Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
böyle iğrenç adamlardan tiksiniyorum allah bu insanları ıslah etsin arkadasınzada allah sabır versin bir kadıniçin cok agir kimsenn basına vermesin :2:
çocuklardan da utanmıyor adama bak rahat yaaaa...ben gezerim yatarım kalkarım sen de evimin kadını çocuklarımın anası ol hesap sorma bana yoksa dayak...böyleleri için iyi bi ceza olmalı
iki gece önce 12 de işten gelıom die gelip dus alıp traş olup gitmişti dükkanda tel unuttum die arkasım sabah anlatmıstı bana msjda o gün atılmıs şimdie yemın edıyomus cocuklarımın ölüsünü öpüyüm ben yapmadım die
böyle iğrenç adamlardan tiksiniyorum allah bu insanları ıslah etsin arkadasınzada allah sabır versin bir kadıniçin cok agir kimsenn basına vermesin :2:
var canım var biri 4 biri 2 yasında baktım kavga basladı cok fena cocuklarıda aldım geldim hemen zaten korktular çünki cok şaşkınım bide dövdügünü duyduk ya iyice bi tuhaf oldum
o bebişler nasıl korktular kimbilir..sizinle ilgisi konun bencede ...bende olsam aynı şeyi yapabilirdim belki...kadıncağızada üzüldüm allah eşini imana getirsin doğru yolu bulur inşallah...
Evli bir adam baska bir kadina nasil yan gozle bakabilir, hadi bir ha..vanlik edip bakti, nasil birlikte olabilir,ustelik hayat kadini bu hadi o adiligi de yapti diyelim, hayat arkadasi cocuklarinin anasi bunu ogrendiginde nasil bir cesaretle ve ne hakla o kadina el kaldirabilir? Allah boyle zalimlerin elinden bizleri korusun, arkadasini da korusun.
Senin kendini kotu hissetmen çok normal arkadasim. Ama ortaya çikmasina sebep olmussun, guzel bir sey bu arkadasin aldatilmis oldugunu ogrendi fena mi? Haklarinda hayirlisi olsun. Keske dovdugunu duydugunda polisi arasaydin. Sonuçta herkes duymus sesleri.
Böyle itlerin aldattıgına bir kızıyosam böle colugu cocugu karıstırmalarına beş kızıyorum kkkkkkkkkkkkkkkk madem yedin bi halt ne karıstırıyon cocuk ölüsünü şunu bunu:84:
Evli bir adam baska bir kadina nasil yan gozle bakabilir, hadi bir ha..vanlik edip bakti, nasil birlikte olabilir,ustelik hayat kadini bu hadi o adiligi de yapti diyelim, hayat arkadasi cocuklarinin anasi bunu ogrendiginde nasil bir cesaretle ve ne hakla o kadina el kaldirabilir? Allah boyle zalimlerin elinden bizleri korusun, arkadasini da korusun.
Senin kendini kotu hissetmen çok normal arkadasim. Ama ortaya çikmasina sebep olmussun, guzel bir sey bu arkadasin aldatilmis oldugunu ogrendi fena mi? Haklarinda hayirlisi olsun. Keske dovdugunu duydugunda polisi arasaydin. Sonuçta herkes duymus sesleri.
Böyle itlerin aldattıgına bir kızıyosam böle colugu cocugu karıstırmalarına beş kızıyorum kkkkkkkkkkkkkkkk madem yedin bi halt ne karıstırıyon cocuk ölüsünü şunu bunu:84:
Böyleleri, Kendi Karısına Kızına Kısa Kollu T-Shirt Bile Giydirmez..
Yarım Pantolon, Şort Giydirmez Bakarlar Yolda Diye ''Sözde'' Kıskanır..
Ama Kendi Yediği Nanenin Haddi Hesabı Yoktur..
Tüm Komşu Karısını, Kızını Gözünden Geçirmiştir..
Kendi Baktığı İçinde Başkalarının Bakacağını Düşünür..
Boşuna Dememişler..
''Bir İnsanın Fikri Neyse Zikri de Odur'' Diye..
Bunlara Halk Dilinde ''Şey'' Diyoruz.. (Siz Tırnak İçersine Aldığım Yere Ne Koymak İsterseniz Koyun)
Neyse..
Nasıl bir mide bu yaa. nasıl böyle kadınlarla birlikte olabiliyorlar.
umarım arkadaşının ailesi yanında olur ve bu adama tahammül etmek zorunda kalmaz. ve umarım sadece çocuklarım için kalıyorum diye bu adamla yaşamaya devam etmez.....