çok kötü şeyler yaşadım düzelemiyorum..

ahududu123

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
30
4
32
Kendi isteğimle nişanlandım herşey çok güzel gidiyordu evlilik hazırlıkları yapıyorduk ve bir gün ortak arkadaşımızın doğum günü oldu mekana gittik benimde içkiyle aram hiç yoktur ama o gün gaza gelerek çok içtim okadar içmişim ki kendimi kaybedene kadar.. sonrasında bu halimle eve gidemeyeceğim icin ailemede arkadaşında kalıcak demişler o ve arkadaşları.. otele gittik beni omuzlayarak götürdü oda cok ickiliydi ama benim kadar sanmıyorum sonra nasıl oldu bilmiyorum ama beni zorladı ben istemedim çığlık atmaya calısacağım zatem eliyle agzımı kapattı bana zorla sahip oldu.. sabahında ağlıyordum nasıl olsa evlenicez diye umursamaz birşekilde konuştu.. bu olayın sonrasındada 2 ay sonra onun ailesiyle benim ailem anlasamadı cok büyük olaylar sorunlar oldu ailem nişanı attırdı sevdiğim adamda benden vazgecti.. diyemiyorumda aileme durumu cok tutucular napıcam bilmiyorum 6 ay gecti.. uyuyamıyorum geceleri hala canıma kıyıcak hale geldim kafayı yemek üzereyim..

kalitesiz adam tecavüz nedemek ya sevdiği kadıana hemde birde sizi yarı yolda bırakmış

Yeşilçam filmleri gibi..
Kötü bir ders olmuş size. Canınıza kıymayın. Ders alın. Olan olmuş.yapacak bir şey yok

cok sacma değil mi bende böyle duyunca aynı tepki veriyordum veya salak diyordum millete okadar kolay satırları yazıyorsun ama yaşamak okadar apayrı birşey ki ama içkili halimle sanırım sevistim ama ben ilerisini istemedim ondan sonra zorlama oldu işte..

Okuyor musunuz yada calisiyor musunuz bilmiyorum. Ekonomik ozgurlugunuzu elinize aldginizda kimseye hesap vermek zorunda kalmazsiniz. Basinizdan kotu bir olay gecti diye hayati kendinize zehir etmeyin.

Konunun Doğruluğuna inanmamakla birlikte sunu yazmak istedim. Allahtan ailen tutucuymus yoksa daha nasıl zıvanadan çıkılır türünün son Örneği olacaktın sanırım :KK12: sana tecavüz etmiş ve sen Sevdiğim adammı diyorsun? Ben ortada bir sevgi ve bir adam göremedim sorry

açıkcası baskası anlatsa bende inanmazdm ama okadar saçma sekilde herşey ilerledi ki sacma sıralama ama ayrntıları nedenleri var.. ben sadece kısaltarak anlatmak icimi dökmek istedim yalan söylemek ne bana bi yararı var nede gercekleri silcek bir merhemi.. ama bendede suç var içkiliyken sevismeyi sanırım ben istedim ama ilerisini asla istemedim ailemin istememe durumuda onun ve ailesinin hiçbir dediğini yapmaması ve dediklerininde yalan cıkması..

Sevgili, nişanlı birlikte olmak ister ısrar eder falan ama istemediğin halde ağzını kapatıp zorla ilişkiye giriyorsa bildiğin tecavüz. Asıl o olaydan sonra ayrılman lazımdı çirkin bir şey. Bence birlikte oldun diye yalvar yakar barışmaya çalışma. Ailenin bilmesine de gerek yok. Yeniden başla hayata..

ailene söylemek zorunda değilsin zaten.senin bakire olup olmaman onları ilgilendirmez

ve o günden sonra cinselliktende iğrendim birine anlattımda inanmayanlar bile cıkıyo ama durum bu ayrıntılı anlatsam zaten anlam kazanıyor olayım.. ama böyle anlatınca cok klasik yani kısaca benim salaklığım yalnış kararlarımdan ibaret ckıyor..

