• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötü hissediyorum. kimseyle konuşamıyorum

Siz en büyük hatayı bir erkeği hayatınızın merkezine oturtmakla yapmışsınız.
Arkadaşlarınızdan kopmuş sırf sevgilinize sarılmış ilgiden bunaltmışsınız.
Peki neden arkadaşlarınızdan uzaklaşma gereği duydunuz?
Hayatta hiçbişeyin garantisi yoktur 50 senelik evliler bile boşanıyorsa eğer bu ilişkininde iyi gitmediği zaman bitebileceğini düşünmeniz gerekirdi.
Bu yaşta bir erkeği bu kadar gözünüzde büyütmek hayatınızın odak noktası yapmak çok yanlış.
Erkekler bir kadını ne kadar severse sevsin,bizim kadar ilgiyi sevmezler. Zaman gelir kadınlar bile fazla ilgiden bıkabilir.
En büyük hatayı arkadaşlarınızı kaybetmekle ve çevrenizde üzüntünüzü paylaşabileceğiniz bir arkadaş bile bırakmamakla yapmışsınız.

Bizim sınıfta da aynı şekilde bir kız vardı. Sevgilisi olunca kızlarla tüm iletişimi kesmişti. Çocukla ayrıldılar hergün yalnız başına ağlardı bi köşede. Millet de "sevgilisi varken gözü bizi görmedi bize ne" dedi geçti.

ama ben kendimi toparlayacağım biliyorum...

beni hak edecek birini karşıma alacağım..

onunda hayatında biri olacak...

ama benim yaptıklarımın binde birini yapmayacak..

çünkü şu zamanda kimse kendinden kolay kolay ödün vermez..

adım gibi biliyorum,vicdanım rahat...

ben kendimde o gücü bulamıyorum malesef :14:

ben kendimde o gücü bulamıyorum malesef :14:

eğer zor zamanımda beni bıraktıysa ki aldatmak vs. gibi kötü birşey olmamasına rağmen ...

ne diyebilirm ki ne yapabilirim ki .. özür de dilerim bir hatam varsa diye...

bana dediği şu şimdi böyle diyorsun ama yarın yine aynı şeyleri tekrarlayacaksın...

aynı şeyleri tekrarlamamda ki kasıt ; ilgi beklemem di..

sanki pahalı şeyler istiyorum .. maddi anlamda birşeyler talep ediyorum.. yazıkk yaa ona yazık... bana değil ... ben herşeyi yptımm.. onun başını eğecek hiç.birşey yapmadım..

huzurluyum o yzden

Siz en büyük hatayı bir erkeği hayatınızın merkezine oturtmakla yapmışsınız.
Arkadaşlarınızdan kopmuş sırf sevgilinize sarılmış ilgiden bunaltmışsınız.
Peki neden arkadaşlarınızdan uzaklaşma gereği duydunuz?
Hayatta hiçbişeyin garantisi yoktur 50 senelik evliler bile boşanıyorsa eğer bu ilişkininde iyi gitmediği zaman bitebileceğini düşünmeniz gerekirdi.
Bu yaşta bir erkeği bu kadar gözünüzde büyütmek hayatınızın odak noktası yapmak çok yanlış.
Erkekler bir kadını ne kadar severse sevsin,bizim kadar ilgiyi sevmezler. Zaman gelir kadınlar bile fazla ilgiden bıkabilir.
En büyük hatayı arkadaşlarınızı kaybetmekle ve çevrenizde üzüntünüzü paylaşabileceğiniz bir arkadaş bile bırakmamakla yapmışsınız.

Bizim sınıfta da aynı şekilde bir kız vardı. Sevgilisi olunca kızlarla tüm iletişimi kesmişti. Çocukla ayrıldılar hergün yalnız başına ağlardı bi köşede. Millet de "sevgilisi varken gözü bizi görmedi bize ne" dedi geçti.

haklısınız. hayatımın merkezi yapmamalıydım. bende bunu bir hata olarak görüyorum zaten. üniversite için şehir dışına çıktım. ailemi arkadaşlarımı geride bıraktım. eski arkadaşlarımla internetten telefondan görüşüyoruz ama herkes biryerlere dağıoldı. herkesin hayatı değişti. üniversitede ise başlarda çok arkadaş edinmiştim. ama giderek arkadaşlığın sahte olduğunu öğrendim. herkes böyle değildi ama ben sahte ortam için arkadaşlık yapan insanlardan soyutladım kendimi. birkaç yakın arkadasım kaldı çevremde. ama son bir aydır depresyonda gibiyim. o arkadaslarımla bile görüşmüyorum. içime kapandım. kimseyle konuşmaz oldum

eğer zor zamanımda beni bıraktıysa ki aldatmak vs. gibi kötü birşey olmamasına rağmen ...

ne diyebilirm ki ne yapabilirim ki .. özür de dilerim bir hatam varsa diye...

bana dediği şu şimdi böyle diyorsun ama yarın yine aynı şeyleri tekrarlayacaksın...

aynı şeyleri tekrarlamamda ki kasıt ; ilgi beklemem di..

sanki pahalı şeyler istiyorum .. maddi anlamda birşeyler talep ediyorum.. yazıkk yaa ona yazık... bana değil ... ben herşeyi yptımm.. onun başını eğecek hiç.birşey yapmadım..

huzurluyum o yzden

aynı cümleyi erkek arkadasımda kurdu benim için. herşey düzelecek yoluna gircek diyoruz ama hiçbir şeyin düzeldiği yok. yarın yine herşey aynı olacak dedi.:14::14::14:

İşe yarar bir takdik mi istiyorsun??

