- 24 Ekim 2017
- 846
- 1.289
- 28
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
Sana tavsıyem hemen sadaka ver 10 lirada olsaŞu iğrenç yüzünden o kadar iğrenç hissediyorum ki kendimi artık yaptıklarına akıl sır erdirmiyorum inanın seve seve evlendik biz hale bak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana tavsıyem hemen sadaka ver 10 lirada olsaŞu iğrenç yüzünden o kadar iğrenç hissediyorum ki kendimi artık yaptıklarına akıl sır erdirmiyorum inanın seve seve evlendik biz hale bak
Gerçekten acaba evliyken de birisi var mıydı diye düşünmüyor değilim tuvalete kapanıp kapanıp 40 dk çıkmazdınBöyle erkek müsveddelerinin yedek kulübeleri her daim doludur.Hiç şaşırmadım.Siz barışmayı düşünüyor dunuz sanırım ,böylece hatanızdan dönersiniz belki.Zor biliyorum ama bir son değil bu bir başlangıç.Güçlü durun.
Bu azdı azdı ne tazminat me nafaka talep ettim ben
Kimsenin günahını almak istemem ama bu kadar taze bir evlilikte sizi bu kadar çabuk gözden çıkarması da normal değil.Daha yeni evlisiniz şuan onun sizin kapınızı aşındırması telefonunuzu mesaja boğması gerekir.Olması gereken bu.Ya kenarda zaten vardı yada geri dönüş olmasın diye bütün yolları tıkıyor.Hastalıklı bir adam lütfen üzülmeyin sizde yaşantınıza devam edin.İşe girin arkadaşlar la toplanıp gezin.Sürekli onu düşünüp kendinizi kahretmeyin.Çivi çiviyi söker bunu unutmayın.Gerçekten acaba evliyken de birisi var mıydı diye düşünmüyor değilim tuvalete kapanıp kapanıp 40 dk çıkmazdın
Öncelikle o fotoları alıp mahkemeye seni aldattığına dahil dilekçe sun çekişmeli olmazDaha boşanma davamın açılmadığı mikrop adam benim evime kız atmış bugün kızla da sarmaş dolaş fotoğrafını instagramdan paylaşmış ben ne yaptım nasıl bir belaya düştüm hanımlar bana bir akıl verin
Ben çok kızgınım evden gideli 4 gün oldu daha 4
Tez zamanda kurtulursunuz ins.Daha boşanma davamın açılmadığı mikrop adam benim evime kız atmış bugün kızla da sarmaş dolaş fotoğrafını instagramdan paylaşmış ben ne yaptım nasıl bir belaya düştüm hanımlar bana bir akıl verin
Daha boşanma davamın açılmadığı mikrop adam benim evime kız atmış bugün kızla da sarmaş dolaş fotoğrafını instagramdan paylaşmış ben ne yaptım nasıl bir belaya düştüm hanımlar bana bir akıl verin[/ah Bu erkekler canım senin de imtihanın bu rabbim seni daha iyileri ile karşılaştırsın çocuğun yok ise hiç üzülme rabbim sabırlılık versin