• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok kotu kavga ettik

Burda evler eskide olsa 1300 e falan gidiyo.ustune 400 çekip başka yerden aclaktk
Daha güzel bir şey de şu, içinde oturan varken ev satmak kolay mı? Şu an emlak piyasası durgunken üstelik evin olumsuzluklarını da biliyorsun. Evi içinde otururken satıp yeni evi de buluverip krediyi de çekiverip taşınıverecek misin nasıl olacak o iş?

İyi akşamlar kızlar bugün eşime moralim bozuk bu evi elden çıkarıp kurtulalım dedim rem rutubet var bide depreme dayanıksız.Birxen üstüme yurudu ama varmamak için zor tuttu kendini.Sonra yüzüme tükürdü elindeki atletle suratıma vurdu
..çocuğu ayda bi görürüm yeter ki senden kurtulayım dedi.benjm tek suçum bu evi sat demem mi oldu.Ne yapicam bilmiyorum

Daha önce bu konuda bir tartışmanız olmuş muydu ki durduk yere birden bu kadar delirdi.
Normalde de böyle mi hemen sinirlenir mi.

Daha güzel bir şey de şu, içinde oturan varken ev satmak kolay mı? Şu an emlak piyasası durgunken üstelik evin olumsuzluklarını da biliyorsun. Evi içinde otururken satıp yeni evi de buluverip krediyi de çekiverip taşınıverecek misin nasıl olacak o iş?
Kaynanasının demirsiz balkonlu evinde idare ederler bi süre. 🎃

Bekarken babamlarom evi satıp yeni ev Almıştık içinde otururken

Borç 100 bin falandı onu ödeyip üstüne çekelim dedim

Bakin biz depremden sonra ciddi ciddi İstanbul'dan tasinmayi dusunduk. Oturduk konustuk biz buradaki evimizi satsak baska sehirde ev fiyatlari buraya gore cok uygun. Evi satinca paramizin buyuk bir kismi cebimizde kalacakti. Sonra dusunduk isimiz gucumuz, ailemiz, cevremiz burada. Basip gitsek gidebiliriz bir engelimiz yok ama her seyi enine boyuna dusunduk ve vazgectik. Siz borcunuz varken kredi cekme derdindesiniz. Bizim borcumuz harcimiz yokken dusunduk ettik. Baska sehirde deprem olmayacaginin garantisi de yok dedik vazgectik. Siz ikiniz de ayri telden caliyorsunuz. Bu durumda bu konu olmasa yarin baska bir konuda tartismaniz cok buyuk bir olasilik. Oturup birlikte karar almak gibi bir derdiniz yok. Kar, zarar hesabiniz yok. Yarinin neler getirip goturecegini hicbirimiz bilmiyoruz ve holding sahibi degilseniz kar zarar hesabiniz olmali ekonominin durumu malum.

Konuyla alakası nedir anlamdım düzeldim evet
Konuyla alakalı diye bir şey demedim zaten. Sizi her gün görmüyorum, görünce de sordum.

Sizin için evliliğiniz zaten bazı nedenlere dayalı olarak yapıldığı için şaşırtıcı bir durumda değilsiniz sanki. Ama eşiniz aşırı kabalık yapmış, o ayrı bir konu.

Back
X