Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
msjda atma tatlım biraz yalnız kalsın
heleki drmatik msj hiç atma öldüm bittim diye
zamana bırak yoksa dahada uzaklaşıcak senden
msjda atma tatlım biraz yalnız kalsın
heleki drmatik msj hiç atma öldüm bittim diye
zamana bırak yoksa dahada uzaklaşıcak senden
ayrılmak istediyse, bitti demektir.
kendini kandırma canım.
onu arayarak peşine düşerek havaya da sokma.
ararsan bitişi kesinleştirmiş olursun.
bir ihtimal pişman olacağı varsa da olmaz. iyice soğur senden.
yok canım dramatik mesaj atmadım. konusmak istiyorum kantine gitcem su almam lazım sende gel konuslım dedim. sıradan bi msj attım ama cevap vermedi(
rahat bırak onu
biraz arama o arayana kadar
tut kendini o ulaşacak sana
emin ol !
sen ne kadar ararsan üstüne gidersen dönüş yollarını kapatırsın..
ne düşüneceğimi şaşırdım. zaman gectikçe umudum tükeniyor. yeniden alamaya başladım
son zamanlarda içime çok kapanır oldum. arkadaşlarımla arama mesafe koydum. giderek koptum herkesten bi süre sonra tek kaldım bir tek erkek arkadaşım vardı. çok bunalttım onu farkındayım. sürekli benle olmasını benle ilgilenmesini bekledim. Şimdi bi patlama yaşadık. ve ben söylediğim sözlerden yaptıklarımdan çok pişmanım. şarjının bitmediğini biliyorum. sarjı bitse bile odasında telefonu sarja takardı. ama bilerek kapattı. buna eminim ve çok üzülüyorum. ben erkek arkadaiımın kaldığı yurda geçtim bi kaç hafta önce. bana bugün lanet olsun yurda geldiğin güne dedi((
haklısınız belki suan kendimi kandırıyorum.ama 2 bucuk yıllık güzel bi ilişki en azından güzel bi vedayı hakeder diye düşünüyorum. çok sevdim. onunda beni cok sevdiğini biliyorum. bazen olmayınca olmuyor. akşam konuşuruz demişti ama gece oldu.. galiba dediğiniz gibi bitti![]()
Off cok agir konusmus.
Sakin ola ki arayip sorma, ayriliginizi hakli cikarmasin.
Kendi haline birak. Beklentiye girmeden.
canım herşeyde bir hayır vardır.
öncelikle hakkında hayırlı olanı iste.
sen onu hep görmek istediğin gibi gördün belki.
ayrılma durumlarında erkeklerden o inceliği bekleme.
öyle romantik vedalar falan olmaz.
genellikle erkekler ayrılmak istediyse,
bunu en kestirme yoldan, yani kaçarak yapar.
suçlu durumunda kalacakları için, isteyecekleri en son şey konuşmaktır.
bu kararının gerçekten istediği şey olup olmadığını anlaması için,
bir süre sensiz kalması gerek.
kesinlikle onu sensiz bırak.
istediği gerçekten bu mu değil mi o zaman anlayacaktır.
bu sene okulum erken tatile girecek sonra memlekete gitcem. araya yollar girecek. eğer bu hafta halledemezsek birdaha hallolmayacağını biliyorum.![]()
yaa kıyamam sana.
ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum.
ah bu gençlik aşkları...
hep böyle çarpar insanı.
ağlatır zırlatır.
sonra birden biri çıkar karşına.. ayyyy dersin işte hayatımın erkeği.
aman iyi ki bitmiş onunla.
ya onunla evlenseydim ah şimdi ne hallerde olurdum.
falan filan... böyle uzar gider.
yani bana kalırsa şu an yaşadığın acı zannettiğin duygular bile,
gençliğe ait şeyler.
su gibi akar gider.
o benim ilk aşkım...
merhaba kızlar. benim yaklaşık iki buçuk yıllık bir ilişkim var. 2 3 saat önce erkek arkadaşımla kavga ettik. ayrılmak istiyorum dedi. daha sonra tartışma uzadı. neyse sen odana git akşam konusuruz dedi. 10 dakika önce aradım meşgule attı. şimdi aradım kapatmış telefonunu. çok canım sıkıldı. ağlıyacağım ağlıyamıyorum. odada başka insanlar var. ama çok kötüyüm bana aldığı hediyeleri topladım. bi çantaya koydum. galiba artık geri dönüşü yok ve ben çok kötüyüm. onu çok seviyorum. onsuz nasıl yaparım ben.![]()
seni çekemicem artık dedi![]()