• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok kotu kavga ettik

İyi akşamlar kızlar bugün eşime moralim bozuk bu evi elden çıkarıp kurtulalım dedim rem rutubet var bide depreme dayanıksız.Birxen üstüme yurudu ama varmamak için zor tuttu kendini.Sonra yüzüme tükürdü elindeki atletle suratıma vurdu
..çocuğu ayda bi görürüm yeter ki senden kurtulayım dedi.benjm tek suçum bu evi sat demem mi oldu.Ne yapicam bilmiyorum
Ayrılmak için bahane arıyor gibi,çocuğu ayda bir görürüm fln demekki kafasında kurmuş,daha önceden olayı düşünmüş orta yolu bulmuş sadece bir neden arıyor boşanmak için,bu arada kendisini tutup tutmamasının bir önemi yok şiddet psikolojikte olur fizikselde,atletle vurup tükürmesi son derece ciddi bir şiddet,illaki morartıp kırması gerekmiyor bir yerinizi,evi satalım rutubetli demek bir insanın neden gözünü karartsınki,kendi değerinizi bilin allah aşkına,elin hanzolarına bu kadar yüz vermeyin yaaa,kimki bunlar,sürekli alttan alıp idare etmeyin yok yuvam yıkılmasın yok düzenim bozulmasın diye bu tuhaf insanımsı şeylerle hayatınızı heba etmeyin,bal gibide yeniden güzel bir hayat kurulur,illaki düzgün yetişmiş iyi insanlar vardır bulunur,bu değişik tipleri değerliymiş gibi görmeyin.

Balkon konusundan hatırlıyorum sizi. Takıntılı birisiniz muhtemelen sürekli aynı şeyi söyleyip duyuyorsunuz esinizde bıkmıştır artık. Yorumlarda bile şakası yapıldı yeter parasini verelim sus artık diyerek. Yoksa kim kime kızar evi satalım dedi diye.
Ama kesinlikle yaptığı şeyleri haklı çıkarmaz. Yüzüne tükürmek atletle vurmak ne demek ya. Ayrılmayı düşünüyor musunuz
Ben takıntılıyım ama o da aşırı dik bas.Zaten ben olayları o yüzden hep açıyorum

Ayrılmak için bahane arıyor gibi,çocuğu ayda bir görürüm fln demekki kafasında kurmuş,daha önceden olayı düşünmüş orta yolu bulmuş sadece bir neden arıyor boşanmak için,bu arada kendisini tutup tutmamasının bir önemi yok şiddet psikolojikte olur fizikselde,atletle vurup tükürmesi son derece ciddi bir şiddet,illaki morartıp kırması gerekmiyor bir yerinizi,evi satalım rutubetli demek bir insanın neden gözünü karartsınki,kendi değerinizi bilin allah aşkına,elin hanzolarına bu kadar yüz vermeyin yaaa,kimki bunlar,sürekli alttan alıp idare etmeyin yok yuvam yıkılmasın yok düzenim bozulmasın diye bu tuhaf insanımsı şeylerle hayatınızı heba etmeyin,bal gibide yeniden güzel bir hayat kurulur,illaki düzgün yetişmiş iyi insanlar vardır bulunur,bu değişik tipleri değerliymiş gibi görmeyin.
Onu ben dedim sen cocugunu kaybetmekten korkuyo musun ben gidersem.ne olcak dedim o da görürüm seni görmekten iyi dedi

Ona haksızlık dediği.mi çocuğa.ben mutlu olayım diye o babasız büyüyecek
Babası onu istemiyor belli ki zor durumdasın ama bazı babaların yokluğu varlığından daha iyi oluyor. Suratına tükürmek nedir nasıl bir aşağılama boğasım geldi yeminle gözüm dönerdi benim nasıl sabrettin buna

Ben çok dedig8m dedikmisim. Yani dedim dddik olduğm konu 1 konu açmıştım annesine çocuğu tek yollamk istememem balkon güvensiz diye.2.de ev rutubeti satalım yeni ev alalım demedi.senelerdir bekle diyo. 100 bik borcu var bende evi satalm 100 binle borç kapatıp yeni ev alalım dedim.Sizcr sorun bende mi çok.uc istemi bu

Rutubetli ve dayaniksiz evinize kim kac para versin ki satis parasiyla borcu kapatip ustune mevcut evinizden daha iyi bir ev almaya para kalsin? 100bin kapatip daha fazla borca girmeniz gerekmez mi?

