• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü bir durumdayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kdar lafla size alındı dense se ev sizin olmuyor tapu kimdeyse resmiyette ev onun .eşiniz haklı adam evimden cıkın der ki demeside normal ama aynı adan yarın öbur gun evlenır sede borcu olursada evsen cıkın diyecek .siz kendınıze ev bakın .yada birikim yapıp ev almaya bakın .ailenizle konusun hani ev siiznse tapu neden onun ustunde .size de destekle ev alınamazmı gibi ..ben olsam bir bu meseleye de takılırdım .birde cocukları sal gitsin ya ne odaya kapatıyrsn .sanki hizmetcisi var utusu olmayınca surat asıyormus .sınır yok sizde sınır cizmemişşsiniz .evde sizin degil.aileninde bastan planı belliymiş siz kaynanadan kurtuldum derken kayınla yasamanız planlanmıs hem onun hizmetcilik işi görulur yemek falan yapılır hemde sizde kira vermeden evde oturursnz .plan bastan belli keske tasınmadan anlasaydınız

Ne kdar lafla size alındı dense se ev sizin olmuyor tapu kimdeyse resmiyette ev onun .eşiniz haklı adam evimden cıkın der ki demeside normal ama aynı adan yarın öbur gun evlenır sede borcu olursada evsen cıkın diyecek .siz kendınıze ev bakın .yada birikim yapıp ev almaya bakın .ailenizle konusun hani ev siiznse tapu neden onun ustunde .size de destekle ev alınamazmı gibi ..ben olsam bir bu meseleye de takılırdım .birde cocukları sal gitsin ya ne odaya kapatıyrsn .sanki hizmetcisi var utusu olmayınca surat asıyormus .sınır yok sizde sınır cizmemişşsiniz .evde sizin degil.aileninde bastan planı belliymiş siz kaynanadan kurtuldum derken kayınla yasamanız planlanmıs hem onun hizmetcilik işi görulur yemek falan yapılır hemde sizde kira vermeden evde oturursnz .plan bastan belli keske tasınmadan anlasaydınız
O kadar doğru ki Allah benim kaynanamı bildiği gibi yapsın hep o yaptı şimdi dedi benden ayrılıp rahata mi gidecek oğlunu öğreti benim başıma gönderi ama ben de öyle açık açık gelme diyecem valla bitti bu son günü gecesi olsun burda

Muhtemelen kaynin bu eve para verdi dimi. Yoksa neden onun üzerine olsun ? O vakit yapacak bisey yok
Yok valla hepsi benim kocamın parasi benim kocam en büyükleri ve en çok çalışıp kazanan da o evi üç trilyon na aldık iki bucugu kocamın di 500 tek kaynimdan geldi evi üstüne yaptı kocama sorum sen niye üstüne yapmadın diye neymiş bankaya on milyar tek borcu varmış diye yapamamış hiç bişey demedim tek dedgim inşallah evden kovulmayiz

O kadar doğru ki Allah benim kaynanamı bildiği gibi yapsın hep o yaptı şimdi dedi benden ayrılıp rahata mi gidecek oğlunu öğreti benim başıma gönderi ama ben de öyle açık açık gelme diyecem valla bitti bu son günü gecesi olsun burda
Kayınvaliden bir taşla 2 kuş vurmuş. Hem evi kaybına alıp sizi mecbur bırakmış. Mahremiyet denen bir şey var. Evde donla gezmek istesen gezemezsin mesela ki anladığım kadarıyla yaşın küçük. Düşün taşın en doğru kararı eşinle konuşarak ver bence.

Yok valla hepsi benim kocamın parasi benim kocam en büyükleri ve en çok çalışıp kazanan da o evi üç trilyon na aldık iki bucugu kocamın di 500 tek kaynimdan geldi evi üstüne yaptı kocama sorum sen niye üstüne yapmadın diye neymiş bankaya on milyar tek borcu varmış diye yapamamış hiç bişey demedim tek dedgim inşallah evden kovulmayiz
Sizin iş çok karışık kardeşim. Eşin zamanı gelince anlayacak ama umarım iş işten geçmez.

