çok kötü durumdayım

İnan bana hala atlatamadım aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyo o baba olacak hiç bişey yapmadi babami yaraladi ordan da karakolda bana mesaj atti bebegi aldir imzami attim diye istemedi baska kizlarin pesine dustu daha biz bosanmadan.
Allah yardımcın olsun canım. Ne kadar zor oldugunu az cok tamin edebiliyorum. Seni suçlamıyorum haklı olabilirsin. Zor günler yaşıyorsun. Rabbim o yavrucugun canına sebep olan herkese iki dünyada da rahat yüzü göstermesin inşallah.
Allah yardımcın olsun..

Eşim beni 1.5 aylik hamileyken annemgilin evine gece yarisi dovup bir pjama ile atti anne babasi ile birlikte gitti ona yalvardim seni seviyorum diye hamilelik psikolojisi iste hic unutamiyorum bebegimi ve beni istemedi sensiz oh ne rahatim gibi konustu ayrilicaz diye bebegimi yasal surede kurtaj yaptirmak zorunda kaldim geldi imza atmaya aldirmayalim diye konustu ama son gun hic bisey degismedi.

Size anlatmamıştım.Bir gün öncesinde babamı tehtit etmişti. Babamı yaraladı.babam yoğun bakımda kaldı ölüyordu. hastane günü çok zor zamanlar geçirdim.iki ay oldu hapisten tutuksuz yargılanma süreci vermişler .Bu kadar kolay mı herşey.Adalet istiyorum .
Çok kötü durumdayım..İçim yanıyor.

Ne olur fikir verin görüşlerinize ihtiyacım var çok üzülüyorum..
Inanmiyorum yaa bide babanimi yaraladi!!! Babana kurban olsun karaktersiz! Allahim ne vicdansiz insanlar var su hayatta ya

Ailesi akrabalari cok guzel bir sey yapmis gibi .. baba diye hitap ediyorlar cikti hapisten oh bugun bayram gunumuz diye kutluyorlar.adalet yok mu.

Ailesi akrabalari cok guzel bir sey yapmis gibi .. baba diye hitap ediyorlar cikti hapisten oh bugun bayram gunumuz diye kutluyorlar.adalet yok mu.
Beni yanlış anlama ama nasıl bir aileler? Yani kürt,çingene,laz vs.

Herseyi akrabalarinin gazıyla yapiyor olabilir. Bu ne bicim aile yapisi anlam veremedim. Bir tane karakterli insan yok mu sulalelerinde. Utanmazlar

Bebeğinizi aldırmamalıydınız. Ben hemşireyim ve elime onlarca bebek doğmuştur. Bir anne değilim henüz (inşallah tadarım o duyguyu da) ama iyi bir gözlemci olarak o doğum anındaki acıya rağmen annelerin bütün dünyayı unutmasına ve mutluluk gözyaşlarına şahit olmuşumdur.Allah yardımcınız olsun

Bebegi aldırdınız sanırım okuduklarıma göre. Bunu nasıl yapmış olduğunuza inanamıyorum.

Eşiniz çok kötü bir insan olabilir ama bir cana nasıl kıydınız. O sizi istemiyor diye siz bebeginizden nasil vazgećtiniz?

Bu arada eşinizin bunlari sebepsiz yaptigini düsünmüyorum. Yani insan durduk yere hamile karısını neden dövüp bıraksın. Hadi o bırakıyor alkolik, madde bagimlisi vs olsun. Ailesi durduk yere buna göz yumar mı? Orasani bilemedim.
Bence sizinde karşı tarafa bunları yaptıracak bir hareketiniz vs olması gerekli. Tabi bunu normal şartlar için söylüyorum. Ne şartlarda veya nasıl biri ile evli olduğunuzu bilmeden.
Babanızı neden yaralı? Kendinizde tehlikede iseniz bunu göstererek koruma kararı cıkartabilirsiniz diye biliyorum. Yanlış bilgi vermek istemem.

