Çok kötüyüm acil yardımmm

Gerçekten hayret ediyorum sağlık sorunlarını burada halletmeye çalışanlara. Geçen biriside hamilemiyim diye anket açmıştı:confused:Canım nerden bilelim biz neyin var neyin yok randevu al hastaneye git muayene ol. Internette her yazan doğru olmuyor.

Gerçekten hayret ediyorum sağlık sorunlarını burada halletmeye çalışanlara. Geçen biriside hamilemiyim diye anket açmıştı:confused:Canım nerden bilelim biz neyin var neyin yok randevu al hastaneye git muayene ol. Internette her yazan doğru olmuyor.
Sağlık sorunumu burda halletmeye çalışmıyorum doktorada gittim zaten sadece böyle bir durum yaşayan varmı akıl akıldan üstündür belki yardımcı olacak yorumlar alırım diye konu açtım gerçekten acımasızsınız

Sağlık sorunumu burda halletmeye çalışmıyorum doktorada gittim zaten sadece böyle bir durum yaşayan varmı akıl akıldan üstündür belki yardımcı olacak yorumlar alırım diye konu açtım gerçekten acımasızsınız
Acımasızlıkla ilgisi yok belki biri burada kötü birşey yazacak boşuna telaşlanacaksın yada benimde başıma geldi korkulacak birşey yok diyecek sende rahatlayıp muayeneye gitmeyeceksin ya hemen muayene olmayı gerektiren bir durumun varsa. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Kadın doğuma mutlaka git geçmiş olsun.

Yuruyebılır ve konusabılır durumdasın acillik durum yok orda sızı goren tabı bı serum takar gonderır
Randevu alıp doktora gıtmelısınız

Arkadaşlar 3 gündür ciddi derecede rahatsızım
ilk başlarda mide yanmam vardı sonra ishal ama çok kötü derecede buna eşlik karın ağrısı mide krampları ve mide bulantısıda vardı doktora gittim serum takıp gönderdi tahlil bile yapmadı
üstüne bide regl oldum hemde regl imi 20 gün sonra oldum
şimdi çok kötü karın ağrısı kanama ve mide bulantısı var bunlar aklıma düşük yapıyor olabilirmiyim sorusunu getiriyor
tekrar doktora gitmeliyim ayrıca hamile olup olmadığımı bilmiyorum eşimle 2 kez Korunmasız ilişkiye girmiştik o yüzden şüphe ediyorum yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler

Mide ile ilgili sorun olabilir. Gastroenterologa gidin isterseniz. İshal, mide krampı, kusma gastrit atağında görülebiliyor. Bir de bu aralar mide gribi diye bir hastalık yaygın diye biliyorum. Ancak reglin erken olması jinekolojik de olabilir. İkisinden birinden başlayın bence...

Back
X