Kayınvaliden bir taşla 2 kuş vurmuş. Hem evi kaybına alıp sizi mecbur bırakmış. Mahremiyet denen bir şey var. Evde donla gezmek istesen gezemezsin mesela ki anladığım kadarıyla yaşın küçük. Düşün taşın en doğru kararı eşinle konuşarak ver bence.
İki yıldır katlaniyorum ve eşim hiç bir şekilde beni desteklemiyor hatta bana diyor eğer benim kardeşimi istemezsen senin annen baban da benim evime gelmesin

Arkadaşlar merhaba ben evleneli üç yıl oldu ilk iki yıl köyde kaynanam gile birlikte oturduk sonra biz ayrıldı ağrıdan Kayseri'ye taşındık benim kayınımda Kayseri'de çalışıyor normalde biz gelmeden önce rezidans ta kalıyor du bu iki yıldır biz buraya gelmişten beri bizimle kalıyor bide gece işi yapıyor yani gazinolarda çalışıyor sabahta bizim eve gelip yatıyor o sabah gelirken benim kocamda işe gidiyor kaynım la tek kalıyoruz altı yedi saat o odada uyuyor bende bebeğim ağlamasın onu uyandırmasın diye günümu yatak odamda geçiriyorum nerdeyse eşimde buna hiç bir tepki vermiyor hatta bazen kaynım uyanıyor ona kahvaltı hazirlarlamama izin vermiyor çıkıp gidiyor bazen eşim gelincee soruyor bişey yedimi diye ben yok diyince bana kızıyor hazırla yesin bilmem ne ne yapicam peki ben yeni üç aydır ikinci çocuğumu doğurdum yine bizdeydi ve iki tane küçük çocuğum var hem onun ütüsü kıyafeti yemeği hemde ev işi çocuk çok zor bir durumdayım eşim hiç birşey demiyor bana bi fikir verin kızlar ne yapmam gerek ( bu arada kaynım 28 yaşında ve bekar)
Sorsan hepsi namus bekçisi dini bütündür. Ama işlerine gelmeyince kim takar dini mahremi.
Açık açık söyleyeceksin. Başka çaren yok. İki de çocuk yapmışsın aferin sana. Korun bari. En azından onu yap.

Sorsan hepsi namus bekçisi dini bütündür. Ama işlerine gelmeyince kim takar dini mahremi.
Açık açık söyleyeceksin. Başka çaren yok. İki de çocuk yapmışsın aferin sana. Korun bari. En azından onu yap.
Bu kadar baskı yapmayada gerek bence arkadaşlar iki çocuğumuda isteyerek yaptım ve korunup korunamam da sizi ilgilendirmez siz benim çocuklarımı konuşun diye yazi yazmadım buraya sadece kayinim dan rahatsız oluyorum bizimle birlikte otursun istemiyorum bu ne yapmam gerekiyor bunu soruyorum çocuk lar ne alaka yani ben çocuklara bakamıyorum diye bişey de yazmadım çocuklarıma çok güzel de bakar büyütürum

Bu kadar baskı yapmayada gerek bence arkadaşlar iki çocuğumuda isteyerek yaptım ve korunup korunamam da sizi ilgilendirmez siz benim çocuklarımı konuşun diye yazi yazmadım buraya sadece kayinim dan rahatsız oluyorum bizimle birlikte otursun istemiyorum bu ne yapmam gerekiyor bunu soruyorum çocuk lar ne alaka yani ben çocuklara bakamıyorum diye bişey de yazmadım çocuklarıma çok güzel de bakar büyütürum
Hah işte aynen böyle rahatsızlığını net bir şekilde söyleyeceksin. İstedin mi gayet güzel kendini savunabiliyorsun bak

Adam rahat uyusun diye çocukları yatak odasına tıkmanın neresi güzel bakmak? Kendiniz söylüyorsunuz, onun ütüsü yemeğiyle vs. ayrı uğraşıyormuşsunuz. Çocuklarınızla ilgileneceğiniz vakti elin adamına niye harcayasınız?

Ne kadar düşüncesiz insanlar ya hem eşiniz hem kaynınız hem ailesi. Okurken sinir oldum valla. Benim de kaynım var değil kalmak şöyle dursun evin önüne gelir içeri bile girmez. Ben kaynanamgilde kaldığım zamanlarda birbirimizin yüzünü bile göremeyiz o odasından çıkmaz, asla rahat edemem eşimin kardeşi benim de kardeşim yerinde ama yine de olmaz aynı evde bahsettiğiniz şekilde çok rahatsız edici. Bu işi çözecek olan eşiniz böyle ömür mü geçer kendi evinizde sığıntı gibi. Hiç mi düşünmüyor eşiniz sizi ya bir de kardeşinin yemeğini vermediniz diye kızıyormuş kendi çocuklarınız varken onca işin gücün arasında bir de koca adamın hizmetini mi ediyorsunuz🤦🏻‍♀️ Evi falan bahane etmeyip çözmesi lazım eşinizin ama zorrr. Kaynınız gitmiyorsa siz ailenize gidin o gidene kadar da dönmeyin bence.

Hah işte aynen böyle rahatsızlığını net bir şekilde söyleyeceksin. İstedin mi gayet güzel kendini savunabiliyorsun bak
Ben zaten iki yıldır zor idare ediyordum bütün bu yazilanlardan sonra bu son bitti gerçekten artık açık açık git diycem sana bakmak gibi bir mecburiyetim yok herkes kedi evine diyicem yeter

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X