bana öyle çok şey öğretti ki. Çaresizlik içinde kıvranırken, bir damla uykuya hasret acılar içinde kıvranırken, ellerimi acıdan hareket ettiremezken sağlığın ne büyük bir nimet olduğunu anladım. Sağlık yerinde olsun da geri kalan herşey hallolur. Yarın işime dört elle sarılarak güne başlayacağım🥰

Back
X