- Konu Sahibi Hayatboss12
-
Belki de iyi hissetmicem. Ama mutlu olması kanima dokunuyor. Ilerde iyi olma dusuncesi bile çok iyi geliyor bana. Umarım oyle olur. Çok sagolunOnun pişmanlığını görmek , mutsuzluğunu görmek size hiçbirşey kazandırmıycak emin olun. İyi felan hissettirmiycek. Tecrübeyle sabit.
En iyisi siz onunla iletişimi tamamen kesip yolunuza hayatınıza bakın. Onun mutsuzluğundan ziyade kendi mutluluğunuza odaklanın. Kendiniz için çabalayın. Siz iyi olun , onunda ne hali varsa görün bırakın.
Zaten sorunlu bi insanmış , problemli bi ilişkiniz varmış , şu ilk zamnları atlatın kurtuldum diyeceksiniz. Ama lütfen bi daha size ulaşamaması için bişeyler yapın. Ulaşırsa şu an sizi tekrar kandırma ihtimali yüksek çünkü. Kendinize yazık etmeyin.
Asla mutlu olamazdım biliyorum6 seneyi unutmak kolay değil ama bu insanla evlenseydin ömrün ziyan olacaktı. Bırak giden 6 yıl olsun. Kurtulmuşsunuz.
Her insan yasattigini yasar merak etme ama asla üzülüp aciyip hisslerine ywnilip tekrar barismayi düsünme kendine yazik edersin bu hayatta senden daha degerli bisey yok bunu böyle bil..Bitti engellemişti en son beni. 2 haftadir ulaşmadı. Ben onunla barismak istemiyorum. Surunsun yaşadıklarını yasasın sadece . Her halti yiyen o üzülen yine ben
Haklisiniz çok tesekkur ederim . Barismicam aslaHer insan yasattigini yasar merak etme ama asla üzülüp aciyip hisslerine ywnilip tekrar barismayi düsünme kendine yazik edersin bu hayatta senden daha degerli bisey yok bunu böyle bil..
Evet. Aldatıldığı an bitmeliydi ama bitirme cesaretini kendimde bulamamıştım. Vardır bi hayır elbet.Ouvvv aldatma var, hakaret küfür var, eziyet etmek var, hergün gözyaşı var... Bir kız daha ne ister... günümüz saftrik kızlarına göre tam ideal erkek :/
Allah kurtarmış şükret kardeşim.
Evet bağımlılık olduğunun farkındayım. İnsallah biter zamanlaBunun adı aşk değil kötü bir bağımlılık.
Eğer kendi başınıza atlatamayacaksanız lütfen tedavi olun.
Cok kötü zamanlar geçirtti bana. Aynen aslında şükretmeliyimŞükür namazı kılın evlenmediğiniz için.
Yapacak potansiyelde bir insan aslında. Ama yine de niye böyleyim Aklım almıyorHalıne şükret canım manyaktan kurtulduğun için. Yarın bunla evlenıp cocuk yaptıktan spnra senı döver söver cocuğunla sokaga atar bu, o potansıyel var çünkü.
Farkındasın bak sende herseyın. Aman canım boyle adamlardan uzak durun.Yapacak potansiyelde bir insan aslında. Ama yine de niye böyleyim Aklım almıyor
Öyle yapacağım. Onla isim Yok artık. Üzülmüyor ona yanıyorumFarkındasın bak sende herseyın. Aman canım boyle adamlardan uzak durun.
Kararında sabit durursan vallahi alnından öperim. Çok taviz vermişsin. Yarın birgün o adama karşı aşkın sevgin bittiğinde. En ufak hareketi bile gözüne batacak duruma gelirsin. Nefes alışına bile takar kafasına tavayla vurmayı geçirirsin aklından6 yıllık ilişkimi bitirdim yakın bir zaman once. Çok sevdigim için için türlü hatasını görmezden geldim. Internetten bir kızla aldatmisti beni. Hic bulusmamisti ve bana sen üstüme çok geldin bunalmistim ondan yaptim demisti . Ailesiyle tanistirdiktan bi hafta önce yine o kizla konusmus bunu ogrenince bitirmistim ama yalvar yakar vicdan yaptırıp geri döndürdü bende çok seviyordum kopamamistim . Bana karşı saygısı yoktu hergün aglatir engeller kufur hakareti ediyordu. Ablamlar annem onunla evlenirsen bizi unut dediler..Herşeye rağmen istedim evlenmeyi.Ben bir şirkette sekreterlik yapiyorum. O disardan liseyi bitirmeye çalışıyordu . Ailesinin dukanina bakiyordu arada. Hep evlenelim Allah rizkimizi verir diyordu. En son bir tartismada yine engelledi. Bu sefer karar verdim bitirmeye . Ulasmadim yazmadim. O da oyle . Biliyorum onla mutlu olamazdim.Çok kötü hissediyorum. Daha önce bitmesin diye yalvarmistim bile. Bu ssfer yapmadim. Yapmicam da. Bitti..Ama surunsun pişman olsun istiyorum. Onu mutlu görmek bile canımı yakiyor. Geceleri uyuyamiyorum sinirden
Evet ben de o konuda öyle düşünüyorumŞükür namazı kılın evlenmediğiniz için.
Benim onla mutsuz olmam icin bir sürü sebeb var evet. Ama insan ister istemez üzülüyorBana göre bir bayanın bir erkekte arayacaği en baş iki kriter merhamet ve saygısı. Bir erkek bayana kibar olmak zorunda. Sana kaba olmus, yaptıklarıyla üzmüş evlilikte daha kötüsü olurdu. Bir şey kaybettiğini düşünmüyorum ben de uzun ilişki sonrası ayrıldım şuan mutluyum aklıma aylar sonra geliyor. İlk başlarda hep aklima gelirdi sonra ilerisini düşünüp ikimizin mutsuz olabileceği sebepleri siraladim ve onları düşündüm işe yaradı. Sana sabır dilerim ve geri adım atma iradeni sağlam tut. Ben gelecek goremedim sizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?