Çok kötü haldeyim kızlar :'(

ruyalarkizi

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
93
0
6
35
İzmir
Arkadaşlar çok büyük bi sıkıntı içindeyim :( Okuyan bilir ben 4 ayda hiçbirşey yemeyerek 17 kilo vermiştim. 3 hafta öncesine kadarda kendi hazırladığım günlük 650 kalorilik bi diyet hazırlamıştım. İlk 2 hafta buna uydum ve 2.5 kilo verdim. Ama şu sıralar öyle bir durumdayim ki uyamıyorum resmen diyete. Canım hiçbirşey çekmiyor, tok oluyorum ama yinede yemek istiyorum :( Kendimi çok iyi durdururdum ama artık yapamıyorum. 1 tane yulaflı bisküvi yicem diyorum, 6-8 tane yiyorum. Yada akşam kendime hazırladığım çorbayı içip karnımı çok iyi doyurmuş olsam bile gözüm annemle ablamın yediği makarnada kalıyo ve gidip bir yada iki kaşık makarna yiyorum. Bazen 650 kaloriyi aştığım oluyo ve her aştığımda kendimi kötü hissediyorum. Şu anda içinde bulunduğum durum sebebiyle 50 kilo olmayı hatta 45 kilo olmayı bile düşünüyorum. Ama bu karşı koyamadığım atıştırmalar yüzünden kilo veremiycem diye korkuyorum. Hatta bu yüzden yine eski, hiçbişey yemeyen halime tekrar dönmeyi düşünüyorum bazen.Şu an gerçekten berbat bir haldeyim. Diyet yapmak zorunda olduğum için kendimden ve halimden nefret ediyorum. Kızlar nolur yardım edin tavsiyede bulunun ya da ne biliyim moral falan verin yoksa yine kendimi kaybedip eski halime dönücem çok korkuyorum :'( :'(

650 kalorı neyaaa ölüm diyeti mi yapıyosun bütün kasların erır böledevam edersen dayanamayıp yemekle ıyı yapıyosun en az 1200 kalorılı bı dıyetle sporyaparak kılo vermelısın.........

Daha fazla bişey yiyemiyorumki istesemde yiyemiyorum mesela canım çikolata çekti, çikolatayi aliyorum ciğniyorum ama sonra tükürüyorum kilo almamak için öyle bi durumdayım şu an :/

Böyle düşük kalorili diyetler çok güzel kilo verdirir ama gün içinde sürekli aç olduğunuz için gözünüz doymaz o yüzden saldırırsınız bu bir tek sizin başınıza gelmiyo herkesin başına geliyor. Ben böyle düşük kalorili diyetlerin 2 haftadan fazla yapılmasına karşıyım. Kilonuz kaç acaba?

bende elma diyeti yapayım dedim ama olmuyor ya sadece 1 hafta yapıcam sonra kendi diyetime dönücem zaten tam doymadığın için öyle oluyor bol salata ye az yağlı hem karnın hem gözün doyar şöyle renkli bi salata yapp mis gibi

Böyle düşük kalorili diyetler çok güzel kilo verdirir ama gün içinde sürekli aç olduğunuz için gözünüz doymaz o yüzden saldırırsınız bu bir tek sizin başınıza gelmiyo herkesin başına geliyor. Ben böyle düşük kalorili diyetlerin 2 haftadan fazla yapılmasına karşıyım. Kilonuz kaç acaba?

Şu anda 61.4 kiloyum

Şu anda 61.4 kiloyum

canım vermen gereken çok az kilo kalmış 5-6 kilo versen yeter şu durumda. Sağlıklı ve içinde bol bol yemek olan bir diyetle 1 ayda verirsin bu 5-6 kiloyu. Daha hızlı vereceğim dersen şok bir diyet uygular 2 hafta da verirsin. Çok az kalmış yani bence sevinmelisin.

canım vermen gereken çok az kilo kalmış 5-6 kilo versen yeter şu durumda. Sağlıklı ve içinde bol bol yemek olan bir diyetle 1 ayda verirsin bu 5-6 kiloyu. Daha hızlı vereceğim dersen şok bir diyet uygular 2 hafta da verirsin. Çok az kalmış yani bence sevinmelisin.

Canim sok diyeti uygulamak istemiyorum aslinda cunku daha once buna benzer bisey yapmistim 3.5 ayda hicbisey yemeyerek gunde 8 bardak yesil cay ve ac karnina gunde 6 7 soda icmistim. Su anda kendime zarar verdigimi farkettim maalesef biraz gec olsada :( Aklimdaki kilo 45-50 arasi. Bu hep boyleydi. Su anda tam olarak 11 kilo kaldi 50 olmama. Eskiden 27 kilo vardi gercekten az kaldi yani su anda :) Biraz daha mutluyum bu konuda ama takintili olmam yine beni cok yipratiyor :/

