Çok kötüyüm arkadaslar empatı kurarak cevap verın lütfen

Bu mesajı ben yuzugu daha atmadığımda gerceklestı yanı o aralardı

Ee o daha kötü ya iyiki evlenmemişsin. Evlensen birde samar oğlanina dönermissin. Ailesi senden daha kıymetli demekki gram sana değer vermemis. Seven bir erkegin sevdigi kıza hakaret vs edilse ortalıgı yıkar cunku kanina dokunur kim olursa olsun.

Zaten ayrılmışsınız kurtulmuşsunuz.Bi insanın karaktersizliğini görünce insanlar ayrılır.Siz de o sonuca varmışsınız.Kendi hayatınıza devam etmeye çalışın.

Ee o daha kötü ya iyiki evlenmemişsin. Evlensen birde samar oğlanina dönermissin. Ailesi senden daha kıymetli demekki gram sana değer vermemis. Seven bir erkegin sevdigi kıza hakaret vs edilse ortalıgı yıkar cunku kanina dokunur kim olursa olsun.

Aynen öyle zaten bitmiş gitmiş ama böyle büyük hayal kırıklığı yasayınca insan baya kötü etkılenıyor

sizin her kavganızı evli kuzenine anlatması ne alaka?? kendi beyni yokmuş herhalde ki kuzeninden fikir alıyomuş galba,neyse siz eski nişanlınızı boşverin artık. hatta kurtulduğunuz için şükredin derim ;)
ne eski nişanlınızla ne de onun evli kuzeniyle görüşmeyin hiçbir yerden.
kafanızı dinleyin bir süre..

bu psikopattan kurtulduğun için kurban mı kesersin aç mı doyurursun bilmiyorum ama bence yat kalk şükret bu heriften kurtulmuşsun.gerekirse numaranı değiştir ve iyi yada kötü asla muhattap olma

Hem bitirmissiniz hem kuzenine falan sarmissiniz. Dengenizin yerinde olmadigini dusunuyorum.

Boşver unut enerjini işe yarar şeylere harca canım, bir fırtınaymış gelmiş gitmiş.
Hayatına devam et.

Biten bişeyin arkası neden deşilir anlamam.sende pek rahat durmamışsın gibi geldi bana..

:KK12:Bence yat kalk dua et evlenmekten kurtulmuşsun o adamla bir düşün eğer evlenmiş olsaydın daha beter şeyler olabilirdi çünkü bir insanı ancak aynı evdeyken daha iyi tanırsın sen şanslıymışsın direkten dönmüşsün

Back
X