- 9 Şubat 2021
- 556
- 620
- 53
- Konu Sahibi beyazkardelenn
Gelip gitmesin numaralarımızı silsin selam vermesin ama bu saatten sonra ben etimle kemiğimle soğudum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamadım ne yazmış sizin için halanız diye görüşmek zorunda değilsiniz bir güzel rezil eder sonrada suratına bile bakmazdım.Karektere laf b*kumu yesine kadar yazılmış
Ben çok fevrıyım bazı insanlar o kadar sakın ki. Bazılarıda devam edıyor bıle bıle ben böle insanlardan korkuyorum. Ama fevrı olmakta ıyı deıl. Yanı yakınlık ne derece?Merhaba kk hanımları
1. Dereceden yakın akrabanızın telefon da siizn hakkınızda konuşup kötü mesajlar attığını görseydiniz tepkiniz ne olurdu nasıl bir yol izlerdiniz belli etmeyip aynen devam mı ederdiniz yoksa tavrımızla birseyler hissettirr mydınz ( karşı taraf yüze çokkk iyi ama arkadan neler neler diyor )
Rezil ahlaksız daha neler neler üstüne de bokumu yesin demiş başımdan aşşağı kaynar su dökülmüşe döndümAnlamadım ne yazmış sizin için halanız diye görüşmek zorunda değilsiniz bir güzel rezil eder sonrada suratına bile bakmazdım.
Bende fevriyimdir o an kapısına gitmemek içine kendimi zor tuttumBen çok fevrıyım bazı insanlar o kadar sakın ki. Bazılarıda devam edıyor bıle bıle ben böle insanlardan korkuyorum. Ama fevrı olmakta ıyı deıl. Yanı yakınlık ne derece?
Benim için 1.derece 5.derece farketmiyor. Beni mutsuz hissettiren,samimi olmayan,iyiliğimi istediginden şüphe duydugum herkesle iletişimimi keserim. Eskiden hatır gönül diye diye kendimi mahvetmişim.Bu özellik 26 yaşımdan sonra geldi ama böyle daha huzurluyumMerhaba kk hanımları
1. Dereceden yakın akrabanızın telefon da siizn hakkınızda konuşup kötü mesajlar attığını görseydiniz tepkiniz ne olurdu nasıl bir yol izlerdiniz belli etmeyip aynen devam mı ederdiniz yoksa tavrımızla birseyler hissettirr mydınz ( karşı taraf yüze çokkk iyi ama arkadan neler neler diyor )
Keşke şu noktaya bende gelebilsem sinirlerim harap haldeBenim için 1.derece 5.derece farketmiyor. Beni mutsuz hissettiren,samimi olmayan,iyiliğimi istediginden şüphe duydugum herkesle iletişimimi keserim. Eskiden hatır gönül diye diye kendimi mahvetmişim.Bu özellik 26 yaşımdan sonra geldi ama böyle daha huzurluyum![]()
Niye o an tepki vermediniz ailenize deyin.insan yeğenine bunları nasıl yazar hemde başka birine yazıyor mesaj olduğuna göreB
Rezil ahlaksız daha neler neler üstüne de bokumu yesin demiş başımdan aşşağı kaynar su dökülmüşe döndüm
cok kotu seylermi konusmus haqqinda? hic takam valla lonusan zaten konusur haberimiz olmuyo diye rahatsiz olmuyoruz ama bunu biliyosun agzini ikiye ayir ayarlarini duzenle kendine gelsinİçim içimi yiyor
Ailem hakkında da konuşmuş gibi onlar duysa öok üzülürlerNiye o an tepki vermediniz ailenize deyin.insan yeğenine bunları nasıl yazar hemde başka birine yazıyor mesaj olduğuna göre
Şeytan aynen öyle yap diyorcok kotu seylermi konusmus haqqinda? hic takam valla lonusan zaten konusur haberimiz olmuyo diye rahatsiz olmuyoruz ama bunu biliyosun agzini ikiye ayir ayarlarini duzenle kendine gelsin![]()
haddini bildir en azindan ayagini deng alsin nasil biri oldugunu oyrendiyini bilsin. soyledikleri dogru bile olsa en yakini hakkinda yuzune gule gule arkasindanda kotu konusan insan iyi biri olamaz asla oyle birine guvenme mesafenide koy ondan sana hayor gelmez aslaŞeytan aynen öyle yap diyor
Telefonunu kurcaladiysam soylemezdim . Yani o da dogru degil. Kendi şahsi eşyasindan istedigini konuşur. Ama tabiki mesafe koyardim. Eger kurcalamadan bir şekilde gorduysem de belki soylerdim belki soylemezdim. Bilemiyorum. Yinede gerçek dusuncesini bildigim için sevinir ve uzaklaşirdim. Bu da insanlara guvenmemem için bana ders olurduMerhaba kk hanımları
nasıl öğrendinizKarektere laf b*kumu yesine kadar yazılmış
Yüzüne vurur bir daha da görüşmem.B
Rezil ahlaksız daha neler neler üstüne de bokumu yesin demiş başımdan aşşağı kaynar su dökülmüşe döndüm