Çok kötü durumdayım

Aynen canım önce toparlan daha sonra araştırırsın bazen sebepsiz de olabiliyor illaki sorun olduğu için değil ama bi daha hamile kaldığında kafan rahat olur
Sağolasın canım nasıl yani kafam rahat olur ki bu daha ki hamilelikte zaten kalirmiyim bilemiyorum bide çok korkuyorum artık

Altı haftaliktı kese felan gözükmüyordu hep kanamam vardı ve sancım ilk hamile kaldığımda leke vardı doktor progestan vermişti sonra kontrole gittim yine yoktu kese doktor dedi saglikliksiz gebelik vicud kendinden atıyor kullandigin ilaç bırakmıyor düşsün sancinda bı yuzden dedi 1 haftam olacak neredeyse hala sancım var

6.haftada olmustu benim doktorum rahim şeklinden kaynaklandığını söyledi zaten erken dönem düşüklere sebep oluyor rahim anomalisi

6.haftada olmustu benim doktorum rahim şeklinden kaynaklandığını söyledi zaten erken dönem düşüklere sebep oluyor rahim anomalisi
Benim iki tane 8. Haftada var benim doktorum da öyle dedi ama bazı doktorlar alakası yok diyor yeniden deneyeceğim inşallah

Sabret hepsi geçiyor benim bir dış gebelik iki düşük oldu İnan acısı zamanla hafifliyor

Benim iki tane 8. Haftada var benim doktorum da öyle dedi ama bazı doktorlar alakası yok diyor yeniden deneyeceğim inşallah
Kızlar benimde daha yeni 5 buçuk haftalık düşüğüm oldu. Kürtaj olmadan kendiliğinden düştü ilk gebeligimdi..

Doktor kalp rahim dedi ve kalp rahim erken hafta düşük yapmaz dedi ileriki haftalarda düşük yapar dedi bu düşüğü rahim şekliyle alakası olmadığını düşündü

Devlette başka doktora gittim oda kalp rahim yok dedi hafif basıklık var ama kalp rahim değil dedi oda aynı şeyi dedi bu şekilden kaynaklı değil sağlıksızsa vücut eler devam ettirmez gebeliği dedi

Ama ben burda okudukça aklıma takılıyor acaba kalp rahim de ondan mı düştü bi daha gebe kalsam düşer mi ilk gebelik diye doktorlar önemsemiyor ama yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum

Canım bu işler galiba nasip benim bir arkadaşım rahimde perde ile ikinciye hamile sadece erken doğdu ilk bebeği o da çok erken değil yani yaşıyor ama ben iki defa düşük yaptım t rahim dediler o da çok değil hafif dediler bence bebeğin yerleştiği yere bağlı ama korkma ikinciyi dene inşallah sağ Salim doğum yaparsın ben 2. Bebek ölmeden t rahim ameliyatı olmadım önce keşke olsaydım dedim ama belki de Allah daha kötü şeylerden korudu üzülme inşallah hepsi geçecek çok ağladım ben de ama bu Ay adet olamadım İnan adet olmak bile bir nimetmiş ağladıkça daha kötüsü geldi başıma şükret sabret geçecek

Evet çok haklısın herşey nasip burda çok okuyorum t rahime kalp rahime ters rahime rağmen 2 3 tane normal sağlıklı doğum yapanları seviniyorum demekki imkansız değil diyorum bazende düşük yapınca acaba bundan mı oldu acaba yine olurmu diye endişeye düşüyorum kimse anlamıyor gerçekten çok zor..

Doktorlarda 2 düşük olmadan rahim ameliyatı önermiyorlar... evet şuan adet olmadım daha düşükten sonra şimdi adet olayım diye bekliyorum allahım isyandan korusun bizi çok şükür diyorum rabbimden herşey biliyorum sabrediyorum

Şuan ameliyat oldun mu sen çizik mı attılar?

Ameliyat oldum çünkü benim bir dış gebelik iki düşüğüm var hem t rahim düzeltildi hem de doktorum çizik atmış ama rahim duvarım ince çıkıyor ameliyatı yapan doktorum buna hiç takılmıyor ama başka doktora gidiyorum şehir değişikliğinden dolayı o bayağı takıldı rahim duvarın ince deyip duruyor üzülüyorum ama kabullenmeye çalışıyorum artık olmuyorsa vardır bir Hikmet

Merhaba, 35 yaşındayım sol tüpüm alindi 6 ay oldu. Gecen hafta hamile olduğumu öğrendim, Cuma günü 5mm di kesem. Pazartesi kanamam başladı hemen doktora gittim, doktor kesen duruyor 11mm olmuş ve aşağıda değil dedi.Dusuk olsa inerdi dedi. Progesteron 200 mg günde 3 kere verdi. Kanaman kahveye döner dedi. Neden olur diye sorduğumda olabilir dedi, gayet sakindi. Kanamam bitmedi kahve de geliyor kirmizi bazen köyü bazen açık. Akinti da oluyor kahve, sanki uhu olursa onun gibi değişik. Dinleniyorum, su da içiyorum öneriniz nedir, düşük mü yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…