• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü bir durumdayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

selma_celik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-16
Puanlar
3
Arkadaşlar merhaba ben evleneli üç yıl oldu ilk iki yıl köyde kaynanam gile birlikte oturduk sonra biz ayrıldı ağrıdan Kayseri'ye taşındık benim kayınımda Kayseri'de çalışıyor normalde biz gelmeden önce rezidans ta kalıyor du bu iki yıldır biz buraya gelmişten beri bizimle kalıyor bide gece işi yapıyor yani gazinolarda çalışıyor sabahta bizim eve gelip yatıyor o sabah gelirken benim kocamda işe gidiyor kaynım la tek kalıyoruz altı yedi saat o odada uyuyor bende bebeğim ağlamasın onu uyandırmasın diye günümu yatak odamda geçiriyorum nerdeyse eşimde buna hiç bir tepki vermiyor hatta bazen kaynım uyanıyor ona kahvaltı hazirlarlamama izin vermiyor çıkıp gidiyor bazen eşim gelincee soruyor bişey yedimi diye ben yok diyince bana kızıyor hazırla yesin bilmem ne ne yapicam peki ben yeni üç aydır ikinci çocuğumu doğurdum yine bizdeydi ve iki tane küçük çocuğum var hem onun ütüsü kıyafeti yemeği hemde ev işi çocuk çok zor bir durumdayım eşim hiç birşey demiyor bana bi fikir verin kızlar ne yapmam gerek ( bu arada kaynım 28 yaşında ve bekar)

Arkadaşlar merhaba ben evleneli üç yıl oldu ilk iki yıl köyde kaynanam gile birlikte oturduk sonra biz ayrıldı ağrıdan Kayseri'ye taşındık benim kayınımda Kayseri'de çalışıyor normalde biz gelmeden önce rezidans ta kalıyor du bu iki yıldır biz buraya gelmişten beri bizimle kalıyor bide gece işi yapıyor yani gazinolarda çalışıyor sabahta bizim eve gelip yatıyor o sabah gelirken benim kocamda işe gidiyor kaynım la tek kalıyoruz altı yedi saat o odada uyuyor bende bebeğim ağlamasın onu uyandırmasın diye günümu yatak odamda geçiriyorum nerdeyse eşimde buna hiç bir tepki vermiyor hatta bazen kaynım uyanıyor ona kahvaltı hazirlarlamama izin vermiyor çıkıp gidiyor bazen eşim gelincee soruyor bişey yedimi diye ben yok diyince bana kızıyor hazırla yesin bilmem ne ne yapicam peki ben yeni üç aydır ikinci çocuğumu doğurdum yine bizdeydi ve iki tane küçük çocuğum var hem onun ütüsü kıyafeti yemeği hemde ev işi çocuk çok zor bir durumdayım eşim hiç birşey demiyor bana bi fikir verin kızlar ne yapmam gerek ( bu arada kaynım 28 yaşında ve bekar)
Maddi anlamda size katkısı oluyor mu

Eşinin rahatlığı çok sinirlendirdi beni. Bu ne rahatlık ya?
Valla yapacağınız şey çok net belli ya ben ya o diyeceksiniz.

Maddi anlamda size katkısı oluyor mu
Evet evde eksik bir şey varsa bama mesaj atar ya da ara ne eksik se soyle söylerim getirir ve aynı zamanda oğlumun tüm kıyafetlerini hep o alır bana ve eşime bırakmaz ama yani rahat değilim evimde haksız mıyım

Eşinin rahatlığı çok sinirlendirdi beni. Bu ne rahatlık ya?
Valla yapacağınız şey çok net belli ya ben ya o diyeceksiniz.
Tarafını seçer beni seçer yani ama hergün konuşurlar kardeşim bizde kaldı gidecek başka yer yok tu sen bunu sorun ettin der halbuki gidip kendisine ev bile tutabilir koca adam

Sal çocukları yesin kafasını niye yatak odasına tıkılıyorsun kavgadan korkma herkesle kavgayı göze al merak etme böyle yaparsan kıymetli olursun kırk yıl da baksan Allah razı olsun diyen çıkmaz
Aynen öyle çok doğru söyledin gerçekten artık öyle yapicam

Tarafını seçer beni seçer yani ama hergün konuşurlar kardeşim bizde kaldı gidecek başka yer yok tu sen bunu sorun ettin der halbuki gidip kendisine ev bile tutabilir koca adam
Gazinocular dünyanın parasını kazanıyor bulamıyor mu bu bi apart kafasını sisir hatta yüzüne istemiyorum seni de

Kaynınızı evinizden göndermeden, hayatınızdan bu saçmalığı çıkarmadan ikinci hamilelilik, çocuk harika olmuş gerçekten. Onlara da yazık değil mi, bir evin içinde bir odada sıkışıp kalıyorlar?
Kocanız ne derse desin, kardeşini gönder diyeceksiniz. "Adamdaki" rahatlığa, umursamazlığı bak. Sizde rahatlık konusunda ondan aşağı kalır değilsiniz.

Kaynınızı evinizden göndermeden, hayatınızdan nu saçmalığı çıkarmadan ikinci hamilelilik, çocuk harika olmuş gerçekten. Onlara da yazık değil mi, bir evin içinde bir odada sıkılıp kalıyorlar?
Kocanız ne derse desin, kardeşini gönder diyeceksiniz. "Adamdaki" rahatlığa, umursamazlığı bak. Sizde rahatlık konusunda ondan aşağı kalır değilsiniz.
Eşim rahatlığınin gerçek sebebi oturduğumuz evi bize aldılar ama bu kaynimin üstüne yaptırdılar eşim diyor öyle bişey yaşarsak kavga falan bizi evden atarlar hiç bişey de vermezler bende dedim atsınlar yeterki huzurumuz olsun ama dinleyen yok

Öyle valla malesef ne yapmam gerekiyor kaynanama söylesem beni rezil eder kocamın zaten hiç umrunda değil
Eşinize salak yazılıyor. Siz bu yanıtı mi veriyorsunuz. Bunu yazan anneniz değil. Babanız değil. Ne kadar basit bir üslubu var. Ne olursa olsun eşinize elin insanlarinin laf etmesine izin vermeyin
Onu sahiplenin. Davranışı hatalı. Kalbi temiz muhtemelen. O nedenle biz sorun görmüyor ama doğabilecek olumsuz sonuçlar nedeniyle kayninizi ordan uzaklaştırmaniz en doğrusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X