Canim sok diyeti uygulamak istemiyorum aslinda cunku daha once buna benzer bisey yapmistim 3.5 ayda hicbisey yemeyerek gunde 8 bardak yesil cay ve ac karnina gunde 6 7 soda icmistim. Su anda kendime zarar verdigimi farkettim maalesef biraz gec olsada :( Aklimdaki kilo 45-50 arasi. Bu hep boyleydi. Su anda tam olarak 11 kilo kaldi 50 olmama. Eskiden 27 kilo vardi gercekten az kaldi yani su anda :) Biraz daha mutluyum bu konuda ama takintili olmam yine beni cok yipratiyor :/

Benim arkadaşım sabahları tam dolu dolu bi kahvaltı, öğlen sadece 1 elma, akşam da 1 dilim ekmek 1 tabak ev yemeği yiyerek 1 ayda tam 10 kilo vermişti. Yürüyüş falan da yapıyordu şok diyet istemiyosan böyle bir şey uygulayabilirsin.

Benim arkadaşım sabahları tam dolu dolu bi kahvaltı, öğlen sadece 1 elma, akşam da 1 dilim ekmek 1 tabak ev yemeği yiyerek 1 ayda tam 10 kilo vermişti. Yürüyüş falan da yapıyordu şok diyet istemiyosan böyle bir şey uygulayabilirsin.

Bende öyle gibi birşey yapıyorum yemek konusunda sabah kahvaltımı iyi yapıyorum öğle yemeği 1 elma akşam yemeğide evde bulduğum en düşük kalorili bir yemek yiyorum ama spor yapmıyorum ben yapamıyorum bi nevi

Sizi incitmek istemem ama hayatimda duyduğum en sacma diyeti uyguluyorsunuz. 50kiloya indikten bi sure sonra yine normal alışkanlıklariniza geri dönüp verdiginizin kilolarin iki katini geri alırsıniz (yoyo effekti)
Hicbirsey yememek ya da sadece 650 kaloriye sinirlandirmak bir diyet değildir....tamamen vucudunuza verdiğiniz bir zarardir.
Benden tavsiye uzun sürede sağlıkli kilo vermek. Ben bu şekilde 30 kilo verdim ve 2 senedirde kilomu koruyorum.
Sadece bir tavsiye.

aynı şekilde ağzıma bişi sürmezsem sorun yok sürersem devamı geliyor diyeti çok zor yapıyor

zeytin yağlı sebzele yemekleri
yeşil çay
kuşburnu çayı
tarçın
maydonoz marul
soğan

bu tarz hem gözünü doyurup hem vitamin takviyesi yapacak eklemeler yapman lazım

Ölüm diyetine mi başladınız kaç kilo olursanız olun bu şekilde bi diyet sizi sağlığınızdan eder. Bol su spor her şeyden az miktarda yiyerek diyet yapmalısınız

Sizi incitmek istemem ama hayatimda duyduğum en sacma diyeti uyguluyorsunuz. 50kiloya indikten bi sure sonra yine normal alışkanlıklariniza geri dönüp verdiginizin kilolarin iki katini geri alırsıniz (yoyo effekti)
Hicbirsey yememek ya da sadece 650 kaloriye sinirlandirmak bir diyet değildir....tamamen vucudunuza verdiğiniz bir zarardir.
Benden tavsiye uzun sürede sağlıkli kilo vermek. Ben bu şekilde 30 kilo verdim ve 2 senedirde kilomu koruyorum.
Sadece bir tavsiye.

Sacma oldugunun bi nevi farkindayim ama bana normal geliyor su an ve ben eger 50 kilo olunca yine az miktarda yersem kilo almiycagim dusuncesindeyim 50 kilo olduktan sonra kendimi salma gibi bi amacim yok zaten yine devam edicem ayni sekilde

650 kalori çook düşük, kassal kayıp yağ yakımından çok daha fazla olacaktır bunun yanında halsizlik vs cabası.

Halsizlik, yorgunluk, isteksizlik oluyor arada ama onemsemiyorum kas olarak verip vermedigimide yakin bi zamansa diyetisyene gidip ogrenmeyi dusunuyorum

aynı şekilde ağzıma bişi sürmezsem sorun yok sürersem devamı geliyor diyeti çok zor yapıyor

zeytin yağlı sebzele yemekleri
yeşil çay
kuşburnu çayı
tarçın
maydonoz marul
soğan

bu tarz hem gözünü doyurup hem vitamin takviyesi yapacak eklemeler yapman lazım

Gunde sayamiycagim kadar yesil cay iciyorum, maydonoz marul vs. sebzeleri mutlaka tuketiyorum, sebze yemekleri evde ne zaman olursa az miktarda yiyorum her sabahta yedigim light yogurdun icine tarcin ekliyorum zaten ayrica meyve yedigimdede mutlaka ustune tarcin dokuyorum

Ölüm diyetine mi başladınız kaç kilo olursanız olun bu şekilde bi diyet sizi sağlığınızdan eder. Bol su spor her şeyden az miktarda yiyerek diyet yapmalısınız