Allah kolaylık versin. Adalet topaldır yavaş ilerler ama elbet gidecegi yere ulaşır. Biraz zaman alsada eşiniz cezasız kalmayacaktır. Delil toplamaya bakın.
Bende bi kadinin agzindan boyle seyler ciktigina inanamiyorum.
Herifin hamile karisini dovup annesine birakmasi icin ne gibi bi sebebi olabilir mesela? Sizce bunu reva gormesi hangi sebepte uygundur?
Biz bosuna adalet bekliyoruz ya. Ulkenin kadini kadina sahip cikmiyor ki erkeklerden insanlik gorelim.

Allah yardımcın olsun canım. Çok zor günler geçirip bir psikopat tan kurtulmuş sun. Bebegin için de emin ol dünyaya gelseydi o adi adam asla rahat bırakmazdı sizi.

Bende bi kadinin agzindan boyle seyler ciktigina inanamiyorum.
Herifin hamile karisini dovup annesine birakmasi icin ne gibi bi sebebi olabilir mesela? Sizce bunu reva gormesi hangi sebepte uygundur?
Biz bosuna adalet bekliyoruz ya. Ulkenin kadini kadina sahip cikmiyor ki erkeklerden insanlik gorelim.
Farkındaysanız orada nasıl biriyle ve ne sartlarda evli oldugunu bilemeden diye yazdım. Üstelik eşinin psikolojisi bozuk olabilir,alkolik olabilir, madde bagimlisi olabilir bunlarida not düştüm. Bu ve buna benzer seyler yoksa insan neden eşini dövsün? Hasta olması lazım degil mi?
Ben orada herseyin normal oldugunu dusunursek dedim. Erkek cok normal iyi bir eşti diyelim. O zaman karsi tarafta bir gariplik vardir ki bu olaylar gelişmiş. Ben bunu soyledim. Hanımefendinin zor günler yasamasında kendisini suçlamadım. Lütfen yargılamak yerine tekrar dikkatli bir sekilde okuyun. Çocugunuz var mı bilmiyorum ama annelik öyle bir duygu ki kendi canından vazgecersin bebeginden vazgecemezsin. Hanımefendi yasadigi zor durumlardab ötürü vazgecmek zorunda kalmış. Bu onun suçu degil. Ve cektigi acinin eminim tarifi bile yoktur.

Ben bu sözlerimde kadini suçlamiyorum. Dikkat edin lütfen.

Böyle bir psikoloji ile ve böyle bir ortamda bebeğin sağlıklı dünyaya gelebilme olasılığı da gerçekten çok düşük. İyi beslenecek, dolayısıyla bebeği de besleyecek gücü de bulamayabilrdiniz. İyi olmuş diyemem tabi ama vardır bunda da bir hayır... Toparlanma zamanı...

Burdaki bazi kafalar "tecavuze ugramissa bebek neden ölsün, kadin ölsün" kafasi.
Biraz empati yapabilsek oysa...
Hamileyken esim bana ceviz yerine findik aldi diye aglayan kadinlar, hamileyken bir piskopat tarafindan dovulup sokaga atilan, kurtaja zorlanan ve baska caresi kalmadigi icin bebegini aldiran kadini suclayabiliyorlar. Ne aci...

O bebek nasıl bir dünyaya gelecekti? Bu baba müsvettesi belki de dedesini öldüreceği bir dünyaya...

Konu sahibi kaybın için üzgünüm ama bebeğin olsaydı bir de onun için endişelenecektin. Kocanla bir an önce boşan bütün bağlarını kopar. Kadın peşine mi düşmüş ne yapmış umursama. Yeter ki senin peşine düşmesin...

O deli sulalesinin çocuğu dogurulur mu ya. Aşkımızın meyvesi Aytek karikatürü gibi. Hırsız mı olur arsız mi olur deli mi olur belli degil. Iyi yapmissin aldirmakla. Koruma talebi isteyebilirsin su durumda. Ama onda da polisleri ariyosun gelene kadar onca zaman gecio ben sahsen kendim halletmeye koyuluodum o sürede. Baska sehre tasinsaniz?

Back
X