• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok kotu kavga ettik

Yavrumveben

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2023
729
394
18
İyi akşamlar kızlar bugün eşime moralim bozuk bu evi elden çıkarıp kurtulalım dedim rem rutubet var bide depreme dayanıksız.Birxen üstüme yurudu ama varmamak için zor tuttu kendini.Sonra yüzüme tükürdü elindeki atletle suratıma vurdu
..çocuğu ayda bi görürüm yeter ki senden kurtulayım dedi.benjm tek suçum bu evi sat demem mi oldu.Ne yapicam bilmiyorum

İyi akşamlar kızlar bugün eşime moralim bozuk bu evi elden çıkarıp kurtulalım dedim rem rutubet var bide depreme dayanıksız.Birxen üstüme yurudu ama varmamak için zor tuttu kendini.Sonra yüzüme tükürdü elindeki atletle suratıma vurdu
..çocuğu ayda bi görürüm yeter ki senden kurtulayım dedi.benjm tek suçum bu evi sat demem mi oldu.Ne yapicam bilmiyorum
Ondan kurtulun. Yapmayın bunu kendinize. Boşanın, üç gün ağlamak hayat boyu ağlamaktan iyidir

Adamın (adamlardan özür dilerim) derdi başka bir şey bence. Siz napmayı düşünüyorsunuz? Sürekli böyle mi
Ben çok dedig8m dedikmisim. Yani dedim dddik olduğm konu 1 konu açmıştım annesine çocuğu tek yollamk istememem balkon güvensiz diye.2.de ev rutubeti satalım yeni ev alalım demedi.senelerdir bekle diyo. 100 bik borcu var bende evi satalm 100 binle borç kapatıp yeni ev alalım dedim.Sizcr sorun bende mi çok.uc istemi bu

Ben de mi hata demekten yoruldum.Kendini zor tutuyo varmamak için ha üstüme yurudun ya vurdun aynı sey

Kimse kimsenin üzerine yürüyemez dövmeye çalışamaz. Çoktan gözden çıkarmış seni ve çocuğunuzu

İş bulmaya çalış vakti gelince de boşan

Esinizin yaptigi cok cirkin ama maddi durumunuz nasil? Ev fiyatlari malum evi elden cikarinca yenisini almak nasil olacak? Yani her sey gulluk gulistanlik istediginiz zaman evi elden cikarip istediginiz evi hic zorlanmadan alabilecek durumunuz var mi? Yoksa her sey cok yolunda esiniz durduk yere mi bu tepkiyi verdi? Tepkisi normal demiyorum sadece nedenlerini anlamaya calisiyorum.

Balkon konusundan hatırlıyorum sizi. Takıntılı birisiniz muhtemelen sürekli aynı şeyi söyleyip duyuyorsunuz esinizde bıkmıştır artık. Yorumlarda bile şakası yapıldı yeter parasini verelim sus artık diyerek. Yoksa kim kime kızar evi satalım dedi diye.
Ama kesinlikle yaptığı şeyleri haklı çıkarmaz. Yüzüne tükürmek atletle vurmak ne demek ya. Ayrılmayı düşünüyor musunuz

Abartılı tepkiler.
Verdiği tepkiyi normalleştirmese de, sorunlu bir çiftmisiniz ?

Esinizin yaptigi cok cirkin ama maddi durumunuz nasil? Ev fiyatlari malum evi elden cikarinca yenisini almak nasil olacak? Yani her sey gulluk gulistanlik istediginiz zaman evi elden cikarip istediginiz evi hic zorlanmadan alabilecek durumunuz var mi? Yoksa her sey cok yolunda esiniz durduk yere mi bu tepkiyi verdi? Tepkisi normal demiyorum sadece nedenlerini anlamaya calisiyorum.
Biraz borç vardı evi satınca onu kapatır.yeni ev için kredi çekeriz tekrar dedim

Back
X