Spor yapamiyorum bu yuzden bu sekilde besleniyorum daha once hicbisey yemiyerek diyet yapmistim 3.5 ay bu 650 kalori bana cok normal geliyor olum diyeti oldugunu dusunmuyorum en azindan su anki aklimla dusunmuyorum

650 kalorilik bir diyet kesinlikle çok çok zararlı vücuduna. Yediklerine dikkat eden biri olarak söylenebilecek en güzel tavsiye hayatta sağlıktan daha değerli bir şey yoktur. bu kalori takıntınızdan ve aşırı kendinizi zorlamanızdan vazgeçin. bende normalde 2 3 yıldır düzenli olarak yeşil çay içiyorum günde 2 bardak. yağlı yiyecekler yemem kızartma cips gibi, pilav ekmek tüketimime dikkat ederim hep, bir gün fazla yediysem ertesi gün dikkat etmişimdir. bazen tek ögünle geçiştirdigim olmuştur. boyum 153 cm ve kilom 46 şu anda. iki ayda 50 den 46 ya indim diyet yapmadan kendiliğinden oldu bu ancak o kadar pişmanım ki. sağlığımı şu anda kaybettim halsizlik ve sindirim problemleri yaşıyorum. uyku düzenim değişti ve dinlenemiyorum. yorgunluk insanın yüzüne yansıyor cildini kötü etkiliyor güzelliği azalıyor insanın. iştahsızlık ve hazımsızlık sorunum yüzünden mide ilaçları kullanmaya başladım. o rahat rahat yediğim yemekleri şimdi yerken dikkat ediyorum mideme zarar verir mi diye . yeşilçay içtiğimde artık kalp çarpıntısı yaşıyorum. geceleri uyutmuyor. ..fazlası kalp rahatsızlıklarına yol açıyor..

bir de şunu düşün ömür böyle geçer mi. istediğin kiloya gelince tekrar almaya başlarsan nereye kadar ihtiyacın olan enerjiden besinlerden kendini mahrum bırakacaksın..vücudundan kaybettiğin sağlığın kolay kolay geri gelmiyor.

yanlış anlamanı istemem. insan kilosuna gerçekten takıyor anlayorum ancak sağlık çok daha önemli. bu kadar az kalori yerine farklı yöntemler deneyebilirsin..

650 kalorilik bir diyet kesinlikle çok çok zararlı vücuduna. Yediklerine dikkat eden biri olarak söylenebilecek en güzel tavsiye hayatta sağlıktan daha değerli bir şey yoktur. bu kalori takıntınızdan ve aşırı kendinizi zorlamanızdan vazgeçin. bende normalde 2 3 yıldır düzenli olarak yeşil çay içiyorum günde 2 bardak. yağlı yiyecekler yemem kızartma cips gibi, pilav ekmek tüketimime dikkat ederim hep, bir gün fazla yediysem ertesi gün dikkat etmişimdir. bazen tek ögünle geçiştirdigim olmuştur. boyum 153 cm ve kilom 46 şu anda. iki ayda 50 den 46 ya indim diyet yapmadan kendiliğinden oldu bu ancak o kadar pişmanım ki. sağlığımı şu anda kaybettim halsizlik ve sindirim problemleri yaşıyorum. uyku düzenim değişti ve dinlenemiyorum. yorgunluk insanın yüzüne yansıyor cildini kötü etkiliyor güzelliği azalıyor insanın. iştahsızlık ve hazımsızlık sorunum yüzünden mide ilaçları kullanmaya başladım. o rahat rahat yediğim yemekleri şimdi yerken dikkat ediyorum mideme zarar verir mi diye . yeşilçay içtiğimde artık kalp çarpıntısı yaşıyorum. geceleri uyutmuyor. ..fazlası kalp rahatsızlıklarına yol açıyor..

bir de şunu düşün ömür böyle geçer mi. istediğin kiloya gelince tekrar almaya başlarsan nereye kadar ihtiyacın olan enerjiden besinlerden kendini mahrum bırakacaksın..vücudundan kaybettiğin sağlığın kolay kolay geri gelmiyor.

yanlış anlamanı istemem. insan kilosuna gerçekten takıyor anlayorum ancak sağlık çok daha önemli. bu kadar az kalori yerine farklı yöntemler deneyebilirsin..

Iki ayda 4 kilo vermenizin sonucunda halsizlik yasanicagini sanmiyorum sahsi gorusum olarak onun baska sebeplerden dolayi kaynaklandigini dusunuyorum ama net olarak bilemem tabi. Arada istedigim seylerden az miktarda yerim ayda bir ileriki zamanlarda ama bunu abarticagimi dusunmuyorum. Bu yuzden fazla kilo alicagimida. Farkli yontemler denemistim eskiden fakat haftada bir verdigim 200 gr beni zerre kadar tatmin etmiyodu. Her hafta sali sabahi saat 7de eger tartida 1 kilo vermis oldugumu gormessem sinirleniyorum hatta su an. Sagligima zarari oldugunu bende biliyorum ama elimde degil bunu duzeltmem. Cok buyuk takinti oldu bende kurtulamiyorum artik resmen.

Back
X