çok kötü hissediyorum

İyi de densiz insan çok. Bir sürü insanın içinde rezalet mi çıkarman gerekiyordu anlamadım? Bu densiz çocuğun davranışı için neden kendine bu kadar eziyet ediyorsun? Şu adamları gözünüzde bu kadar büyütmeyin hayatınızın odağına bu kadar koymayın.

Sadece gülümseyerek tanıştırmak yerine kibarca ben bu durumlardan hoşlanmıyorum demem gerekirdi.
Ben bunu sorumluluk görüyorum çünkü erkek arkadaşımın da bu tavrı göstermesini isterdim.
Üzülüyorum ister istemez.Evet çocuk dengesizlik yaptı ama orada önemli olan benim tavrımdı.Ve ben gerektiği gibi davranamadım.

Sen gidip sarilmadigina göre uzatmaninda bir anlami yok

Sonucta cocuk densiz davranmiss ve arkadan korkutmus , sende Sevgiline hakli oldugunu zaten söylemissin uzatmanin bir anlami yok ..

Arkadan gelip korkutmuş ben de hoşlanmam korkutulmaktan ama sadece beline dokunmuş bu kadar kıskançlık yaratacak ne durum var . Çocuğa da korktum bi daha yapma de . Ama dokundun falan filan dersen zaten bir daha muhattab olmaz senle .
Sizin için söylemiyorum bunu konu ile alakası yok ama sevgilisi yokken gayet samimi olup sevgilisi olunca karşı cinsine aşırı tepki veren , konuşsa bile asılıyor sanan insanlara da ayrı gıcığım .

Erkek arkadasin senin sahibin degil. Kendinle ilgili konularda verecegin tepkiler seni ilgilendirir. Eger verdigin tepkiden kendi adina rahatsizlik duysaydin anlardim ama tepkini erkek arkadasina gore ayarlama dusuncen cok sacma. Sevgili olmayi, evli olmayi kisilerin birbirinin sahibi olmasiyla karistirmayin ve birey oldugunuzu unutmayin lutfen

afedersin de sanki cocuk sarkintilik yapmis gibi olayi buyutmenin anlami yok. Mesafeyi koruyamayan sulu bi tip belli ki. Ulkemizde karsi cinsle olan siradan olaylar namus meselesine donusuyor. Ustelik bunu universite okuyan sozde aydin beyinler yapiyo. Sonra da namus cinayetleri, kadin cinayetleri neden oluyo? Acaba neden???

afedersin de sanki cocuk sarkintilik yapmis gibi olayi buyutmenin anlami yok. Mesafeyi koruyamayan sulu bi tip belli ki. Ulkemizde karsi cinsle olan siradan olaylar namus meselesine donusuyor. Ustelik bunu universite okuyan sozde aydin beyinler yapiyo. Sonra da namus cinayetleri, kadin cinayetleri neden oluyo? Acaba neden???
Bu benim açımdan sıradan bir olay değil açıkçası, sevgilim açısından da değil.
Benim beynimin sözde aydın olup olmaması da sizin verebileceğiniz bir hüküm değil maalesef.Kadın
cinayetlerinin bu konuyla ne alakası var ?
Yani yorum yapmış olmak için yorum yaptığınız o kadar belli ki.Konuyu başka yerlere çekmenin bir manası da yok.
Sizin hoşunuza gitmiyorsa yorumunuz buna göre olsun lütfen.
Bi arkadaşım salakça bir hareket yapıyor ben erkek arkadaşıma mahcup oluyorum,üzülüyorum fakat yorumunuz bu mu sizin?

Kusura bakmayın anlayamadım?

Diyorum ki arabesksiniz öğrencisiniz. Arkadaşlarınl konuşurken uzaklaşması ayrı komedi. Ama erkek görünce koşup gelmesi ayrı komedi. O seninle yürürken kız arkadaşlarınıza rastladıysanız uzaklaşmasına gerek yok. O da sohbet edebilmeli senin arkadaşlarınla. Erkek görünce de gelmeseydi o zaman. Onla da özel bi şey konuşabilirsin derdi oysa. Yani siz üniversite öğrencisisiniz yabani okumamış etmemiş insanlar değilsiniz. Erkek arkadaşının gönlünü almanı gerektirecek bir durum yok. O senin gönlünü alsın. Kıyafet meselesine gelince babanın kızmadığı kıyafete o ne hakla babanınezip geçip laf edebiliyor. Yani diyor ki bak senin annen baban bilmiyor seni böyle sokağa salmışlar, senin aklın yok zaten sen hiç bilmezsin. Beni dinle benim dediğim gibi giyin. Yok öyle dünya. İstediğin gibi kapalı giyinebilirsin ama o istediği için değil. Erkekleri tepene çıkarma kızım.

Çıkarın tepenize bu çocukları sonrada pencereden baktırmıyor diye konu açarsınız.
Benim erkek arkadaşıma dediğim şey kusura bakma gerektiği gibi davranamadım şok oldum o anda.Yani bu kadar üzüldüğümu hissettirmedim.
Kendi kendime dert yaptım yani.Siz yanlış anlamışsınız tepeme çıkardığım yok ve pencereden baktırmayacak bir insanla da birlikte olmam.

Benim beynimin sözde aydın olup olmaması da sizin verebileceğiniz bir hüküm değil maalesef.Kadın
Yani yorum yapmış olmak için yorum yaptığınız o kadar belli ki.Konuyu başka yerlere çekmenin bir manası da yok.
Bi arkadaşım salakça bir hareket yapıyor ben erkek arkadaşıma mahcup oluyorum,üzülüyorum fakat yorumunuz bu mu sizin?

Ya niye mahçup oluyorsun sen mi yaptın o salaklığı. Erkeklerle aranda öyle sulu şakalar olmasını istemiyorsan hoop diyebilmelisin. Ama sen sulu şaka yapan adama lafını geçiremeyip erkek arkadaşın sana kızınca mahçup olduğunu söylüyosun. Mahçup olacak bir şey yok.

Ister begenirsin ister begenmezsin benim yorumum bu. Okul arkadasin gelmis beline dokunmus sululuk yapmis sanki sarkintilik yapmis gibi olayi abartiyorsunuz. Erkek kadin iliskilerini hemen cinsellige baglayip olay haline getirmenin sacma oldugunu soyluyorum. Yok sevgilin sana nasil guvensinmis!! Ne oldu da guvenmesin? Bu yanlis bakis acisi toplumda da yaygin, bir tik otesi de namus cinayetlerine donusuyor diyorum. Ama anlamanizi da beklemiyorum. Zira bakis aciniz belli. Bi dahaki sefere karsi tarafi tokatlayin. Sevgiliniz de dovsun. Boylece sevgilinizin guvenini kazanmis olursunuz.

Back
X