Çok kötü hissediyorum. Çok acı cekiyorum

6 seneyi unutmak kolay değil ama bu insanla evlenseydin ömrün ziyan olacaktı. Bırak giden 6 yıl olsun. Kurtulmuşsunuz.

Belki de iyi hissetmicem. Ama mutlu olması kanima dokunuyor. Ilerde iyi olma dusuncesi bile çok iyi geliyor bana. Umarım oyle olur. Çok sagolun

Bitti engellemişti en son beni. 2 haftadir ulaşmadı. Ben onunla barismak istemiyorum. Surunsun yaşadıklarını yasasın sadece . Her halti yiyen o üzülen yine ben
Her insan yasattigini yasar merak etme ama asla üzülüp aciyip hisslerine ywnilip tekrar barismayi düsünme kendine yazik edersin bu hayatta senden daha degerli bisey yok bunu böyle bil..

Ouvvv aldatma var, hakaret küfür var, eziyet etmek var, hergün gözyaşı var... Bir kız daha ne ister... günümüz saftrik kızlarına göre tam ideal erkek :/

Allah kurtarmış şükret kardeşim.

Bunun adı aşk değil kötü bir bağımlılık.
Eğer kendi başınıza atlatamayacaksanız lütfen tedavi olun.

Halıne şükret canım manyaktan kurtulduğun için. Yarın bunla evlenıp cocuk yaptıktan spnra senı döver söver cocuğunla sokaga atar bu, o potansıyel var çünkü.

Ouvvv aldatma var, hakaret küfür var, eziyet etmek var, hergün gözyaşı var... Bir kız daha ne ister... günümüz saftrik kızlarına göre tam ideal erkek :/

Allah kurtarmış şükret kardeşim.
Evet. Aldatıldığı an bitmeliydi ama bitirme cesaretini kendimde bulamamıştım. Vardır bi hayır elbet.

Kararında sabit durursan vallahi alnından öperim. Çok taviz vermişsin. Yarın birgün o adama karşı aşkın sevgin bittiğinde. En ufak hareketi bile gözüne batacak duruma gelirsin. Nefes alışına bile takar kafasına tavayla vurmayı geçirirsin aklından

Bana göre bir bayanın bir erkekte arayacaği en baş iki kriter merhamet ve saygısı. Bir erkek bayana kibar olmak zorunda. Sana kaba olmus, yaptıklarıyla üzmüş evlilikte daha kötüsü olurdu. Bir şey kaybettiğini düşünmüyorum ben de uzun ilişki sonrası ayrıldım şuan mutluyum aklıma aylar sonra geliyor. İlk başlarda hep aklima gelirdi sonra ilerisini düşünüp ikimizin mutsuz olabileceği sebepleri siraladim ve onları düşündüm işe yaradı. Sana sabır dilerim ve geri adım atma iradeni sağlam tut. Ben gelecek goremedim sizde.

Haydar dümenin cevabıyla...

Anan seni kadir gecesi doğurmuş. Bu adamla evlenmek initharın göbek adıdır.

Git kurban kes, bi fakir sevindir bence.

Benim onla mutsuz olmam icin bir sürü sebeb var evet. Ama insan ister istemez üzülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…