- Konu Sahibi ruyalarkizi
-
Böyle düşük kalorili diyetler çok güzel kilo verdirir ama gün içinde sürekli aç olduğunuz için gözünüz doymaz o yüzden saldırırsınız bu bir tek sizin başınıza gelmiyo herkesin başına geliyor. Ben böyle düşük kalorili diyetlerin 2 haftadan fazla yapılmasına karşıyım. Kilonuz kaç acaba?
Şu anda 61.4 kiloyum
canım vermen gereken çok az kilo kalmış 5-6 kilo versen yeter şu durumda. Sağlıklı ve içinde bol bol yemek olan bir diyetle 1 ayda verirsin bu 5-6 kiloyu. Daha hızlı vereceğim dersen şok bir diyet uygular 2 hafta da verirsin. Çok az kalmış yani bence sevinmelisin.
Canim sok diyeti uygulamak istemiyorum aslinda cunku daha once buna benzer bisey yapmistim 3.5 ayda hicbisey yemeyerek gunde 8 bardak yesil cay ve ac karnina gunde 6 7 soda icmistim. Su anda kendime zarar verdigimi farkettim maalesef biraz gec olsadaAklimdaki kilo 45-50 arasi. Bu hep boyleydi. Su anda tam olarak 11 kilo kaldi 50 olmama. Eskiden 27 kilo vardi gercekten az kaldi yani su anda :) Biraz daha mutluyum bu konuda ama takintili olmam yine beni cok yipratiyor :/
Benim arkadaşım sabahları tam dolu dolu bi kahvaltı, öğlen sadece 1 elma, akşam da 1 dilim ekmek 1 tabak ev yemeği yiyerek 1 ayda tam 10 kilo vermişti. Yürüyüş falan da yapıyordu şok diyet istemiyosan böyle bir şey uygulayabilirsin.
Sizi incitmek istemem ama hayatimda duyduğum en sacma diyeti uyguluyorsunuz. 50kiloya indikten bi sure sonra yine normal alışkanlıklariniza geri dönüp verdiginizin kilolarin iki katini geri alırsıniz (yoyo effekti)
Hicbirsey yememek ya da sadece 650 kaloriye sinirlandirmak bir diyet değildir....tamamen vucudunuza verdiğiniz bir zarardir.
Benden tavsiye uzun sürede sağlıkli kilo vermek. Ben bu şekilde 30 kilo verdim ve 2 senedirde kilomu koruyorum.
Sadece bir tavsiye.
650 kalori çook düşük, kassal kayıp yağ yakımından çok daha fazla olacaktır bunun yanında halsizlik vs cabası.
aynı şekilde ağzıma bişi sürmezsem sorun yok sürersem devamı geliyor diyeti çok zor yapıyor
zeytin yağlı sebzele yemekleri
yeşil çay
kuşburnu çayı
tarçın
maydonoz marul
soğan
bu tarz hem gözünü doyurup hem vitamin takviyesi yapacak eklemeler yapman lazım
Ölüm diyetine mi başladınız kaç kilo olursanız olun bu şekilde bi diyet sizi sağlığınızdan eder. Bol su spor her şeyden az miktarda yiyerek diyet yapmalısınız
650 kalorilik bir diyet kesinlikle çok çok zararlı vücuduna. Yediklerine dikkat eden biri olarak söylenebilecek en güzel tavsiye hayatta sağlıktan daha değerli bir şey yoktur. bu kalori takıntınızdan ve aşırı kendinizi zorlamanızdan vazgeçin. bende normalde 2 3 yıldır düzenli olarak yeşil çay içiyorum günde 2 bardak. yağlı yiyecekler yemem kızartma cips gibi, pilav ekmek tüketimime dikkat ederim hep, bir gün fazla yediysem ertesi gün dikkat etmişimdir. bazen tek ögünle geçiştirdigim olmuştur. boyum 153 cm ve kilom 46 şu anda. iki ayda 50 den 46 ya indim diyet yapmadan kendiliğinden oldu bu ancak o kadar pişmanım ki. sağlığımı şu anda kaybettim halsizlik ve sindirim problemleri yaşıyorum. uyku düzenim değişti ve dinlenemiyorum. yorgunluk insanın yüzüne yansıyor cildini kötü etkiliyor güzelliği azalıyor insanın. iştahsızlık ve hazımsızlık sorunum yüzünden mide ilaçları kullanmaya başladım. o rahat rahat yediğim yemekleri şimdi yerken dikkat ediyorum mideme zarar verir mi diye . yeşilçay içtiğimde artık kalp çarpıntısı yaşıyorum. geceleri uyutmuyor. ..fazlası kalp rahatsızlıklarına yol açıyor..
bir de şunu düşün ömür böyle geçer mi. istediğin kiloya gelince tekrar almaya başlarsan nereye kadar ihtiyacın olan enerjiden besinlerden kendini mahrum bırakacaksın..vücudundan kaybettiğin sağlığın kolay kolay geri gelmiyor.
yanlış anlamanı istemem. insan kilosuna gerçekten takıyor anlayorum ancak sağlık çok daha önemli. bu kadar az kalori yerine farklı yöntemler deneyebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?