Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırdır ınşallah neyi var kardesinizin ?
3 gündür tutuk bir şekilde doğru düzgün yemiyor içmiyor,çok üzülüyorum daha 21 yaşında sürekli düşünüyor
3 gündür tutuk bir şekilde doğru düzgün yemiyor içmiyor,çok üzülüyorum daha 21 yaşında sürekli düşünüyor
rabbim şifa versin ne oldu ki birdenbire üzücü bir olay mı yaşadı :26:[/QUO
amin canım bilemiyorum
Neden düşünüyor arkadaşım bilmiyimusun biraz daha açıklayıcı yazarsan daha iyi yardımcı oluruz .
dini konularda konuşmak yasak diye biliyorum nazar varmış üzerinde ve bizim üzerimizde ondan kilitlenmiş olabilir dediler
rabbim şifa versin ne oldu ki birdenbire üzücü bir olay mı yaşadı :26:
Geçmiş olsun kardeşinizi kendi kendi iyileşîr diye beklemeyin yazdığınız açıklamaya göre yazıyorum açılen guvendıgınız bır hocaya götürün aynı zamanda ıyı bır psıkıyatıra götürmenizi öneririm ilaç tedaviside olması lazım.hiçbşrşey için ısrar etmeyin zorlamayın bu anlamda doktorun ve verdığı ilaçların etkısını göreceksınız.geçmişte yaşadığım sıkıntılara dayanarak bunları yazdım .zor günler sızı bekliyor Allah yardımcınız olsun
siz duanızı edin de ben de şifa diliyorum allahtan ama bi psikoloğa mutlaka götürün öyle serumluk iş falan değil bu