Sakın ama sakın onu arama,mail atma ,hediyeleri falan da verme

Bekle
sadece bekle

Çok bunalmış buna ihtiyacı var .
Geri dönmesini istiyorsan bekle ve arama ...

Normal hayatına devam et,arkadaşlarını ara onlarla gez ,onsuz bir hayatın olduğunu görsün.

Çok yalnış yapmışsın,herşeyini ona adamışsın,erkekleri korkutur bu,arkadaşlarınla gezecek ders çalışacak gülüp eğleneceksin .
Hayatının merkezi o olmayacak ,sen olacaksın.
Ki doğrusu da bu olmalı.

aynı cümleyi erkek arkadasımda kurdu benim için. herşey düzelecek yoluna gircek diyoruz ama hiçbir şeyin düzeldiği yok. yarın yine herşey aynı olacak dedi.:14::14::14:

o daha güçlüydü .. bitti dedi bitti.. iyi de yaptı yoksa ben tekrar tekrar başa sarardım...

zaten paramparça oldum onunla ilgilenmekten..

ben, ben olmaktan çıktım

canım onsuz yapamam deme. onsuz yaparsın saplantı haline dönüşmüş olabilir ben cocugumun babasından bosandım yenı hayatımda bırı var bende toplayamazdım kendımı yazık etme kendıne o senın pesınden kossun sen onun ustune düşme

İşe yarar bir takdik mi istiyorsun??

Sakın ama sakın onu arama,mail atma ,hediyeleri falan da verme

Bekle
sadece bekle

Çok bunalmış buna ihtiyacı var .
Geri dönmesini istiyorsan bekle ve arama ...

Normal hayatına devam et,arkadaşlarını ara onlarla gez ,onsuz bir hayatın olduğunu görsün.

Çok yalnış yapmışsın,herşeyini ona adamışsın,erkekleri korkutur bu,arkadaşlarınla gezecek ders çalışacak gülüp eğleneceksin .
Hayatının merkezi o olmayacak ,sen olacaksın.
Ki doğrusu da bu olmalı.

yapamam gerekeni biliyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. çok tezcanlıyımdır.kendime engel olamamaktan korkuyorum tabi birde beni aramadı demekki ayrılmak istiyormuş deyip oda aramazsa inada binerse.

yapamam gerekeni biliyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. çok tezcanlıyımdır.kendime engel olamamaktan korkuyorum tabi birde beni aramadı demekki ayrılmak istiyormuş deyip oda aramazsa inada binerse.

Sen ustune düştükçe daha çok kaçacakdır .Zaten çok üstüne düştüğün için senden ayrılmak istiyor.
ONsuz da bir hayatın olduğunu ve mutlu olduğunu göstermelisin,yoksa onu tamamen kaybedersin.
Seçim senin....

Telaşlanma yahu :)

Biraz da o düşünsün.Bak hep O arardı,bu sefer aramadı,galiba ileri gittim desin.

Sabret,sık dişini,gerekirse sabaha kadar burada yaz ama ona yazma :)))

canım pekı hayatında kı ınsanları cıkarmanı (arkadaslarını ) sevgılın mı ıstemısdı senden ?

yoksa sen mı boyle bır tercıh yaptın ?

eger sevgılın senın asosyal olmanı ıstedı ıse ,kusura bakmasın sekerım sonuna kadar sana ayıracak tum vaktını .

ama yok "bu tercıhler bana aıttı ben arkadaslarımı kendım sıldım ,merkezıme sevgılımı oturtmak ıstedım " dıyorsan da

ee be guzelım o zaman adamın gunahı ne !

sen ınsanları hayatından cıkarıp da sevgılıne bellıkı kafayı taktın sardın bayag ,

sureklı ılgı bekledın ondan ve sonun da adamı da cıldırttın .

neyse canım suan ustune sakın dusme .zaten uzerıne dusmenden bunalmıs

bı de sen sımdı de zıppırt ararsan kesın kacar soylıyım sana .

bı muddet kafanı dınle .o gerıdonus yapacaktır sıkma canını sen .

ama sakın arama suan da sakın !

İnada binmez.. İnanın aramanız onun öfkesinin uzamasına neden olacak.

Aradınız, tlf. kapalıyken zaten arama msj.ınızda gider. Bundan sonrasını birkaç günlük zamana bırakmak gerekiyor.

