- Emoji Skoru
- -16
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi selma_celik
Arkadaşlar merhaba ben evleneli üç yıl oldu ilk iki yıl köyde kaynanam gile birlikte oturduk sonra biz ayrıldı ağrıdan Kayseri'ye taşındık benim kayınımda Kayseri'de çalışıyor normalde biz gelmeden önce rezidans ta kalıyor du bu iki yıldır biz buraya gelmişten beri bizimle kalıyor bide gece işi yapıyor yani gazinolarda çalışıyor sabahta bizim eve gelip yatıyor o sabah gelirken benim kocamda işe gidiyor kaynım la tek kalıyoruz altı yedi saat o odada uyuyor bende bebeğim ağlamasın onu uyandırmasın diye günümu yatak odamda geçiriyorum nerdeyse eşimde buna hiç bir tepki vermiyor hatta bazen kaynım uyanıyor ona kahvaltı hazirlarlamama izin vermiyor çıkıp gidiyor bazen eşim gelincee soruyor bişey yedimi diye ben yok diyince bana kızıyor hazırla yesin bilmem ne ne yapicam peki ben yeni üç aydır ikinci çocuğumu doğurdum yine bizdeydi ve iki tane küçük çocuğum var hem onun ütüsü kıyafeti yemeği hemde ev işi çocuk çok zor bir durumdayım eşim hiç birşey demiyor bana bi fikir verin kızlar ne yapmam gerek ( bu arada kaynım 28 yaşında ve bekar)