Çok kötü haldeyim

Merhaba kk hanımları
1. Dereceden yakın akrabanızın telefon da siizn hakkınızda konuşup kötü mesajlar attığını görseydiniz tepkiniz ne olurdu nasıl bir yol izlerdiniz belli etmeyip aynen devam mı ederdiniz yoksa tavrımızla birseyler hissettirr mydınz ( karşı taraf yüze çokkk iyi ama arkadan neler neler diyor )
Ben çok fevrıyım bazı insanlar o kadar sakın ki. Bazılarıda devam edıyor bıle bıle ben böle insanlardan korkuyorum. Ama fevrı olmakta ıyı deıl. Yanı yakınlık ne derece?

Merhaba kk hanımları
1. Dereceden yakın akrabanızın telefon da siizn hakkınızda konuşup kötü mesajlar attığını görseydiniz tepkiniz ne olurdu nasıl bir yol izlerdiniz belli etmeyip aynen devam mı ederdiniz yoksa tavrımızla birseyler hissettirr mydınz ( karşı taraf yüze çokkk iyi ama arkadan neler neler diyor )
Benim için 1.derece 5.derece farketmiyor. Beni mutsuz hissettiren,samimi olmayan,iyiliğimi istediginden şüphe duydugum herkesle iletişimimi keserim. Eskiden hatır gönül diye diye kendimi mahvetmişim.Bu özellik 26 yaşımdan sonra geldi ama böyle daha huzurluyum🌼

Benim için 1.derece 5.derece farketmiyor. Beni mutsuz hissettiren,samimi olmayan,iyiliğimi istediginden şüphe duydugum herkesle iletişimimi keserim. Eskiden hatır gönül diye diye kendimi mahvetmişim.Bu özellik 26 yaşımdan sonra geldi ama böyle daha huzurluyum🌼
Keşke şu noktaya bende gelebilsem sinirlerim harap halde

Merhaba kk hanımları
Telefonunu kurcaladiysam soylemezdim . Yani o da dogru degil. Kendi şahsi eşyasindan istedigini konuşur. Ama tabiki mesafe koyardim. Eger kurcalamadan bir şekilde gorduysem de belki soylerdim belki soylemezdim. Bilemiyorum. Yinede gerçek dusuncesini bildigim için sevinir ve uzaklaşirdim. Bu da insanlara guvenmemem için bana ders olurdu

Back
X