- 20 Aralık 2018
- 28
- 6
- 1
- 34
- Konu Sahibi Hayatboss12
-
Asla geri donmicem. Onun mutlu tavırları sinirlerimi alt üst ediyorZaman herşeyin ilacı kolay değil 6 sene geçmiş..
Bu hisleriniz çok normal.
Sürekli geçecek diyin kendinize cidden geçecek..
Asla geri dönmeyi de dusunmeyin
Onu takip etmek istemiyorum ama elimde değil. Halinden memnun hiç umurunda değilim sankişuanda acı çekmen çok normal çünkü emek verdin zaman verdin. aslında unutmakta unutmamakta senin elinde. sürekli düşünür ordan burdan takip eder ve duygusal şarkılar dinlersen acını kamçılarsın. ama kendini hayatın akışına bırakıp asıl meşgul olman gereken şeyleri keşfedip onlara zaman harcarsan çabuk unutursun.
Geçer mi bilmiyorum çok zor geliyorOnu hiçbir yerden takip etme, hbr alma.. evet kolay değil 6 yılı silmek ama çok da Harika bir ilişki değilmiş .. mutsuz oldukça aklına onun yaptığı pislikleri getir , o yaptıklarını hakediyor muydun düşün .. zor ama geçicek
o halde seninde umrunda olmasın hayatının yaşa emin ol hayat boş değil. sen onun için yaratılmadın kendi değerinin farkında ol.Onu takip etmek istemiyorum ama elimde değil. Halinden memnun hiç umurunda değilim sanki
Elbette geçecek , Allah sağlık versin sana ve ailene .. Allah ölüm acısı yaşatmasın , unutma dünyaya mutlu olmaya geldin , neden hayatına sonradan giren bir adamın küfürleri , hakaretleri ile ömrünü heba edesin ?Geçer mi bilmiyorum çok zor geliyor
Hayır asla yapma artık. Gecmiste yaptırdığım için de çok pismanimzamanla herşey unutuluyor evlenıp boşanacagın çok bellı bır ılışkı annen aılen karşı durmuş problemlı bır ınsan kufur hakaret yanı rahat etmek ıstemıyorsanız omrunuzu heba etmek ıstıyorsanız yalvarın ona ...
Haklisiniz. Evlenmek istemiyorum artık. Ama pişman da olsun istiyorumElbette geçecek , Allah sağlık versin sana ve ailene .. Allah ölüm acısı yaşatmasın , unutma dünyaya mutlu olmaya geldin , neden hayatına sonradan giren bir adamın küfürleri , hakaretleri ile ömrünü heba edesin ?
Haklisiniz. Allaha havale ettim onuo halde seninde umrunda olmasın hayatının yaşa emin ol hayat boş değil. sen onun için yaratılmadın kendi değerinin farkında ol.
Ne güzel yazdiniz inşallah oyle olur çok sağolunAllah öyle güzel kapılar acar ki insana o kapanan kapılar için bin kere sukredersin. Ama bunun en büyük sırrı sabretmekten geçer.
Sabret ve gör dünyada adam gibi adamlar olduğunu göreceksin. O karakterden kurtulduğuna bin kere sukredeceksin. Hele biraz zaman geçsin bekle ve gör.
Bitti engellemişti en son beni. 2 haftadir ulaşmadı. Ben onunla barismak istemiyorum. Surunsun yaşadıklarını yasasın sadece . Her halti yiyen o üzülen yine benDaha sevgili döenminde aldatma küfür hakeret bunlar sana göre normalmiydi ? Bu nasil bi sevgidir diye sorasim geldi swn seviyor olabilirsin gözün kör kulagin sagir bi durunda ama ac bence onlari gelecegini düsün.. o sahsi bence sil at kafandan sana yar olmaz daha büyük acilar cekmeden yolundan dön ve sil
Hayır onunla bu daha bi araya gelmem. Kendime bunu yapamamAsıl mutlu olması gereken sizsiniz halbuki. Kurtulmuşsunuz, ya evlenseydiniz? Asıl o zaman mutsuz olacaktınız. Zamanla bunu daha iyi anlarsınız. Eminim o da barışmak isteyecektir. Kendi iyiliğiniz için görüşmeyin bir daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?