Çok kötüyüm Allah rızası için dertleşelim ..

Sizi ben daha önce başka kullanıcı adı ile hatırlıyor gibiyim sanki neyse. Nasıl buldunuz bu adamı da bir de üstüne evlilik yaptınız ?

Sanki ben de öyle, ama 2018 de açılmış üyelik olduğunu görünce çok şaşırdım.

O fotoğrafları kaydedip, mahkeme günü itiraz edin.
Delilleri de mahkemeye sunup tazminat davası ve nafaka için başvurun.
O paraları çatır çatır yerken içiniz rahatlayacaktır.:KK62:

Abla bu şerefsizden ne nafaka ne tazminat talep ettim sadece boşanmak istedim kurtulayım dedim azdı taviz tavizi getirdi

Edebilirsin yine. İki tarafa da boşanma davasından bağımsız tazminat davası açma hakkının olması lazım diye biliyorum. Avukatınla konuş.

Biz severek evlendik bile isteye evlendik.
O kayınvalidemin yatacak yeri yok toprak kusar onu. Böbreğini almışım gibi davrandı evlenince oğluşu kıymete bindi 3 oğlu daha vardı. Bana ilk günden takı muhabbeti yaptı gerçek yüzlerini gösterdiler şöyle böyle büyük sorun yok dedik laf dalaşı dedik ettik tuttuk sonra dayak girdi işin içine sonra da aldatma arpası fazla geldi

Daha boşanma davamın açılmadığı mikrop adam benim evime kız atmış bugün kızla da sarmaş dolaş fotoğrafını instagramdan paylaşmış ben ne yaptım nasıl bir belaya düştüm hanımlar bana bir akıl verin

Fotonun ss sini alip mahkemeye sun beni aldatti rezil etti de tazminat davasi ac... boşanma davasi yokken ortada hayirdir aldatmaya girer bu. En buyuk delilide fotograf kendi kendine düşmüş

Kendi elleriyle böylesi bir delil verecek kadar geri zekalı birinden kurtulduğunuza sevinin mesela. Boşanın kurtulun ne aklı istiyorsunuz anlamadım?

Dava açtın mı? Kullan o fotoğrafı tazminat al. Aldatılıyor olmanın kanıtını kendisi paylaşmış resmen.

cok guzel bır delıl vermıs elınıze
resımı kaydedıp mahkemede kullanın
guzelınden bır tazmınat ve nafaka alın

Daha boşanma davamın açılmadığı mikrop adam benim evime kız atmış bugün kızla da sarmaş dolaş fotoğrafını instagramdan paylaşmış ben ne yaptım nasıl bir belaya düştüm hanımlar bana bir akıl verin
Ben olsam çifte düğün yapardım hem böyle bir adamdan kurtulduğum için hem de kendi eliyle elime daha çok koz verdiği için.

Boşanmayı düşünüyorsanız Deliller için.Mahkemeden sonra teşekkür edersiniz..

Fotoyu begen tesekkur ederim attim dava dosyama de cildirsin
Yada deme kapiya filan dayanir bide

Back
X