Tezcanlılığınızı 2.5 yılda oldukça göstermişsinizdir, şaşırtın onu..

Erkek arkadasinı bu kadar hayatının merkezine koymakla çok büyük hata yapmissin. Ondan ayrı bir hayatın da olmalıydı, ve o da bunun farkında olmalıydı. Ama sen herkesi silip, sadece onu bırakmışsin, haliyle de hayatındaki bütün boşlukları doldurmasını beklemişsin. Ama ciftleRin birbirlerinden ayrı, kendi arkadaşları ile de zaman geçirmeye ihtiyacları var, seninki canım ilgi bekleme durumunu asmış, sağlıksız bir durum olmuş. Adam da haliyle çok bunalmış. Daha fazla üstüne giderseniz hepten kaybedersiniz onu. Erkekler ne derlerse desinler bu kadar zayıf, kendilerine muhtaç kadınlardan hoşlanmazlar. Bırakın biraz kendi haline, sizi önlemesine müsaade edin :20:

canım pekı hayatında kı ınsanları cıkarmanı (arkadaslarını ) sevgılın mı ıstemısdı senden ?

yoksa sen mı boyle bır tercıh yaptın ?

eger sevgılın senın asosyal olmanı ıstedı ıse ,kusura bakmasın sekerım sonuna kadar sana ayıracak tum vaktını .

ama yok "bu tercıhler bana aıttı ben arkadaslarımı kendım sıldım ,merkezıme sevgılımı oturtmak ıstedım " dıyorsan da

ee be guzelım o zaman adamın gunahı ne !

sen ınsanları hayatından cıkarıp da sevgılıne bellıkı kafayı taktın sardın bayag ,

sureklı ılgı bekledın ondan ve sonun da adamı da cıldırttın .

neyse canım suan ustune sakın dusme .zaten uzerıne dusmenden bunalmıs

bı de sen sımdı de zıppırt ararsan kesın kacar soylıyım sana .

bı muddet kafanı dınle .o gerıdonus yapacaktır sıkma canını sen .

ama sakın arama suan da sakın !

aslınla bazı arkadaşlarımla arama mesafe koymamı o istedi. bazılarınada ben koydum. birkere arkadaş ortamı bozulunca birdahada düzelmiyo. bende ister istemez sevgilimin cevresine kaydım

Erkek arkadasinı bu kadar hayatının merkezine koymakla çok büyük hata yapmissin. Ondan ayrı bir hayatın da olmalıydı, ve o da bunun farkında olmalıydı. Ama sen herkesi silip, sadece onu bırakmışsin, haliyle de hayatındaki bütün boşlukları doldurmasını beklemişsin. Ama ciftleRin birbirlerinden ayrı, kendi arkadaşları ile de zaman geçirmeye ihtiyacları var, seninki canım ilgi bekleme durumunu asmış, sağlıksız bir durum olmuş. Adam da haliyle çok bunalmış. Daha fazla üstüne giderseniz hepten kaybedersiniz onu. Erkekler ne derlerse desinler bu kadar zayıf, kendilerine muhtaç kadınlardan hoşlanmazlar. Bırakın biraz kendi haline, sizi önlemesine müsaade edin :20:

aslında hiçbir zaman çok ilgi beklemedim. yalnız kaldığımda bile hiç belli etmedim. ama dedğim gibi son bir aydır ben ben olmaktan çıktım. sürekli kavga cıkarmaya başladım. alttan aldığında daha çok üstüne gittim. en son bugün patladı işte.

malesef üstüne düşülen taraf soğuyor.bu herkeste böyle bir kural gibi.bence onu çok bunaltmış ve bıktırmışsın ve şuan seni seviyor olsa bile sevdiğini hissedemiyor.onu aradığın üstüne düştüğün sürece onu kazanamazsın bunu bil.şuan onu geri döndürmenin tek yolu sabır.çok zor biliyorum ama sabret hiç arama bi merak etsin senin de bitirdiğini düşünsün bak o zaman nasıl arıyor.ancak böyle döner canım yoksa zor. sen aradıkça senden kaçacak.hatta şimdi tamam bitsin artık sorunlarımız çözülmeyecek sana sonsuza kadar yalvaracak değilim gibi bir mes. yaz ve telini kapat .hatta yarın telini kapalı tut.bunun senin için imkansız gibi birşey olduğunu tahmin edebiliyorum ama işe yarayacak görürsün.ama dayan

dur bak sakın arama ararsan iş büyüycek belliki
aramassan oda senin kırgınlığını anlayacktır
haksızda olsan mesafeyi koru yeterince bunaltmışsın zaten
erkekler üzerlerine gelinmesinden haz etmezler
aramadın değilmi?

msjda atma tatlım biraz yalnız kalsın
heleki drmatik msj hiç atma öldüm bittim diye
zamana bırak yoksa dahada uzaklaşıcak senden

Back
X