Sevgili, nişanlı birlikte olmak ister ısrar eder falan ama istemediğin halde ağzını kapatıp zorla ilişkiye giriyorsa bildiğin tecavüz. Asıl o olaydan sonra ayrılman lazımdı çirkin bir şey. Bence birlikte oldun diye yalvar yakar barışmaya çalışma. Ailenin bilmesine de gerek yok. Yeniden başla hayata..

o gün oda cok sarhoştu zaten ama ilk o sarhoslukla ben istedim sevismeyi.. sarhoş olan bir adama bu istenir mi bendede var cok büyük hata..

açıkcası baskası anlatsa bende inanmazdm ama okadar saçma sekilde herşey ilerledi ki sacma sıralama ama ayrntıları nedenleri var.. ben sadece kısaltarak anlatmak icimi dökmek istedim yalan söylemek ne bana bi yararı var nede gercekleri silcek bir merhemi.. ama bendede suç var içkiliyken sevismeyi sanırım ben istedim ama ilerisini asla istemedim ailemin istememe durumuda onun ve ailesinin hiçbir dediğini yapmaması ve dediklerininde yalan cıkması..
O zaman söyle söyleyeyim, ailene bu durumu açıklamak zorunda değilsin, öncelikle kendi ruhsal durumunu düzeltmeye çalış, kötü Şeyler yaşamıssın, elbette Seninde payın var ama olan olmus kesinlikle kendini eksik vs görme. Ama KEske o zaman şikayetçi olsaydın, eminim kolay değildir bunu yapmak ama bu ona güzel bir ders olurdu. Şimdi anlatsan bile ailen seni suçlayabilir o zaman aklanırdın en azından.

O zaman söyle söyleyeyim, ailene bu durumu açıklamak zorunda değilsin, öncelikle kendi ruhsal durumunu düzeltmeye çalış, kötü Şeyler yaşamıssın, elbette Seninde payın var ama olan olmus kesinlikle kendini eksik vs görme. Ama KEske o zaman şikayetçi olsaydın, eminim kolay değildir bunu yapmak ama bu ona güzel bir ders olurdu. Şimdi anlatsan bile ailen seni suçlayabilir o zaman aklanırdın en azından.

sarhoş diye birde nasıl olsa evlenicez diye es gectim gibi birşey oldu zaten canım cok acıdı ayrlma olmadanda bile daha yaklastrmadım kendime

E ama sevişmek istediysen ağzını neden kapadı? Anlamadım

o sarhoslukla öptüm yataktayken işte ayrıntılı anlatmayayım sevisme olayı ama gercekten ben ben değildim. sey olunca üst cıkarınca istemiyorum hayır dedim bırak diye bağırcaktm eliyle agzımı kapadı

derdin tecavüze ugramanmi, sevdigin adamin senden vazgecmesimi yoksa bakireligini kaybetmen mi?

toplum baskısı bosluk ben bu adama yllarımı verdim cok büyük zorluklarla bu zamana geldik okadar emek okadar seyden sonra böyle birşeyin olmas böyle bitmesi herşey karşık sekilde içimde gitmiyor kafamdan

üni terkim onun icin üniversitedende vazgecmiştim..
ya yuh ama artık.isterse eş adayın olsun ister nikahlı eşin olsun insan kendi hayatından vazgeçer mi ya.buraya kadar güzelce okudum.başına kötü birşey gelmiş diye düşündüm yargılamadım ama bu ne ya.herifin teki için üni.den vazgeçmek falan.sana değil bilinçsiz aşık oldum diye abuk subuk davranan bütün ergenlere söylüyorum.adam mı yok be arkadaş.bunları duyunca sinir oluyorum işte.yapmayın ya bu kadar.elalemin adamları için kendinizden bu kadar vazgeçmeyin.aşkmış.çok lazım

X