çok kötü durumdayız yardımınıza ihtiyacımız var

yagmur86

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
582
4
316
Isparta
kardeşim çok kötü durumda dualarınıza ihtiyacımız var,okumak isteyenler yasin-i şerif,nazar duası falan okuyabilirse çok seviniriz.Yardım edenler için şimdiden Allah binlerce kez razı olsun.

3 gündür tutuk bir şekilde doğru düzgün yemiyor içmiyor,çok üzülüyorum daha 21 yaşında sürekli düşünüyor

bunun bir sebebi olmalı kafası dağıtmasını sağlıyacak birşeyler yapsanız, rabbim yardımcınız olsun acil şifalar versin

3 gündür tutuk bir şekilde doğru düzgün yemiyor içmiyor,çok üzülüyorum daha 21 yaşında sürekli düşünüyor

Neden düşünüyor arkadaşım bilmiyimusun biraz daha açıklayıcı yazarsan daha iyi yardımcı oluruz .

Geçmiş olsun kardeşinizi kendi kendi iyileşîr diye beklemeyin yazdığınız açıklamaya göre yazıyorum açılen guvendıgınız bır hocaya götürün aynı zamanda ıyı bır psıkıyatıra götürmenizi öneririm ilaç tedaviside olması lazım.hiçbşrşey için ısrar etmeyin zorlamayın bu anlamda doktorun ve verdığı ilaçların etkısını göreceksınız.geçmişte yaşadığım sıkıntılara dayanarak bunları yazdım .zor günler sızı bekliyor Allah yardımcınız olsun

rabbim şifa versin ne oldu ki birdenbire üzücü bir olay mı yaşadı :26:

okulu geçen yıl bitirdi işe girdi çalışıyordu sonra başka bir yerde işe girdi bıraktı geldi eski işine devam etti ailem baskı yaptı heralde neden bıraktın geldin diye,sonra şimdiki işindende çıktı kendisimi çıktı çıkardılar mı tam bilmiyorum tanıdık birine sormuştum iş yeri çıkarmış dedi kendisi kendim çıktı dedi,1-2 aydır boştaydı iş arıyordu geçici iş bulmuş sezonluk heralde ailemde beğenmemiş bana öyle demişti bizimkiler istemiyorlar diye morali bozuktu yani.

Geçmiş olsun kardeşinizi kendi kendi iyileşîr diye beklemeyin yazdığınız açıklamaya göre yazıyorum açılen guvendıgınız bır hocaya götürün aynı zamanda ıyı bır psıkıyatıra götürmenizi öneririm ilaç tedaviside olması lazım.hiçbşrşey için ısrar etmeyin zorlamayın bu anlamda doktorun ve verdığı ilaçların etkısını göreceksınız.geçmişte yaşadığım sıkıntılara dayanarak bunları yazdım .zor günler sızı bekliyor Allah yardımcınız olsun

sağolun Allah razı olsun çok nazar varmış sürekli okuyoruz zaten bizde,dün doktora götürdüler serum vermişler iğne yapmışlar geldiğinde iyiydi sonra yine kötüleşti

ankarada sınavım vardı beraber gitmiştik ben sınavdayken kendi yalnız kalmıştı, bekleme salonunda kimlerle konuştu bilmiyorum o gün tuhaf tuhaf halleri vardı sürekli hadi gidelim diyordu o kişilerle ne konuştu onlar neler söylediler bilmiyorum korkuyorum diyordu

Bir psikyatri uzmanina goturun kardesinizi.dua Okumak, hocaya gitmek sizi manevi olarak rahatlatabilir ama bu gecici bir cozum olur. Sonra kartopu gibi buyuyerek size doner o problem.

siz duanızı edin de ben de şifa diliyorum allahtan ama bi psikoloğa mutlaka götürün öyle serumluk iş falan değil bu

Allah yardim etsin.
Asik olmasin. O yastaki bir cocugun üzerine neden bukadar gidiyoki anne, babaniz.
Yazik, isten cikarildim bile diyememis.

Back
X