Çok kötü hissediyorum. Çok acı cekiyorum

Hayatboss12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2018
28
6
1
34
6 yıllık ilişkimi bitirdim yakın bir zaman once. Çok sevdigim için için türlü hatasını görmezden geldim. Internetten bir kızla aldatmisti beni. Hic bulusmamisti ve bana sen üstüme çok geldin bunalmistim ondan yaptim demisti . Ailesiyle tanistirdiktan bi hafta önce yine o kizla konusmus bunu ogrenince bitirmistim ama yalvar yakar vicdan yaptırıp geri döndürdü bende çok seviyordum kopamamistim . Bana karşı saygısı yoktu hergün aglatir engeller kufur hakareti ediyordu. Ablamlar annem onunla evlenirsen bizi unut dediler..Herşeye rağmen istedim evlenmeyi.Ben bir şirkette sekreterlik yapiyorum. O disardan liseyi bitirmeye çalışıyordu . Ailesinin dukanina bakiyordu arada. Hep evlenelim Allah rizkimizi verir diyordu. En son bir tartismada yine engelledi. Bu sefer karar verdim bitirmeye . Ulasmadim yazmadim. O da oyle . Biliyorum onla mutlu olamazdim.Çok kötü hissediyorum. Daha önce bitmesin diye yalvarmistim bile. Bu ssfer yapmadim. Yapmicam da. Bitti..Ama surunsun pişman olsun istiyorum. Onu mutlu görmek bile canımı yakiyor. Geceleri uyuyamiyorum sinirden

Zaman herşeyin ilacı kolay değil 6 sene geçmiş..
Bu hisleriniz çok normal.
Sürekli geçecek diyin kendinize cidden geçecek..
Asla geri dönmeyi de dusunmeyin

şuanda acı çekmen çok normal çünkü emek verdin zaman verdin. aslında unutmakta unutmamakta senin elinde. sürekli düşünür ordan burdan takip eder ve duygusal şarkılar dinlersen acını kamçılarsın. ama kendini hayatın akışına bırakıp asıl meşgul olman gereken şeyleri keşfedip onlara zaman harcarsan çabuk unutursun.

Onu takip etmek istemiyorum ama elimde değil. Halinden memnun hiç umurunda değilim sanki

Onu hiçbir yerden takip etme, hbr alma.. evet kolay değil 6 yılı silmek ama çok da Harika bir ilişki değilmiş .. mutsuz oldukça aklına onun yaptığı pislikleri getir , o yaptıklarını hakediyor muydun düşün .. zor ama geçicek

Geçer mi bilmiyorum çok zor geliyor

zamanla herşey unutuluyor evlenıp boşanacagın çok bellı bır ılışkı annen aılen karşı durmuş problemlı bır ınsan kufur hakaret yanı rahat etmek ıstemıyorsanız omrunuzu heba etmek ıstıyorsanız yalvarın ona ...

Allah öyle güzel kapılar acar ki insana o kapanan kapılar için bin kere sukredersin. Ama bunun en büyük sırrı sabretmekten geçer.
Sabret ve gör dünyada adam gibi adamlar olduğunu göreceksin. O karakterden kurtulduğuna bin kere sukredeceksin. Hele biraz zaman geçsin bekle ve gör.

Hayır asla yapma artık. Gecmiste yaptırdığım için de çok pismanim

Haklisiniz. Evlenmek istemiyorum artık. Ama pişman da olsun istiyorum

Daha sevgili döenminde aldatma küfür hakeret bunlar sana göre normalmiydi ? Bu nasil bi sevgidir diye sorasim geldi swn seviyor olabilirsin gözün kör kulagin sagir bi durunda ama ac bence onlari gelecegini düsün.. o sahsi bence sil at kafandan sana yar olmaz daha büyük acilar cekmeden yolundan dön ve sil

Asıl mutlu olması gereken sizsiniz halbuki. Kurtulmuşsunuz, ya evlenseydiniz? Asıl o zaman mutsuz olacaktınız. Zamanla bunu daha iyi anlarsınız. Eminim o da barışmak isteyecektir. Kendi iyiliğiniz için görüşmeyin bir daha.

Ne güzel yazdiniz inşallah oyle olur çok sağolun

Bitti engellemişti en son beni. 2 haftadir ulaşmadı. Ben onunla barismak istemiyorum. Surunsun yaşadıklarını yasasın sadece . Her halti yiyen o üzülen yine ben

Onun pişmanlığını görmek , mutsuzluğunu görmek size hiçbirşey kazandırmıycak emin olun. İyi felan hissettirmiycek. Tecrübeyle sabit.
En iyisi siz onunla iletişimi tamamen kesip yolunuza hayatınıza bakın. Onun mutsuzluğundan ziyade kendi mutluluğunuza odaklanın. Kendiniz için çabalayın. Siz iyi olun , onunda ne hali varsa görün bırakın.
Zaten sorunlu bi insanmış , problemli bi ilişkiniz varmış , şu ilk zamnları atlatın kurtuldum diyeceksiniz. Ama lütfen bi daha size ulaşamaması için bişeyler yapın. Ulaşırsa şu an sizi tekrar kandırma ihtimali yüksek çünkü. Kendinize yazık etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…