- Konu Sahibi ruyalarkizi
Arkadaşlar çok büyük bi sıkıntı içindeyim
Okuyan bilir ben 4 ayda hiçbirşey yemeyerek 17 kilo vermiştim. 3 hafta öncesine kadarda kendi hazırladığım günlük 650 kalorilik bi diyet hazırlamıştım. İlk 2 hafta buna uydum ve 2.5 kilo verdim. Ama şu sıralar öyle bir durumdayim ki uyamıyorum resmen diyete. Canım hiçbirşey çekmiyor, tok oluyorum ama yinede yemek istiyorum
Kendimi çok iyi durdururdum ama artık yapamıyorum. 1 tane yulaflı bisküvi yicem diyorum, 6-8 tane yiyorum. Yada akşam kendime hazırladığım çorbayı içip karnımı çok iyi doyurmuş olsam bile gözüm annemle ablamın yediği makarnada kalıyo ve gidip bir yada iki kaşık makarna yiyorum. Bazen 650 kaloriyi aştığım oluyo ve her aştığımda kendimi kötü hissediyorum. Şu anda içinde bulunduğum durum sebebiyle 50 kilo olmayı hatta 45 kilo olmayı bile düşünüyorum. Ama bu karşı koyamadığım atıştırmalar yüzünden kilo veremiycem diye korkuyorum. Hatta bu yüzden yine eski, hiçbişey yemeyen halime tekrar dönmeyi düşünüyorum bazen.Şu an gerçekten berbat bir haldeyim. Diyet yapmak zorunda olduğum için kendimden ve halimden nefret ediyorum. Kızlar nolur yardım edin tavsiyede bulunun ya da ne biliyim moral falan verin yoksa yine kendimi kaybedip eski halime dönücem çok korkuyorum :'( :'(