Ne yapacağımı bilmiyorum ne demek? Suratınıza tüküren adama kadınlık yapmaya devam etmeyeceğiniz konusunda net değil misiniz yani?

Babası onu istemiyor belli ki zor durumdasın ama bazı babaların yokluğu varlığından daha iyi oluyor. Suratına tükürmek nedir nasıl bir aşağılama boğasım geldi yeminle gözüm dönerdi benim nasıl sabrettin buna
Ben çıldırtmisim dün akşamda aynı konuyu açmışım diye delirmiş

Ben çok dedig8m dedikmisim. Yani dedim dddik olduğm konu 1 konu açmıştım annesine çocuğu tek yollamk istememem balkon güvensiz diye.2.de ev rutubeti satalım yeni ev alalım demedi.senelerdir bekle diyo. 100 bik borcu var bende evi satalm 100 binle borç kapatıp yeni ev alalım dedim.Sizcr sorun bende mi çok.uc istemi bu
Mesele evi satalım ev alalım demen değil bence, bi sürü birikimin patlaması gibi geldi bana.

Diğer yorumları okudum da ama yani yaptıkları asla kabul edilemez. Birbirinize iyi gelmiyorsunuz ayrılın ikiniz de ferahlayin

Biraz borç vardı evi satınca onu kapatır.yeni ev için kredi çekeriz tekrar dedim

Her sey cok yolunda olsa biraz borc falan olmazdi diye dusunuyorum. Evi satinca borcu kapatip tekrar kredi cekince de bu durumda muhtemelen zorlanirsiniz. Siz galiba gelisiguzel kararlar veriyorsunuz. Ne olursa olsun bu esinizin yaptigi seyi hakli cikarmaz ama siz de her seyi olcup tartmadan gelisiguzel yasiyorsunuz sanki.

Her sey cok yolunda olsa biraz borc falan olmazdi diye dusunuyorum. Evi satinca borcu kapatip tekrar kredi cekince de bu durumda muhtemelen zorlanirsiniz. Siz galiba gelisiguzel kararlar veriyorsunuz. Ne olursa olsun bu esinizin yaptigi seyi hakli cikarmaz ama siz de her seyi olcup tartmadan gelisiguzel yasiyorsunuz sanki.
Borç 100 bin falandı onu ödeyip üstüne çekelim dedim

Borç 100 bin falandı onu ödeyip üstüne çekelim dedim
Sizin rutubetli evi ne kadara satıp, üstüne 100 bin borç ödeyip ev almak için ne kadar kredi çekmeniz gerektiği ile ilgili bır bilginiz var mı?
Eşiniz ne kadar maaş alıyor mesela? Evi satıp yeni ev alalım demek kolay bir şey değil.

Eşinizin yaptığı kesinlikle yanlış ama sizde çok takıntılısınız, olmayacak şeyi sürekli söylüyorsaniz o da çekilecek dert değil.

Sizin rutubetli evi ne kadar satıp, 100 bin borç ödeyip ev almak için ne kadar kredi çekmeniz gerektiği ile ilgili bır bilginiz var mı?
Eşiniz ne kadar maaş alıyor mesela? Evi satıp yeni ev alalım demek kolay bir şey değil.

Eşinizin yaptığı kesinlikle yanlış ama sizde çok takıntısıniz, olmayacak şeyi sürekli söylüyorsaniz o da çekilecek dert değil.
Burda evler eskide olsa 1300 e falan gidiyo.ustune 400 çekip başka yerden aclaktk

100bin borç var birde eski evi satıp ev alacaksın? Bunlar bu devirde kolay mı sanıyorsunuz? Sizde çalışıyor musunuz? İki kisi bile ödemek çok zor olacak araştırmadan, bilmeden bir fikir atmışsınız ortaya adam zaten gamsız. Boşan zaten o da istiyormuş

Back
X